Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(Jullicka @ 2010 03 05, 15:09)
pas mane taip pat ligu pilnas maisas. ir viskas uzpuole vienu metu...iki tol buvau visiskai sveika ir buvau tuo patenkinta( PRISIKARKSEJAU g.gif ) tada supratau kad reikia savimi rupintis, deje specialybe tokia mano, per mokslus ir darba praradau sveikata... teks kazkaip keisti gyvenimo buda unsure.gif  tuo labiau kad greitu laiku jau noriu leliuko. Beliko issigydyt kitas kamuojancias ligas..

drinks_cheers.gif Na va suradau dar viena likimo drauge 4u.gif Jullicka,gal tavo darbas panašus į mano? Irgi labai morališkai bei fiziškai sunkus ir be galo atsakingas g.gif Turiu koleginį išsilavinimą,dabar studijoju neakivazdžiai vpu,liko viena sesija ir gynimas smartass.gif Ir aš dar noriu leliuko nestuke.gif Turiu du berniukus,bet jeigu pavyks gal mergaičiuke užsikabins flirt.gif
Turiu pagal mms grafika susirgti sekmadieni,bet mano ciklas mėgsta cirkus,tai irgi gali prisidėti prie guzelių atsiradimo doh.gif
Atsakyti
as tai pagaliau atsiemiau atsakyma, ka ten man ispjove. dabar galiu beveik metams pamirst takeli i ta istaiga iki vel reikes eit tikrintis smile.gif
Atsakyti
Moterytes,o jus man pasakykit jums labai skauda guzelis? Man pirma fibroodenoma ojej kaip skaudėjo,keletą kartu nakty teko iš miego keltis nuo skausmo,toks įspūdis atsimenu lig peilių dūrę,todėl ir ryžausi operuotis. O dabar man prieš menesines naujas tas guzelis irgi labai skauda ir jeigu pasižiūrėti matosi kad krūtys patinusi ,net vyras gali įsižiūreti kad yra patinimas kur guzelis. g.gif
Labanaktuk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2010 03 05, 16:39)
as tai pagaliau atsiemiau atsakyma, ka ten man ispjove. dabar galiu beveik metams pamirst takeli i ta istaiga iki vel reikes eit tikrintis  smile.gif

4u.gif Sveikinu 4u.gif Tanite o tu pas ką vaikštai krūtys tikrinti?
Atsakyti
[quote=Ksėna,2010 03 06, 01:11]
Moterytes,o jus man pasakykit jums labai skauda guzelis? Man pirma fibroodenoma ojej kaip skaudėjo,keletą kartu nakty teko iš miego keltis nuo skausmo,toks įspūdis atsimenu lig peilių dūrę,todėl ir ryžausi operuotis. O dabar man prieš menesines naujas tas guzelis irgi labai skauda ir jeigu pasižiūrėti matosi kad krūtys patinusi ,net vyras gali įsižiūreti kad yra patinimas kur guzelis. g.gif
Labanaktuk 4u.gif
Papildyta:

Man po gimdymo ir maitinimo isvis nebeskauda ir nejauciu, kad butu.. o pries tai, tai man pamausdavo tik per mm, bet kaip tu pasakoji, tai taip nebudavo blink.gif na ir mano krutine pakankamai didele, tai nelabai ir matosi tu firoadenomu, nors jos 6 yra.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2010 03 06, 00:11)
Labanaktuk  4u.gif
Papildyta:

4u.gif Sveikinu 4u.gif Tanite o tu pas ką vaikštai krūtys tikrinti?

as beveik nejausdavau guzelio, tik pries mmm pamausdavo siek tiek momentais. guzelio vietoj patinimo nejausdavau, isorej nesimatydavo, kad butu kas nors ne taip, tik ciuopiant jausdavau, kad toks yra. o guzelis pas mane buvo 1,3X0,5, ganetinai nedidelis, nelabai siulo tokiu operuot, bet kaip veliau paaiskejo, gerai, kad operavausi. anksciau teko onkologiniam kaune tikrintis, bet dabar lankausi kauno klinikose pas gydytoja.
Atsakyti
man guzelio visai neskaudejo ir as jo net nejauciau(nors jis buvo 3cm verysad.gif ), jei ne ginekologe, pas kuria nuejau visai del kitos priezasties, tai taip ir toliau nezinociau...
skaudet pradejo kai suzinojau(manau tai psixologinis skausmas buvo)...o vat tikraji skausma pajutau po operacijos. prie spenelio net svelniai prisiliesti negaliu, o pamaigyti krutine jauciu dar ilgai bijosiu ir negalesiu schmoll.gif

Man taip pat gydytojas sake, jog fibroadenomos gali atsirasti del veluojanciu menesiu(sutrinka ciklas), bet man niekada nera velavusios...sergu visada reguliariai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 07, 18:52)

Man taip pat gydytojas sake, jog fibroadenomos gali atsirasti del veluojanciu menesiu(sutrinka ciklas), bet man niekada nera velavusios...sergu visada reguliariai g.gif

Labukas mirksiukas.gif O man visą gyvenimą su mms nesąmones darosi,labai retai būna kad susergu pagal grafiką. Va šiandien turėjau susirgti,bet kol kas tyla doh.gif
Bet kaip įdomiai,visos kas rašo neskaudėjo guzelis g.gif O man tikrai skaudėjo ir tas kurį išoperavo ir šitas,prisiliesti negaliu prie krūtynes kol nesusergu mms unsure.gif
Papildyta:
Moterytes,parašykit kam darę mamografijos tyrimus,ar labai nemaloni procedura? Mano krūtynė nedidele,tai bijau kad skaudės kai susispaus aparatų,gal kam juokingas mano klausimas,bet tikrai įdomu kaip daromas tas tyrimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2010 03 07, 18:20)
Labukas  mirksiukas.gif O man visą gyvenimą su mms nesąmones darosi,labai retai būna kad susergu pagal grafiką. Va šiandien turėjau susirgti,bet kol kas tyla doh.gif
Bet kaip įdomiai,visos kas rašo neskaudėjo guzelis g.gif O man tikrai skaudėjo ir tas kurį išoperavo ir šitas,prisiliesti negaliu prie krūtynes kol nesusergu mms  unsure.gif
Papildyta:
Moterytes,parašykit kam darę mamografijos tyrimus,ar labai nemaloni procedura? Mano krūtynė nedidele,tai bijau kad skaudės kai susispaus aparatų,gal kam  juokingas mano klausimas,bet tikrai įdomu kaip daromas tas tyrimas? blush2.gif

as kai siuntimo pas seimos gydytoja ejau pries operacija, tai ji uzsimine, kad irgi tokia operacija turejo ir jai ryzosi vien del skausmu, kurie kankino. tai turbut buna moteru, kurioms skausmai pasireiskia turint fibroadenoma. o del mamografijos nieko negaliu papasakoti.
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Mylėk save už tai, kad moterim gimei,
kad jautrumu prilygsti rožės žiedui,
už tai, kad Ievos seserim tapai
ir tik tai tu gali sparnus suteikti vyrams!
Su kovo 8-ąja!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su musu svente, mergaites 4u.gif
Atsakyti
visas su musu svente 4u.gif
noreciau pasiteirauti ar buvom kam taip.laukiuosi12sav,budama beveik 10sav apciuopiau guzely desinej kruty,jis toks na gal 6mm dydzio,kietas ir paslankus apacioj kruties.ar skelbti pavpju ar cia tiesiog del nestumo kokia pieno liaukia sudurniavo g.gif esu ne lt cia su tais tyrimais taip sunku,bet vaziuoju i lt kita sav kazkaip gal speciau pasitikrint kokioj privacioj klinikoj.pasimetus esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 03 08, 17:37)
visas su musu svente 4u.gif
noreciau pasiteirauti ar buvom kam taip.laukiuosi12sav,budama beveik 10sav apciuopiau guzely desinej kruty,jis toks na gal 6mm dydzio,kietas ir paslankus apacioj kruties.ar skelbti pavpju ar cia tiesiog del nestumo kokia pieno liaukia sudurniavo g.gif esu ne lt cia su tais tyrimais taip sunku,bet vaziuoju i lt kita sav kazkaip gal speciau pasitikrint kokioj privacioj klinikoj.pasimetus esu unsure.gif

jei turesi galimybe, tikrai nepakenks su gydytoju pasikonsultuoti, manau tik pati del to ramiau jaustumeisi. panikuoti ar nervintis per daug tikrai neverta, nes tikrai viskas del hormonu gali buti, bet tai tiksliau tik medikai pasakys. smile.gif
Atsakyti