Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

Stengiuosi kuo trumpiau papasakoti istoriją:
esame nesusituokę, gyvename kartu netoli 1m. Iš pradžių viskas buvo tiesiog idealu (tikriausiai kaip ir pas visus)- daug laiko kartu, romantiški pasisėdėjimai ir t.t. Ir draugai, ir giminės laikė mus tobula pora. Tačiau prieš porą mėnesių viskas smarkiai pasikeitė...
Niekada nepamiršiu to vakaro. Kažkas paskambina (vyriškas balsas), šeštadienio vakaras suplanuotas mums dviems (skanėstai, filmas ir pan.), tačiau jis pasako, kad turi lėkti pas draugus, kažkas nutikę, už poros valandėlių grįš. Laukiu valandą, dvi, tris, keturias... Gerokai po vidurnakčio jau skambinu- nekelia. Dar porą kartų- nekelia. Išsigąstu (avarija, muštynės, apiplėšimas... verysad.gif ). Geriausias draugas irgi nekelia ragelio. Po pusvalandžio jo telefonas išjungtas. Dingęs...
Grįžo kitą dieną. Pasiteisinimas- užgėriau. Nakvojęs pas draugą (draugas tai patvirtino, nors jis ir yra JO draugas, ne mano). Kodėl reikėjo prisigerti, kodėl dingti, kodėl išjungtas telefonas- pats negalėjo paaiškinti.
Nuo tada kiekvienas savaitgalis skirtas draugams. Tvarkyti sodybą, padėti remontuose, iškasti šulinį, remontuoti mašiną... Išvažiuoja ryte, grįžta 22-23val. (kas kasa šulinius tamsoje?). Prašiau pabūti su manimi- prisižada, bet vėl- skambutis ir išlekia. Lyg degtų kas.
Iš pradžių galvojau, kad jam tiesiog pabodo su manimi. Atšalimas ar pan. Pasistengiau pasigražinti išvaizdą, kūną, siūlyti vis įdomesnius laisvalaikio praleidimo būdus (apie kuriuos anksčiau pats kalbėjo, kaip apie svajonę). Tačiau tie skambučiai jam už viską svarbiau. verysad.gif
Maža to, mylimės dažniausiai kartą per savaitę ir tai mano iniciatyva (vilioju ir dažniau, bet- pavargęs, nenori, miegas ir t.t.). Dar prieš porą mėn jam, atsiprašant, pasistodavo net mane su sijonu pamačius. Paskutinis lašas buvo, kai vos vos jį prisiviliojus pastebėjau, jog sekso metu jis ėmė elgtis kaip niekada iki tol... (kas jį to išmokė?)

Taigi, Supermamos, kreipiuosi pagalbos į jus 4u.gif Kaip išsiaiškinti? Kaip sužinoti? Esu jauna, dar 30-ies nesulaukusi, vaikų nėra, bendro turto nėra, nesinori dėti vilčių į tą, kuris vos po metų jau turi kitą... Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 13:41)
Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit? ax.gif

Einat pas advokatą ir pradedat procesą. Arba neinat pas advokatą ir nepradedat jokių procesų.

Jūs esat tikra, kad visa tai dėl kitos moters? O gal visa tai tik dėl Jūsų? Na, nusibodot jam ir tiek. Vyrams nuolat reikia naujų pojūčių, adrenalino ir pažinimo orgazmo. Vat ir nuėjo.

Šitą, taip ar taip chrenovina ten pas jus. Pabandykit Jūs pati kur nors atskirai pasivaikščiot, pasivėluot, pasikvėpinusi su padružkėm kokiom pasitūsint savaitę, kitą, trečią... O po to jau padaryt "sobraniją" ir pasidalint gyvenimo pokyčių dvasia su brungiausiuoju...

Mažne abu pas advokatą po tų atskiravimų apibendrinimo sobranijos ir nukulniuosit, ir draugingai, arba apsibrozdinę ir pasruvusiom akimis. O gal bus atvirkščiai - lovon ir "opiat dvadcat piat"? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 12:41)
Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit? ax.gif

padesim...duokit vyriskio kontaktus...issiaiskinsim greitai su juo biggrin.gif

nu kazin kaip padeti gali svetimi zmones poros reikaluose doh.gif nu va matyt padeda jau kokia zavuole... bigsmile.gif

su vyru kalbekite,su vyru...nenori kalbeti-priverskit...bet issiaiskinti reikia...

as manau jis tikrai turi kita moteri ir labai rimtai ten...
nu jei ne,tada bejegiskas pries draugu siulymus ir vistiek turi kita biggrin.gif

Atsakyti
Pasikliauk sava nuojauta, dažnai juk intuityviai jaučiam kad yra trečias asmuo, tik va, nedrįstam to fakto pripažinti.
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 10, 13:55)
Šitą, taip ar taip chrenovina ten pas jus. Pabandykit Jūs pati kur nors atskirai pasivaikščiot, pasivėluot, pasikvėpinusi su padružkėm kokiom pasitūsint savaitę, kitą, trečią... O po to jau padaryt "sobraniją" ir pasidalint gyvenimo pokyčių dvasia su brungiausiuoju...

Tai aš gi ir nesėdžiu namie. Jis- pas draugus, aš- savais reikalais. Tik gal jau ir laiko su juo pasiilgau...
Naktimis pasilikti negalėčiau- pavydus, tikriausiai iš po žemių iškastų. Aš mat turiu vėlyvais vakarais tvarkingai sėdėt namie.
O pavydą specialiai bandžiau sukelti. Paflirtavau su jo draugu... susimušė doh.gif Galvojau, kad susipras, jog mane brangina, bet išgirdau tik kad jis prie manęs su kitom neflirtuoja. Tik klausimas, kaip ne prie manęs...
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 10, 13:58)
nu kazin kaip padeti gali svetimi zmones poros reikaluose  doh.gif nu va matyt padeda jau kokia zavuole... bigsmile.gif

su vyru kalbekite,su vyru...nenori kalbeti-priverskit...bet issiaiskinti reikia...

as manau jis tikrai turi kita moteri ir labai rimtai ten...
nu jei ne,tada bejegiskas pries draugu siulymus ir vistiek turi kita  biggrin.gif

Afroditte, tikrai manote, kad tai jau visi požymiai, jog turi kitą?
O kalbėtis bandau. Gudrumu- nepaslysta. Gražiuoju- "aš net pažiūrėt į kitas negaliu". Rėmiau prie sienos- "tau paranoja".
Lyg ir nuojauta, lyg ir menkučiai įrodymai, tik skirtis nesinori, kol visko nežinau. Gal čia tokia detektyvinė prigimtis, bet negalėčiau nutraukt santykių ir žinot, kad palikau nežinodama tiesos... Man tiesa be galo svarbi.
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 13:26)
Rėmiau prie sienos- "tau paranoja".

nu va nebutu sito sakes,buciau dar abejojus...
taip jis turi kita
o jus "paranojike" biggrin.gif

nu ***** nezinau reik vyrams padet jauciu..o tai nieko naujo nesumasto jau ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 10, 14:29)
taip jis turi kita
o jus "paranojike"  biggrin.gif

nu ***** nezinau reik vyrams padet jauciu..o tai nieko naujo nesumasto jau ...  cool.gif

Taip, ir man pirma sovusi galvon mintis buvo kad turi kita. Po to pagalvojau daugiau..taip, jis turi kita.
Atsakyti
taip jis turi kita

nu ***** nezinau reik vyrams padet jauciu..o tai nieko naujo nesumasto jau ...  cool.gif

Matau, kad esate su tuo ne kartą susidūrusi. Gal tuomet ir patartumėt, kaip visgi išgauti prisipažinimą ar kažkokį įrodymą, kad galėčiau ramia sąžine mesti jo daiktus lauk?
Atsakyti

Tiesiog moterys nesikeičia - daugumoje paranojikės. Vyrams belieka patvirtinti įtarimus, nes paprastai jau būna atkentėję už nepadarytą "nusižengimą".
Atsakyti

Didesnio absurdo nerasi niekur. Jūsų patirtis ir suvokimas tikrai toks didelis, kad tokias besąlygiškas ir kategoriškas išvadas daryt net žmonių nepažįstant? biggrin.gif

Ar jau tiek viskas "aišku", kad net nuobodu? lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal paprasčiausiai jis nori pabūti vienas. Nemanau, kad iškarto jau reikia įtarinėti jog jis jums neištikimas.
Atsakyti
taip jis turi kita

biggrin.gif super smile.gif as ne per seniausiai irgi paranojike buvau isvadinta biggrin.gif
visai as neparanojike buvau, kaip veliau paaiskejo biggrin.gif
autorei-o kodel jus kartu nevaziuojat pas jo draugus, kai jis "padet" vaziuoja?
siaip tai siulyciau pasikalbeti, bet jei jis sako kad jums paranoja, tai is savo patirties galiu pasakyti-pokalbio turbut nebus smile.gif bus monologas smile.gif
Atsakyti