Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 14:26)
Naktimis pasilikti negalėčiau- pavydus, tikriausiai iš po žemių iškastų. Aš mat turiu vėlyvais vakarais tvarkingai sėdėt namie.

O vis tik kas būtų jei negrįžtumėt kurią naktį? rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 04 10, 18:06)
O vis tik kas būtų jei negrįžtumėt kurią naktį?  rolleyes.gif  cool.gif

Jei pasakyčiau kur esu- atvažiuotų parsivežti.
Jei nesakyčiau- būtų dar vienas smūgis mūsų santykiams. Jūsų nuomone, verta rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 17:31)
Jei nesakyčiau- būtų dar vienas smūgis mūsų santykiams. Jūsų nuomone, verta rizikuoti?

Aš surizikuočiau, nes atrodo nėra ko prarasti.
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 17:31)

O jus visada zinote, kur buna jis?

Susidaro toks ispudis, kad jis dabar bega - o jus vejates... O jeigu pabandyti nesivyti? Nepriekaistauti, neklausineti, o paciai eiti savais reikalais - taip pat, kaip ir jis... gal ne naktimis, bet dienomis - nuo ryto iki velaus vakaro. Sukaupti visa stiprybe ir pakeisti savo iprasta elgesi. Neprasyti pasikalbeti, jei nekalba. Yra - gerai, nera - taip pat gerai... Gal tada jam kils kokiu nors klausimu?

Yra toks posakis: kai vejasi - kyla noras begti... O kai nebesiveja? Vat, tada ir pasidaro idomu - o kodel nesiveja?
Blogiausia, zinoma, jei jam tu klausimu nekils. g.gif
Bet manau, kad turetu kilti...

Bet kokiu atveju, be itarimu jus nieko daugiau neturite. Is prasymu pasikalbeti - nieko nesigauna. Bandete - bet neisejo. Gal ne taip jau blogai butu siek tiek nuo jo atsiribot ir labiau uzsiimt savo gyvenimu. Nieko juk neprarasit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 04 10, 18:53)
Aš surizikuočiau, nes atrodo nėra ko prarasti.

Tiesą sakant, gerai, jog dabar esu "ant biuletenio". Turėsiu laiko ir apgalvoti viską, ir išgirsti daugiau nuomonių, ir pasiplanuoti ateitį...

Ir kaip visgi aš nuo to pavargau... Vis laukti, vis tikėtis, vis bandyti kalbėtis, kažką pakeisti... Spėju, kad ir virusai nuo nuolatinio streso prikibo. Ypač kai nedaužau indų, o stengiuos viską išlaikyti savyje. Pažiūriu vis į mūsų bendras nuotraukas ir žliumbti norisi: "kodėl???". Jau tiek visokių nesąmonių gyvenime buvo, tiek visko pergyvenau, atrodo, sutikau savo žmogų, kur net menkiausi kampeliai atitiko ir štai- vengia jis būti su manim, ir nei sako kodėl, nei išeina.

Juodas humoras, bet dabar ir imu suprasti, kodėl iš tikro moterims reikalingas kočėlas.
Papildyta:
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 10, 18:56)
O jus visada zinote, kur buna jis?

Susidaro toks ispudis, kad jis dabar bega - o jus vejates... O jeigu pabandyti nesivyti? Nepriekaistauti, neklausineti, o paciai eiti savais reikalais - taip pat, kaip ir jis... gal ne naktimis, bet dienomis - nuo ryto iki velaus vakaro. Sukaupti visa stiprybe ir pakeisti savo iprasta elgesi. Neprasyti pasikalbeti, jei nekalba. Yra - gerai, nera - taip pat gerai... Gal tada jam kils kokiu nors klausimu?

Yra toks posakis: kai vejasi - kyla noras begti... O kai nebesiveja? Vat, tada ir pasidaro idomu - o kodel nesiveja?
Blogiausia, zinoma, jei jam tu klausimu nekils.  g.gif
Bet manau, kad turetu kilti...

Bet kokiu atveju, be itarimu jus nieko daugiau neturite. Is prasymu pasikalbeti - nieko nesigauna. Bandete - bet neisejo. Gal ne taip jau blogai butu siek tiek nuo jo atsiribot ir labiau uzsiimt savo gyvenimu. Nieko juk neprarasit smile.gif

Taip, jis visada pasako, kur būna. Prigautas meluojant nebuvo.

Stengiuosi neklausinėti. Na, jei pasako, kad padėjo draugui tvarkyti sodybą, gi neklausinėsiu, kiek lentų nešė, kiek laiko dažė ar teptukai geri buvo... Į smulkmenas nelendu.

Pati namie netupiu. Jei jau išvažiuoja- stengiuosi surasti ir sau reikalų. Draugų gi irgi turiu. Jei paklausia, pasakau, kur buvau. Aišku, gaila, kad šiais laikais visi labai užimti žmonės, tad ir susitikimus geriausia planuoti iš anksto. Todėl ir pikta, kad susitariam kažką veikti kartu, aš atšaukiu kitus pasiūlymus (tokia esu, jei su kuo susitariau- pažado ir laikausi), o jis ir vėl išlekia netikėtai, o mano draugės jau su kitais reikalais...

O jei kažką pirmiau suplanuoju su draugėmis, niekada neprieštarauja. Pats irgi išvažiuoja. Esmė, kad taip ir nebebūnam kartu. Išskyrus darbo dienas, kai susitinkam vakarais valandai ar dviems (mūsų darbo grafikai prasilenkia).
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 16:42)
Geriausia būtų išsiaiškinti paslapčia. Telefone- nieko (vos gautas žinutes jis trina ir išsisaugojęs turi tik porą- abi maniškės). Kišenėse- nieko. Automobilyje- nieko. E-mail- nieko.

Patarimas:
kai eilinį kartą toks ir tiek pareis, ultimatyviai pareikalaukit nusirengt iki "adomo".

Tada apžiūrėkit genitalijas. Jeigu atitinkamų paburkimų ir paraudimų nesimatys, pasiūlykit eiti į vonią, kur jau iš anksto būkit prileidus šilto vandens tiek, kad jam atsisėdus pilnaivanduo apsemtų kiaušus. J

Jeigu bus buvęs pas svetimą, kiaušai būtinai iškils į paviršių. Mat tušti negrimzta.

Kai taip atsitiks, kad kiaušai paviršiun teliūskuosis, būtinai pasilenkit ir pabučiuokit į kaktą (nesupainiokit - į kaktą, o ne į gaktą). Tuokart nusišypsokit ir mirktelkit dešiniąja akimi. Viskas. Eikit ramiai rūpintis savimi. Galima net jo akivaizdoje. Taip netgi efektyviau - po kelių minučių tokios akivaizdos, jo kiaušiai vėl turėtų pradėt grimzt. Žodžiu, patirsite visišką palaimą.

Būtinai pabandykit, labai efektyvu... bigsmile.gif
Atsakyti
Psichologiniuose vadovėliuose rašoma, kad reikia tokių atveju prieš vyrą vaidinti ypač ramią lyg nieko nepastebėtum, lyg tai tau nerūpėtu (nors širdis verktu), taip pat reikia parodyti, kad gali išgyventi ir be jo (išeiti pasivaikščioti, būti daug su draugėmis ir t.t.)
O pati aš tau patariu tik stiprybės
Atsakyti
"Taip, jis visada pasako, kur būna. Prigautas meluojant nebuvo.

Stengiuosi neklausinėti. Na, jei pasako, kad padėjo draugui tvarkyti sodybą, gi neklausinėsiu, kiek lentų nešė, kiek laiko dažė ar teptukai geri buvo... Į smulkmenas nelendu"

O jus pazistate tuos jo draugus, pas kuriuos jis buna?
Ar jis jums paskambina pas juos budamas, laisvai sneka, mini jusu varda?
Ar atsiliepia, jeigu jus jam paskambinate ir laisvai kalba?

Ar tiesiog dingsta kaip i vandeni visai dienai ir viskas?

Zinoma speliot cia galima daug... Truputi paspeliosiu smile.gif

Del elgesio pasikeitimo, manau, galetu buti tokie galimi variantai:
1. jam kazkas netinka santykiuose ir jis tai sprendzia tokiu budu;
2. jis jus laiko savaime suprantamu dalyku, kuris niekur nedings, todel jam neidomu ir uzsiima savais reikalais;
3. jis susirades kita domejimosi objekta, t.y. moteri;
4. visi auksciau isvardinti variantai.

Kazkas yra pasakes - jei jau isbandei visas priemones ir niekas nepadeda - sukelk sumaisti.
Kitaip sakant - elkis kitaip, nei iprasta. Geriausiai - priesingai smile.gif

Kas liecia nezinia - zinau, kaip ji pjauna, zinau kaip norisi kuo greiciau viska issiaiskinti ir sudelioti visus taskus ant i. Atrodo, kad jau geriau skaudi tiesa, kokia ji bebutu, nei ta slegianti nezinia... Bet, deja, siuo momentu nera nei kaip, nei is kur ta tiesa suzinoti...
Pabandykite pastumti ta nezinia truputi i sona, negalvoti nuolat apie tai, nesiskaudinti - tiesiog susitaikyti, kad siuo metu yra taip. Ir siuo metu as nezinau, kokia iseitis man yra geriausia... Zmogus juk gali tiesiog nezinoti?
Ir ta laika skirti sau, savo asmeniniam gyvenimui, savo dziaugsmams.

Vienoje knygoje skaiciau apie zmogu, isgyvenanti po skyrybu. Man patiko tokia mintis - kad nesielvartauti nuolat ir istisom dienom, jis skirdavo savo sielvartui po viena valanda kiekviena vakara. Samoningai. Per ta valanda issiverkdavo, issipergyvendavo - o kitu laiku stengesi tiesiog gyventi smile.gif. Ir tai padejo jam nepulti i nuolatini sielvarta.
Jusu skausmas, zinoma, ne del skyrybu, taciau manau si mintis tinka ir jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 10, 14:03)
Didesnio absurdo nerasi niekur. Jūsų patirtis ir suvokimas tikrai toks didelis, kad tokias besąlygiškas ir kategoriškas išvadas daryt net žmonių nepažįstant? biggrin.gif

Ar jau tiek viskas "aišku", kad net nuobodu?  lotuliukas.gif

a,kas atsitiko?? teisybe akis griausti pradejo??? bigsmile.gif
spakuha...ne tave remia prie sienos...
kaip cia prabylai dar isvis cool.gif

o autorei patarimu kaip vyra..savo vyra prigaut negaliu duoti..bet kad jis turi kita ar kitas-drasiai sakau...bet jei paranojike patogiau buti-niekas netrukdys.. cool.gif
galva ant peciu ne tik linksejimui skirta blyn ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 10 balandžio 2009 - 21:17
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 17:02)

Na, o tuomet paaiškinkit man, nesusipratėlei, o kokia jam nauda būnant su manimi? Sakiau, vaikų nėra, bendro turto nėra, santuokos nėra. Suprasčiau dar jei daugybę metų sietų- gal laiko gaila. Ar draugai visi bendri būtų. Kur gyventi irgi turėtų. Tai kodėl gi tada viską planuoti, pateisinti, režisuoti? Atrodo, susirink daiktus ir eik ten, kur tau geriau.

Todėl, kad jis pats dar nesigaudo, ar verta jam kažką keisti, ar ne. Ir ar bus ten geriau, ar ne. O posakį- nemesk kelio dėl takelio ir jis žino. mirksiukas.gif
Pažiūrėk, juk tu toj pačioj padėty,kaip ir jis, atrodo, nu nesiseka, - lai eina velniop tongue.gif bet ne, juk nenori jo paleisti, na, juk jis irgi dar nieko neapsisprendęs.Turi pasakyti, kad nesiryši vedyboms, kol neišisaiškinsi jo tokio elgesio priežasčių. Nes taip gyventi po vedybų nenori.
O jo elgesys- tradicinis vyro, turinčio šviežią meilužę elgesys.Yra, kaip yra. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 10 balandžio 2009 - 21:23
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 10, 21:20)
Todėl, kad jis pats dar nesigaudo, ar verta jam kažką keisti, ar ne.

labai tiksliai pasakyta...protingas vyras..neskuba niekur..

as ir savam esu sakius,tu ramiai buk...jei rasiu geresni uz tave,nesuabejosiu ne sekundei,is tos pacios minutes iseisiu...nu arba ismestas tu busi bigsmile.gif ziuresim kokios aplinkybes bus.. biggrin.gif .. aisku jam sakiau ta pati daryti jei tik ras.. thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 10, 19:08)
Patarimas:
kai eilinį kartą toks ir tiek pareis, ultimatyviai pareikalaukit nusirengt iki "adomo".

Tada apžiūrėkit genitalijas. Jeigu atitinkamų paburkimų ir paraudimų nesimatys, pasiūlykit eiti į vonią, kur jau iš anksto būkit prileidus šilto vandens tiek, kad jam atsisėdus pilnaivanduo apsemtų kiaušus. J

Jeigu bus buvęs pas svetimą, kiaušai būtinai iškils į paviršių. Mat tušti negrimzta.

Kai taip atsitiks, kad kiaušai paviršiun teliūskuosis, būtinai pasilenkit ir pabučiuokit į kaktą (nesupainiokit - į kaktą, o ne į gaktą). Tuokart nusišypsokit ir mirktelkit dešiniąja akimi. Viskas. Eikit ramiai rūpintis savimi. Galima net jo akivaizdoje. Taip netgi efektyviau - po kelių minučių tokios akivaizdos, jo kiaušiai vėl turėtų pradėt grimzt. Žodžiu, patirsite visišką palaimą.

Būtinai pabandykit, labai efektyvu...  bigsmile.gif

Ir kas su jumis taip elgesi? biggrin.gif
Jei jau zinote, kaip tai efektyvu... lotuliukas.gif
Atsakyti