Stengiuosi kuo trumpiau papasakoti istoriją:
esame nesusituokę, gyvename kartu netoli 1m. Iš pradžių viskas buvo tiesiog idealu (tikriausiai kaip ir pas visus)- daug laiko kartu, romantiški pasisėdėjimai ir t.t. Ir draugai, ir giminės laikė mus tobula pora. Tačiau prieš porą mėnesių viskas smarkiai pasikeitė...
Niekada nepamiršiu to vakaro. Kažkas paskambina (vyriškas balsas), šeštadienio vakaras suplanuotas mums dviems (skanėstai, filmas ir pan.), tačiau jis pasako, kad turi lėkti pas draugus, kažkas nutikę, už poros valandėlių grįš. Laukiu valandą, dvi, tris, keturias... Gerokai po vidurnakčio jau skambinu- nekelia. Dar porą kartų- nekelia. Išsigąstu (avarija, muštynės, apiplėšimas...

). Geriausias draugas irgi nekelia ragelio. Po pusvalandžio jo telefonas išjungtas. Dingęs...
Grįžo kitą dieną. Pasiteisinimas- užgėriau. Nakvojęs pas draugą (draugas tai patvirtino, nors jis ir yra JO draugas, ne mano). Kodėl reikėjo prisigerti, kodėl dingti, kodėl išjungtas telefonas- pats negalėjo paaiškinti.
Nuo tada kiekvienas savaitgalis skirtas draugams. Tvarkyti sodybą, padėti remontuose, iškasti šulinį, remontuoti mašiną... Išvažiuoja ryte, grįžta 22-23val. (kas kasa šulinius tamsoje?). Prašiau pabūti su manimi- prisižada, bet vėl- skambutis ir išlekia. Lyg degtų kas.
Iš pradžių galvojau, kad jam tiesiog pabodo su manimi. Atšalimas ar pan. Pasistengiau pasigražinti išvaizdą, kūną, siūlyti vis įdomesnius laisvalaikio praleidimo būdus (apie kuriuos anksčiau pats kalbėjo, kaip apie svajonę). Tačiau tie skambučiai jam už viską svarbiau.
Maža to, mylimės dažniausiai kartą per savaitę ir tai mano iniciatyva (vilioju ir dažniau, bet- pavargęs, nenori, miegas ir t.t.). Dar prieš porą mėn jam, atsiprašant, pasistodavo net mane su sijonu pamačius. Paskutinis lašas buvo, kai vos vos jį prisiviliojus pastebėjau, jog sekso metu jis ėmė elgtis kaip niekada iki tol... (kas jį to išmokė?)
Taigi, Supermamos, kreipiuosi pagalbos į jus

Kaip išsiaiškinti? Kaip sužinoti? Esu jauna, dar 30-ies nesulaukusi, vaikų nėra, bendro turto nėra, nesinori dėti vilčių į tą, kuris vos po metų jau turi kitą... Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit?
imk jauti uz ragu ir sakyk tiesiai sviesiai, jog itari,kad jis tau meluoja ir noretum geriau skaudzios tiesios, kuria beje, tu esi pasirengusi priimti ramiai, nei melo...jei tai nepadeda, nepasivarginciau pasniukstineti
snipineti nera gerai, bet jei tai liecia tavo apsisprendimo laisve-tai jokio skirtumo...pagausi-bent jau zinosi tiesa, pasirodys svarus-tylesi ramiai ir niekas nesuzinos, kad domejaisi "papildomai"