Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 16, 11:00)
Kaip visada - nesinori kurti naujos temos, tai prisiglausiu čia.

o kam jums tos smulkmenos? kaip ka ir kur? visa tai buvo IKI JUSU
nu bet bernu protas... pasakotis tokias istorijas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 09, 15:17)
uoj. nu visko jus mokinti reikia.
zek. paskiri pasimatyma kaip ir palnavai. nupirk jam dovana. ateini. jei pabega - nu tegul pabega. vaziuok pas drauge ar namo. kai susitiksite - paklausk - o ko begai. lauk atsakymo. ka jis tau ten netrintu - pradek juoktis (isteriskas juokas kaip tik tave apims) ir pasakyk, kad pamanei, kad jam atsibodai, norejai jam staigmena padaryti, meiles ugni pakurstyti, net dovanele jam nupirkai.

Situacija gi tokia lengva, ja taip lengva manipuliuoti. na, jei jau nebeiskentesi - paklausk - o ko gi jis ten lauke? Zodziu, pazinciu svietaines jam kels alergija, nes jam kiekviena jauna mergina atrodys nuosava zmona..  biggrin.gif

p.s. tik vardan taikos visame pasaulyje - nekelk jokiu isteriku, a? geriau eik pas drauge pasiauteti, buteli isgerk, issizliumbk, pametik kokias is anksto nupirktas pigias vazas is balkono, tik vyro akyvaizdoje - nuosirdus juokas ir jokiu-jokiu-jokiu priekaistu. jokiu isteriku. jokiu pykciu ir t.t.

Aš noriu, kad jis išvis nustotų bendrauti su ja!

Žinau, per daug noriu, čia jau net apgailėtinai skamba.

O šiaip... Noriu asikalbėti, gal įtikins mane kaip nors, kad nėra ko nervuotis. Bent jau suvaidintų, kad gailisi dėl to poelgio. Ką nors paburtų. Vis ramiau.

Iki manęs. Jeigu iki manęs ir su savo seserim santykių turėtų, tai irgi dzin turėtų būti?
Aš negalėčiau bendrauti su vyru, kuris kažką kažkada išdavė, nesvarbu kokiu būdu g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 16 rugpjūčio 2010 - 10:14
Siaip visokiausi itarinejimai ir speliojimai-tai tam tikra mazochizmo forma, self pitty sindromas. "Gailiu pati saves, pagailekite ir manes...". Jei atsirado pozymiu, kad diedas suka kairen - o tu nieko nedarai (vis tiki jo pasakojimais ir abejoji savo sveiku protu arba dar blogiau, tikiesi, kad viskas praeis savaime ir niekada nepasikartos... doh.gif ) -tai taip ir gyvensi durnes vietoje: kuri lygina, skalbia, pas kuria "gera SUGRIZTI" ryte pavargus blink.gif doh.gif .

O is tiesu tai tas pats, jei restorane kazkokia merga priejus imtu valgyti is tavo lekstes ir paliktu tau tik likucius arba dar "kruciau" tavo vyras imtu is tavo lekstes ir valgydintu kaimyne.

Jei vyrui reikia laisves, nuotykiu ir noro "igyvendinti" savo prigimti - tai kam jam seima ir zmona. Ibrukit jam ta laisve i rankas, lai daro su ja ka nori lotuliukas.gif

Jei vienas is poros elgiasi itartinai ir ne kiek nesijaudina, kad kitam skaudu ir nesuprantamas toks elgesys - reikia eiti skirtingais keliais, nes tai kartosis nuolat, kadangi tai tiesiog nepagarba savo porai. Ir ne meile cia svarbiausia - o butent pagarba. Tas, kas eina i kaire -eina ne vienas, jis primeta zaidimo taisykles kitam.

Rytieciu ismintis sako: Is sukiu sulipdytame puode vanduo nesilaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 16 rugpjūčio 2010 - 14:25
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 13:41)
Stengiuosi kuo trumpiau papasakoti istoriją:
esame nesusituokę, gyvename kartu netoli 1m. Iš pradžių viskas buvo tiesiog idealu (tikriausiai kaip ir pas visus)- daug laiko kartu, romantiški pasisėdėjimai ir t.t. Ir draugai, ir giminės laikė mus tobula pora. Tačiau prieš porą mėnesių viskas smarkiai pasikeitė...
Niekada nepamiršiu to vakaro. Kažkas paskambina (vyriškas balsas), šeštadienio vakaras suplanuotas mums dviems (skanėstai, filmas ir pan.), tačiau jis pasako, kad turi lėkti pas draugus, kažkas nutikę, už poros valandėlių grįš. Laukiu valandą, dvi, tris, keturias... Gerokai po vidurnakčio jau skambinu- nekelia. Dar porą kartų- nekelia. Išsigąstu (avarija, muštynės, apiplėšimas... verysad.gif ). Geriausias draugas irgi nekelia ragelio. Po pusvalandžio jo telefonas išjungtas. Dingęs...
Grįžo kitą dieną. Pasiteisinimas- užgėriau. Nakvojęs pas draugą (draugas tai patvirtino, nors jis ir yra JO draugas, ne mano). Kodėl reikėjo prisigerti, kodėl dingti, kodėl išjungtas telefonas- pats negalėjo paaiškinti.
Nuo tada kiekvienas savaitgalis skirtas draugams. Tvarkyti sodybą, padėti remontuose, iškasti šulinį, remontuoti mašiną... Išvažiuoja ryte, grįžta 22-23val. (kas kasa šulinius tamsoje?). Prašiau pabūti su manimi- prisižada, bet vėl- skambutis ir išlekia. Lyg degtų kas.
Iš pradžių galvojau, kad jam tiesiog pabodo su manimi. Atšalimas ar pan. Pasistengiau pasigražinti išvaizdą, kūną, siūlyti vis įdomesnius laisvalaikio praleidimo būdus (apie kuriuos anksčiau pats kalbėjo, kaip apie svajonę). Tačiau tie skambučiai jam už viską svarbiau. verysad.gif
Maža to, mylimės dažniausiai kartą per savaitę ir tai mano iniciatyva (vilioju ir dažniau, bet- pavargęs, nenori, miegas ir t.t.). Dar prieš porą mėn jam, atsiprašant, pasistodavo net mane su sijonu pamačius. Paskutinis lašas buvo, kai vos vos jį prisiviliojus pastebėjau, jog sekso metu jis ėmė elgtis kaip niekada iki tol... (kas jį to išmokė?)

Taigi, Supermamos, kreipiuosi pagalbos į jus  4u.gif  Kaip išsiaiškinti? Kaip sužinoti? Esu jauna, dar 30-ies nesulaukusi, vaikų nėra, bendro turto nėra, nesinori dėti vilčių į tą, kuris vos po metų jau turi kitą... Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit? ax.gif

o bandei tiesiog pakalbeti atvirai? 4u.gif imk jauti uz ragu ir sakyk tiesiai sviesiai, jog itari,kad jis tau meluoja ir noretum geriau skaudzios tiesios, kuria beje, tu esi pasirengusi priimti ramiai, nei melo...jei tai nepadeda, nepasivarginciau pasniukstineti ax.gif kokiu budu-padeti negaliu biggrin.gif snipineti nera gerai, bet jei tai liecia tavo apsisprendimo laisve-tai jokio skirtumo...pagausi-bent jau zinosi tiesa, pasirodys svarus-tylesi ramiai ir niekas nesuzinos, kad domejaisi "papildomai" biggrin.gif o kaip ir kazkas rase-labai geras budas paciai prasiblaskyti 4u.gif
Atsakyti
O aš manau, kad ji užkniso jį savo įkyrumu ir šeimos idilės brukimu nuolatiniu. Nusibodo jam tas "rimtas" ir sureikšminto dėmesio zonos gyvenimas. Vat ir išėjo, ir išeis suvis. Taip ir reikia.

Nemoka žmonės gerbt kito privatumo oriai - nefig ir verkšlent čia publikai, kad jis neištikimas galimai, o aš tai jau tik puikioji-nuskriaustoji... Tfu... tongue.gif
Papildyta:
Kazka ne taip nukopinau, bet nesvarbu.
Nu gerai, pavyzdziui, taip yra, jis nemegsta seimos idiles brukimo... Tada tegul parodo jai, ka megsta, jei su ja kazka bando kurti isvis; kaip megsta, tegul buna kitoks, nerimtas, bet jai ir su ja... Juk vidinis demesys turi israiskos formas. Juk tam zmones ir susimeta gyvent, kad but arciau vienas kito... ir privatumas norint buti arciau ir glaudziau su kitu turi tendencija mazeti, o ne daugeti ir taip, kad nelieka isvis gyvenimo, tik vienas privatumas pasiliko...ir jei lopas didesnis uz daikta... kam cia tada lopyt kazka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kezija: 17 rugpjūčio 2010 - 22:56