Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo saulės

Patarkite koki krema nuo saules pirkti?
Atsakyti
sveikos, ar yra naudojusių šį kremą? rašo, kad tinka mišriai odai, nekemša porų, bet kaip yra iš tikro? gal kas žino iš patirties?
http://www.laroche-p...luid-p6311.aspx
4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko naudoti apsauginius Lavera firmos kremus suaugusiems ar vaikams (ar purskiklius) nuo saules, as kaip tik dabar renkuosi, ir nezinau ka pasirinkti, noretusi kad gerai pasiskirstytu ir ne dziovintu odos. Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
kokie butu jusu atsiliepimai apie Laveros firmos purskiamus pienelius nuo saules? pats tepimasis, kvapas smile.gif
Atsakyti
man tai labai patinka Australian Gold kremai nuo saules. labai malonaus kvapo, gerai isigeria, grazus idegis buna ir oda apsaugo nuo UV spinduliu. dar labai gerai kad jie atsparus vandeniui, nereikia kaskart nusimaudzius tepliotis smile.gif pirkau Douglas, dar akcija buvo kaip tik.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif niekada nenaudojau kremu su SPF nes noredavau kuo tamsiau idegti...nudegdavau retai..taciau siemet Nidoje oras buvo pasakiskas ir pirma karta gyvenime susvilau...aisku ir nusilupau...tiksliau neriuosi iki siol biggrin.gif parekomenduokite kaip rinktis kremus su apsaugele ir kokius naudojate po saules voniu? smile.gif aciu smile.gif kol lauksiu atsakymo pasiskaitinesiu temute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidutea @ 2014 05 22, 15:05)
man tai labai patinka Australian Gold kremai nuo saules. labai malonaus kvapo, gerai isigeria, grazus idegis buna ir oda apsaugo nuo UV spinduliu. dar labai gerai kad jie atsparus vandeniui, nereikia kaskart nusimaudzius tepliotis  smile.gif pirkau Douglas, dar akcija buvo kaip tik.

Iš tiesų gėris drinks_cheers.gif jau trečia vasara kaip aš juos atradusi esu. Ir po deginimosi nusipirkau jų kremą, liuks. Tik aš per tarpininkes siunčiuosi, nes Lietuvoj kainos labai didelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 06 01, 16:49)
Iš tiesų gėris drinks_cheers.gif  jau trečia vasara kaip aš juos atradusi esu. Ir po deginimosi nusipirkau jų kremą, liuks. Tik aš per tarpininkes siunčiuosi, nes Lietuvoj kainos labai didelės ax.gif

o koki naudojate?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 03 07, 10:57)
Patarkite koki krema nuo saules pirkti?

Ziurint kokia jusu oda smile.gif Jei jautri, sakyciau, ieskokit Avene. O jei nera problemu ir dermakosmetikos nereikia, tai kiti prancuzai puikus dar, Guinot. Pirkau pernai ir likau labiausiai patenkinta is tu ka turejau. Net gaila, kad neisnaudojau visko, nezinau ar siemet dar tinka, bet savaitgaliais tepiausi, viskas ok dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 06 01, 15:49)
Iš tiesų gėris drinks_cheers.gif  jau trečia vasara kaip aš juos atradusi esu. Ir po deginimosi nusipirkau jų kremą, liuks. Tik aš per tarpininkes siunčiuosi, nes Lietuvoj kainos labai didelės ax.gif

Na dabar kiek vis pastebiu tai vis kokiam prekybos centre akcijos vyksta Australian Gold SPF kremams, juolab, kad jų ir ilgam užtenka. Tarkim dabar mačiau, kad Rimi vyksta net 40% nuolaida visai linijai.
Aš asmeniškai naudoju SPF 10 su natūraliais bronzantais, man jo pilnai užtenka degintis Lietuvoje. Ir įdegi iškart rudai ir oda nenusvyla, net visą dieną deginantis. O pavyzdžiui mama mano turi šviesią odą, tai ji nusipirko SPF 15 su bronzantais ir irgi labai patenkinta, nes anksčiau iškart raudonai degdavo, o dabar va neseniai kai buvome Kretoje tai tepėsi šiuo kremu ir iškart rusvai degė oda ir nė karto nenusvilo. Iš pradžių bijojau pirkti su bronzantais, bet ten jie yra su natūraliais aliejais ir augaliniais ekstraktais, kurie padeda iškart rudai įdegti ir nepalieka jokių nelygumų spalvos, ne taip kaip kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waidutea: 11 birželio 2014 - 08:16
Esu ganetina sviesiaode, bet idegu nesunkiai.
Jei Lietuvoje, tai naudoju kremus su spf 15 -20, taciau niekuomet nesideginu visa diena (bei nesuprantu tu, kurie taip daro), pakanka valandos ar maximum dvieju per diena pliaze (atostogu metu), renkuose saule iki 11 val arba nuo 15 val. Idegu, nenudegu, oda nenusauseja, idegis ilgiau laikosi. Patinka Nuxe, Lierac.
Esu bandziusi Avene, Eucerin, Sebamed- nepatiko; Lancaster produkcija labai nebloga. Vichy naudojau vaikui, tai visai nieko pasirode smile.gif

Ar yra bandziusiu The organic pharmacy produkcija nuo saules (vaikams naudoti)? Labai noreciau isgirsti atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Pirkau Biodermos Photodrm AKN 30 (riebiai, spuoguotai odai) ir Biodermos SPF50 nuo pigmentinių dėmių, kol kas labai abiems patenkinta.
AKN nepalieka riebumo ant veido, kaip kiti apsauginiai kremai smile.gif
Atsakyti