Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo saulės

Greitam įdegiui aš irgi turiu Australian Gold be SPF smile.gif Va toks mano:
user posted image

Kažkas klausė, kur galima pirkti: LT jų yra Maximoje ir Kosmadoje (gal ir kitur, bet aš tik ten mačiau). Taip pat galima siųstis iš drugstore.com smile.gif
Atsakyti
O as niekaip neapsisprendziu kuri Australian Gold geriau pirkti 15 ar 30 ax.gif Pati esu gan tamsi. Galvoju gal su tuo 30 visai nieko neidegsiu, o gal kaip tik bus geresnis idegis biggrin.gif Pasidalinkit prasau patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 06 13, 00:51)
Greitam įdegiui aš irgi turiu Australian Gold be SPF smile.gif Va toks mano:
user posted image

Kažkas klausė, kur galima pirkti: LT jų yra Maximoje ir Kosmadoje (gal ir kitur, bet aš tik ten mačiau). Taip pat galima siųstis iš drugstore.com  smile.gif

Bet kiek cia su tokiu galima buti sauleje jei be spf,galima baltaodems lb greitai ir nudegti..Kiek jie kainuoja?
Atsakyti
Naudojančioms Australian Gold greitam įdegiui, klausimas:

Kokios spalvos įdegis išgaunamas? Sudėty mačiau morkų extr., jos turi beta karotino, kuris oda dažo oranžine/ geltona sp. g.gif

Ar su bronzantais trumpiau išlieka įdegis?
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri sios firmos naudojote? ar geri jie?
user posted image
taip pat kas naudojote sy garnier, ar smeliukas prie jo limpa ar ne? Aciu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2013 06 19, 00:00)
Bet kiek cia su tokiu galima buti sauleje jei be spf,galima baltaodems lb greitai ir nudegti..Kiek jie kainuoja?

Nesu visiška baltaodė, bet ir ne labai tamsaus gymio. Aną vasarą neribodavau buvimo saulėję ir nei karto nenusvilau.

QUOTE(Intrinsa @ 2013 06 19, 00:19)
Kokios spalvos įdegis išgaunamas? Sudėty mačiau morkų extr., jos turi beta karotino, kuris oda dažo oranžine/ geltona sp.  g.gif

Bent jau mano įdegis iš karto būna gražus rudas.
Atsakyti
O tas Australian gold aliejus su bronzeriais, bet ir su apsauga, tarkime 30, dryžiais nenueina, jei nelygiai išsitepi? netepa po to rūbų? g.gif noriu apsaugos nuo saulės aliejaus pagrindu, ne pienelio, bet kažkaip visi tokie papildomai įdegį skatinantys, man to nereikia, nes ir taip iš šiltų kraštų kaip negriukas būnu biggrin.gif
Atsakyti
Bent aš nepastebėjau, kad teptų drabužius 4u.gif
Ppavasariss, spf 30 man rodos daugiau tiems, kurie ypač balti ir labai greitai raudonuoja nuo saulės. Todėl imk spf 15 arba spf 8 4u.gif
Dėl nudegimų, tai aš pleže tepuosi vieną kartą su spf, kitą kartą be ir nenusvylu. Įdegis gražiai rudas ax.gif
Dėl dryžių, pvz su spf 30, tai esu pastebėjusi, kad visai baltam žmogui nelygiai išsitepus ten, kur buvo netepta, oda nuraudonuoja. Tai rodo, kad apsauga veikia. Bet dar pasideginus nelieka žymių. Mano mama, kuri yra linkusi į rudumą, kai tepasi spf 30 nelygiai, nelieka žymių ar dryžių. Tai čia gal priklauso dar nuo odos žmogaus smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit koki gera ir ne is brangiu krema po deginimosi saulej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 06 19, 11:54)
O tas Australian gold aliejus su bronzeriais, bet ir su apsauga, tarkime 30, dryžiais nenueina, jei nelygiai išsitepi? netepa po to rūbų? g.gif  noriu apsaugos nuo saulės aliejaus pagrindu, ne pienelio, bet kažkaip visi tokie papildomai įdegį skatinantys, man to nereikia, nes ir taip iš šiltų kraštų kaip negriukas būnu biggrin.gif

Gal kartais įsigijai tą Australian Gold? Domina atsiliepimai, nes kaip tik į jį dairausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2013 06 19, 10:35)
Sveikos,
taip pat kas naudojote sy garnier, ar smeliukas prie jo limpa ar ne? Aciu
user posted image

Man šitas labai patiko, pasitepus oda labai gražiai subtiliai blizga thumbup.gif , nepastebėjau, kad liptų daugiau nei įprastai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ka naudojate nuo saules spuoguotai odai, kad neuzkimstu odos? Pati kaip ir nebeturiu spuogu, bet vis tiek, kol issigydziau, dabar labai atsargiai priemone srenkuosi.
Atsakyti