Nusipirkau Eurovaistinej Biodermos si kremuka: ir jau sunaudojom su seimyna per atostogas SPF apsauga tikrai labai gera, ne vienas nenudegem, tik vaikams kvapas siek tiek nepatiko Man tai tas kvapas toks neutralus
o po saules naudoju si:
tai sis man isvis nerealus, labai lengvas ir gerai drekina, ir kvapas labai malonus
Labutis, grazuoles Ar kas bande Iwostin Solecrin emulsija nuo saules? Labai norisi ne tik nepakenkti, bet ir siek tiek idegti. Dekui uz nuomone. Papildyta:
Atsakau Baltaveidei dėl Australian Gold Kosmadoje buteliukų nežiūrėjau, prabėgom tik mačiau, kad jų yra kremų nuo saulė skyriuje Va, Maximos kataloge jie, 10 puslapis
Atsakau Baltaveidei dėl Australian Gold
Kosmadoje buteliukų nežiūrėjau, prabėgom tik mačiau, kad jų yra kremų nuo saulė skyriuje
Va, Maximos kataloge jie, 10 puslapis
Taip, pažiūrėjau! Bet jie tik su SPF 30 apsauga. O gal esi bandžiusi savaiminio įdegio Australian Gold? Galvoju, kad dabar nepulsiu į saulę, bet pėdkelnes tai jau metu - kojytes reikia parodyti
Man labai patiko ne is Australia Gold, bet is Iwostin Solecrin. Ir kremas, ir pienelis - super susigeria, ir apsaugo - kad idegtum imk mazesnio SPF (30 ar 25). Be to, dabar perkant dalija toki laikroduka - UV testeri. Smagi pramoga vaikui, aisku, ir pati gali ivertinti saules aktyvuma.
As Australia Gold gundausi vien del bronzatoriu. Kad nors kiek idegciau, turiu imti su 15, bet ir tai nebuna super norimas rezultatas. Jei didesnis, tai net nesimato,kad siltuose krastuose buvau O Iwostin nepalieka lipnumo, viena ausim girdejau. Atsparus vandeniui? Vyrui paimciau, jei tikrai geras, dar vaikams reikia isrinkti, bet cia ne ta tema
Mergaitės, patarkite: reikia priemonės, pagreitinančios įdegį saulėje (ne soliariumui). Kokia tai galėtų būti?
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų.... VENI,VIDI,VISA. Atėjau, pamačiau, nusipirkau. Šopoholizmas pagydomas tik naujais pirkiniais. Laikinai....Vietoj to, kad prisigerti, geriau nusipirkti kosmetikos