Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo saulės

Nusipirkau Eurovaistinej Biodermos si kremuka:
user posted image
ir jau sunaudojom su seimyna per atostogas smile.gif SPF apsauga tikrai labai gera, ne vienas nenudegem, tik vaikams kvapas siek tiek nepatiko wink.gif Man tai tas kvapas toks neutralus rolleyes.gif

o po saules naudoju si:

user posted image

tai sis man isvis nerealus, labai lengvas ir gerai drekina, ir kvapas labai malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2012 08 09, 18:39)
Nusipirkau Eurovaistinej Biodermos si kremuka:

40 ml, tai kuriam laikui tokio kiekio uztenka? blink.gif
Atsakyti
Labutis, grazuoles smile.gif Ar kas bande Iwostin Solecrin emulsija nuo saules? Labai norisi ne tik nepakenkti, bet ir siek tiek idegti. Dekui uz nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 02 28, 18:10)
40 ml, tai kuriam laikui tokio kiekio uztenka?  blink.gif

O kiek kainuoja Biodermos kremukas, tas 40 ml?
Atsakyti
Atsakau Baltaveidei dėl Australian Gold 4u.gif
Kosmadoje buteliukų nežiūrėjau, prabėgom tik mačiau, kad jų yra kremų nuo saulė skyriuje smile.gif
Va, Maximos kataloge jie, 10 puslapis

http://www.maxima.lt...o-muge-2013.pdf

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 08, 15:32)
Atsakau Baltaveidei dėl Australian Gold 4u.gif
Kosmadoje buteliukų nežiūrėjau, prabėgom tik mačiau, kad jų yra kremų nuo saulė skyriuje smile.gif
Va, Maximos kataloge jie, 10 puslapis

http://www.maxima.lt...o-muge-2013.pdf

Taip, pažiūrėjau! smile.gif Bet jie tik su SPF 30 apsauga. O gal esi bandžiusi savaiminio įdegio Australian Gold? Galvoju, kad dabar nepulsiu į saulę, bet pėdkelnes tai jau metu - kojytes reikia parodyti cool.gif
Atsakyti
Manau atveš ne tik su spf30, bet ir su mažesniais spf 4u.gif Savaiminio nebandžiau, aš retai mėgėja sijonų/šortų, tai man kažkaip nelabai ir reikia blush2.gif
Atsakyti
Mergytes,o is tu Australia Gold ka rinktis Vidurzemio pajuriui,kad apaugotu ir graziai idegtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 05 09, 22:02)
Mergytes,o is tu Australia  Gold ka rinktis Vidurzemio pajuriui,kad apaugotu ir graziai idegtum smile.gif

Man labai patiko ne is Australia Gold, bet is Iwostin Solecrin. Ir kremas, ir pienelis - super susigeria, ir apsaugo - kad idegtum imk mazesnio SPF (30 ar 25). Be to, dabar perkant dalija toki laikroduka - UV testeri. Smagi pramoga vaikui, aisku, ir pati gali ivertinti saules aktyvuma. smile.gif
Atsakyti
As Australia Gold gundausi vien del bronzatoriu. Kad nors kiek idegciau, turiu imti su 15, bet ir tai nebuna super norimas rezultatas. Jei didesnis, tai net nesimato,kad siltuose krastuose buvau biggrin.gif O Iwostin nepalieka lipnumo, viena ausim girdejau. Atsparus vandeniui? Vyrui paimciau, jei tikrai geras, dar vaikams reikia isrinkti, bet cia ne ta tema biggrin.gif
Atsakyti
o kur perkat Australian Gold nuo saules?
Atsakyti
Mergaitės, patarkite: reikia priemonės, pagreitinančios įdegį saulėje (ne soliariumui). Kokia tai galėtų būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 06 06, 16:39)
Mergaitės, patarkite: reikia priemonės, pagreitinančios įdegį saulėje (ne soliariumui). Kokia tai galėtų būti? unsure.gif

Aš naudoju Australian Gold bronzing dry oil spray intensifier. Labai labai patinka, tik tiek, kad jis be jokio SPF. Kvapas nuostabus wub.gif Įdegis greitesnis, gražesnis ir tikrai ilgiau laikosi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leveret: 06 birželio 2013 - 16:54