Sveikos,
Ir as jungiuosi prie jusu. Kelias savaites jau skaiciau ir mokinausi apsipirkti, kad tik sutaupytumem

. Deja, bet visai savaitei apsipirkti pabijojau, todel pradziai nusistaciau savaites limita ir bandziau pirktis kasdien arba kas antra diena. Ir pirkau tiktai numatytan is anksto meniu
Taigi praejusios savaites musu meniuPirmadienis:
Rytas. Man - sumustiniai, vaikui - varskyte, o vyras pusryciu nevalgo
Pietus. Man Desreles su ryziais, vaikui - buroku sriuba su mesyte, vyras valgo darbe.
Vakariene. Omletas su desrelem ir bulvem, vaikui - grikiu kose ir jogurtas. Vyras - alus, cipsai, ledai

. (Jis man visai nepadeda

)
Antradienis:
Rytas. Niekas nesikeicia
Pietus. Man- rauginti kopustai su desrelem ir bulvem,Vaikui - Ryziu sriuba su darzovem ir mesyte
Vakariene. Omletas su desrelem ir bulvem (reikejo dabaigti tas desreles ir uzsilikusias virtas bulves). Vaikui - kose ir varskyte.
Treciadienis:
Rytas. Tas pats.
Pietus. Tas pats kaip antradieni (reikia gi pabaigti)
Vakaras. Varskes apkepas. Vaikui grikiu kose ir varskyte.
Ketvirtadienis:
Rytas. Ryziu kose su darzovem. Vaikui varskyte ir vaisiai.
Pietus.Man - likes varskes apkepas, vaikui - svieziu darzoviu sriuba su frikadelem.
Vakaras. Keptas farsas su darzovem ir virtom bulvem. Cia vyrui. O mes su dukra isvarem i gimtadieni, ten ir pavalgem. Dar pries tai dukryte koses pavalge.
Penktadienis:
Rytas. Sumustiniai man ir varskyte, jogurtas vaikui. Isvaziavom i svecius, ten visokiu uzkandziu buvo, pacios vezemes vynuogiu
Pietus. Man - Keptas farsas su darzovem ir virtom bulvem. Vaikui - Darzoviu sriubyte su mesa.
Vakaras. Zuvis su bulvem. Vaikui - kose, jogurtas.
Sestadienis:
Rytas. Sumustiniai. Varskyte.
Pietus. Zuvis su bulvem. Vaikui - perliniu kr sriuba su kalakutiena.
Vakaras. Dabaigiau as zuvi, vyras kepta farsa su darzovem. Vaikas - grikiu kose ir vaisiai. MB - alus, cipsai
Sekmadienis:
Rytas. Sumustiniai. Vaikui - bananas, jogurtas, melyniu bliudelis

(is kameros)
Pietus. Keptos bulves su kefyru. Vaikui - perliniu kr sriuba su mesyte.
Vakaras. Dabaigsim tas keptas bulves. Vaikui kose ir jogurtas.
Sia savaite isleidau 150 lt (be keliu centu). Bet iejo ir dovanele gimtadieniui ir kelios buitines prekes. Dar uzsipirkau Pampersu dviem savaitem 90lt. Tai sakau vistiek kazkaip brangiai gaunasi mums visa savaite

. Vakar jau dariau apsipirkima, nes paziurejau, kad beveik nieko nebeturim, tai uzsipirkau manau pusei savaites ir isleidau 65 lt. Kaip seksis ateinancia savaite parasysiu

Dar neprirasiau cia visokiu uzkandziu. Vaikas nuolat kazka kramsnoja, tai sausaini, tai obuoli, tai banana. Ir mes kartais irgi kazka kazka tarp valgymu uzkandam