pasiilgot
6. pusryčiai sumuštiniai, pietūs šventiški, kepiau vištienos ketvirčius (liko dar ir kitoms dienoms šaltam valgymui), šviežių daržovių salotos, silkė. Desertui varškės sūris su žele. Gėrimai, vaisiai ir tortas svečių
7. pusryčiams vakarykščiai likučiai, pietūs kijevo kotletai, bulvių košė, daržovės. Vakare padariau balandėlių į darbą dėtis, burokų sriubą, primarinavau sprandinės vaikams pietums į priekį

ir iš likusios gūžės išviriau vakarienei pienišką kopūstų sriubą.
1. vaikams pusryčiai jogurtas ir sumuštiniai su agurkais ir ridikėliais. Pietums palikau po kijevo kotletą, burokėlių sriubos. Aš dėjausi kotletą ir pirkausi salotų, vyras dėjosi du kotletus ir sriubos. Gryžę valgėm saldžius makaronus ir pasišildėm vakarykštę pienišką sriubą.
2. vaikams pusryčiai po sūrelį ir sumuštinį su šlapianke ir daržovėmis. Aš dėjausi likutį makaronų su žuvies piršteliais ( iš kameros), vyras sriubos ir du balandėlius. Vaikams pietums po sprandinės kepsnį ir bulvių košės. Gryžus viriau buvių košę ir paspirginau lašinukais ir šlapianke. Valgėm su pienu.
3. vaikams pusryčiai tokie pat, vyras sūrį valgė, as sumuštinį. Aš susidėjau užsilikusį kijevo kotletą su salotomis, vyras paskutinius balandėlius ir sriubą paskutinę. Vaikams pietums po kepsnį, daržovių. Gryžus kepiau lietinius su dešrelėmis ir sūriu. Pirkau 4 dešreles, išėjo 16 lietinių. Kadangi su vyru nesusitarę nupirkom abu sūrio, tai dėjau daug sūrio ir ketvirtį dešrelės.
4. vaikams pusryčiams po sumuštinį su sūriu ir po sūrelį. Mes valgėm košę. Pietums vyras nuo antradienio išsinešė užsilikusią bulvių košę paspirgintą ir salotų. Aš dėjausi makaronų sužvejotų šaldytuve ir 4 žuvies pirštelius (makaronų vyras neapskaičiavo išvirti pirmadienį, tai mėtėsi šaldytuve, piršteliai iš kameros dar akcijinių turim). Nusipirkau į darbą salotų, nes nespėjau pasidaryt namie. Vaikams palikau lietinius pietums. Vyras gryžęs su dičke kepėsi kepsnius, (pasikepino vakarykščių bulvių šalia) nes dar buvo likę 4 marinuoti. Mes su mazge ejom į šventę, kai gryžom vyras buvo padaręs šaltibarščių.
5. Pusryčiai tie patys. Vėliau damušinėjimai

. Yra kepti kepsniai likę, silkės, šaltibarščių, sumuštinių vaikai išsikeps (nes sūrio sočiai yra ir močiutė užsipirko sumuštinių duonos akcijinės, bet neskani ir nevalgys, tai vaikai namo parsitempė sumuštiniams kepti). Vyras dėjosi lašinių, aš silkės su agurkais ir ridikėliais pasidariau. Šaldytuvas kaip išluotas, mamka gryš vėlai, chebra iš bado alps

. Per pietus teks bėgti kepenėlių nupirkti, tai gryžus ant greičio pakepsiu.
Buvo pirkta:
vištiena kepimui 2 kg (13,73 lt), daržovės pirktos per du kart (kopūstas, ridikėliai, agurkai, salotos, bananai, kiviai - 38 lt), sultys (2.97 lt), duona (1,69 lt), pienas (3,98 lt), kefyras (1,99 lt), žele (2,18 lt), šlapiankė 330 g (6,49 lt), salotos į darbą (8.40 lt), pienas (5,36 lt), desertinė varškė (3,98 lt), sūris (apie 10 lt), sūreliai (7,73 lt), šokoladas (0,99 lt), bandelės ir sausainiai (6,56 lt), dešrelės lietiniams (2,60 lt), grietinė (2,99 lt), silkė (6 lt), duona (2,69 lt), mineralinis į darbą (1,99 lt), dukrai vaišės šventei (10,40 lt), kiaušiniai 20 vnt (7 lt), kepenėlės dar pirksiu (apie 5 lt).
Gavosi: 152,72 lt
Parašysiu kiek išleidau kitą penktadienį, nes pas vyrą alga 5 d. būna. Bet kadangi du savitgalius svečių buvo ir nors gėrimai nebuvo pirkti, vistiek matau, kad šį mėn. išėjo žymiai daugiau, nei kitus