Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Kaip noreciau gabalelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 06 04, 21:44)
man kaip tik jos gan slapios buna kai uzsaldytos.. g.gif bet kokiu atveju sviezios zinoma skaniausia smile.gif


Esu girdejusi, kad grybu saldyti negalima, kadangi jie tampa kenksmingi ar nuodingi blink.gif na as taip tik girdejau biggrin.gif
Atsakyti
Aha, idomu, kodel parduotuvese pilna uzsaldytu grybu, jei jie tampa kenksmingi arba nuodingi? Kodel leidzia prekyboje juos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 06 06, 14:47)
Aha, idomu, kodel parduotuvese pilna uzsaldytu grybu, jei jie tampa kenksmingi arba nuodingi? Kodel leidzia prekyboje juos? ax.gif


Pasikartosiu: as taip girdejau, ir jei ka, tai sioj temoj, tik nepamenu numeriuko temos ir kas buvo parases wink.gif

Beje nei kart nemaciau saldytu grybu... g.gif

O siaip siais laikais daug ka leidzia prekyboje biggrin.gif ypac Lietuvoje biggrin.gif jei yra net produktu prekyboje pas mus tokiu, kuriais uzsienyje net draudziama prekiauti biggrin.gif o mes sekmingai valgome lotuliukas.gif as nenorejau nieko blogo pasakyt, tik visi mes zinom, kad suvalgom tiek visokio s..., kad ten grybai, ar kas kitas jau nieko nereiskia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 06 birželio 2009 - 15:46
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 06, 11:44)
Esu girdejusi, kad grybu saldyti negalima, kadangi jie tampa kenksmingi ar nuodingi  blink.gif na as taip tik girdejau  biggrin.gif

grybus galima saldyti,bet negalima ilgiau laikyti kaip 3 menesius.bent taip pasakojo per tv.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2009 06 04, 17:45)
Sveikos 4u.gif
Kadangi ana tema uzdare ir negavau atsakymo, taigi pasikartosiu cia: kas dare tuos krokodilus, ar jus tesla darete tokia, kokia yra nurodyta eva.ru, ar darete kitaip, nes jusu krokodilai neissipute kaip bulkos? Ir dar vienas klausimukas atsirado: i vidu dedate apkepta farsa ar zalia?


Tesla dariau savo 4u.gif O i vidu dejau kepinta farsa. Mums taip skaniau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 06, 07:08)
As siandien su Quesadilloms arba Tortilijoms su grybais ir suriu


Labai sauniai atrodo 4u.gif mirksiukas.gif
O per krastus neisbega kepinant??? Ar apspaudziat kaip nors tvirciau? blush2.gif
Atsakyti
O koks baklazanu skonis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 06 06, 19:56)
O koks baklazanu skonis? g.gif

Čia jau reikia paragauti asmeniškai smile.gif Mums tai labai skanu thumbup.gif Ypač paruošti kinų restorane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 06 06, 19:11)

Labai sauniai atrodo  4u.gif  mirksiukas.gif
O per krastus neisbega kepinant??? Ar apspaudziat kaip nors tvirciau?  blush2.gif


Neisbega, nes nereikia prikrauti daug. Na as dedu idara i centra, tada lenkiant paskirstau. Nuo krasto siaip palieku apie centimetra.

QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 06 06, 21:56)
O koks baklazanu skonis? g.gif


Jei gerai paruosti, tai tiesiog nuostabus!!! Man skaniausia siek tiek juos apkepti, o tada patroskinto pomidoru padaze!!! Su cesnaku. Arba tik apkepti su naturaliu jogurtu!!!
Atsakyti
Vištytė su morkom

Supjausčiau vištos krūtinėlę, užmarinavau indiškuose prieskoniuose (pirkau Rimi), pakepinau ant didelės ugnies, tada įmečiau morkas, biški vandens ir prieskonių, patroškinau apie 15 min.

Valgėm su makaronais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Karaliski zrazai

Proporcijos "is akies" smile.gif

Bulves, 2 kiausiniai, fermentinis suris, zalumynai, druska
Bulves isvirti su lupenom, atvesinti, sumalti, imusti kiausini, idet druskos.
Suri sutarkuot, sumaisyt su zalumynais.
Is bulviu formuot blynelius (jei tesla pernelyg limpa prie ranku, ideti miltu), idaryt suriu.
Apvoliot miltuose (jei i tesla dejot miltu, tada nereik) ir kiausinyje. Kept aliejuje, kol graziai apskrus.

Valgem su pomidoru salotom. Galima koki tai padaziuka suorganizuot taip pat smile.gif

user posted image
Atsakyti
Cia jau panasiai kaip Kedainiu blynai, tik ne su mesa!!! Sauni mintis!!!


O siandienos mano receptas: Prancuzisko stiliaus jautiena su grybais ( kazko cia man grybu manija paskutiniu metu)

user posted image
Apie 400gr jautienos supjaustome norimais gabaleliais, tada i maiseli ideti 4 saukstus miltu, ziupsneli druskos, pipiru ir ciobrelio, sudedame mesos gabalelius is pakratome, kad apsiveltu miltais. Tada mesa apkepti keptuveje su slakeliıu aliejaus. Kitame puode sudeti pjaustytus 2 svogunus, 2 skilteles cesnako, pakepinti, tada sudeti apkepta mesa ir pjaustytus grybus ( apie 300gr), uzpilti sultiniu ir taure vyno kol apsems. Tada troskinti apie 20 min, tada ideti pjaustyta paprika ir siek tiek rozmarino ir vel patroskinti apie 20-25 min. Pateikti su megstamu garnyru arba salotom.
Atsakyti