Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mammka @ 2009 06 04, 09:30)
SROVE čičinskai superiniai  bigsmile.gif .Man jie irgi nekietėjo,gal todėl,kad nestovėjo ilgai  lotuliukas.gif


Dekui 4u.gif Kur cia ilgai stoves bigsmile.gif kai kieno akis izvelgia juose sita visa, kur ilgai nestovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif


QUOTE(Koruklu @ 2009 06 04, 09:31)
Kalakutienos keksiukai


wub.gif


QUOTE(eglegle @ 2009 06 04, 10:28)
Srove, labai gražiai atrodo, bet.... tik nesupykite prašau.... smile.gif ar ko nors neprimena forma? tiesiog kvaila asociacija smile.gif)))


Nu superine vaizduote thumbup.gif lotuliukas.gif


QUOTE(vaidra @ 2009 06 04, 10:35)
Mūsų paprastučiai pietūs.


Megstu kotletus, labai ciki atrodo wub.gif

Braske77 4u.gif aciu, bet as atiduodu aplodismentus Elenai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 04 birželio 2009 - 10:30
Šiandien gaminau vištienos užkepėlę
user posted image
~250gr. vištienos filė
4 bulvės
2 svogūnai
4 pievagrybiai
~150gr. fermentinio sūrio
Prieskoniai
Bulves nuskutau, supjausčiau maždaug į keturias dalis ir užstačiau virti. Kol virė bulvės susmulkinau filė, sudėjau į keptuvę, apibarsčiau prieskoniais ir pakepinau. Kol kepė vištiena, susmulkinau svogūną ir pievagrybius. Išėmiau vištieną iš keptuvės ir ten subėriau svogūnus su pievagrybiais, užbėriau druskos ir pakepinau. Išėmiau iš keptuvės ir bulvės jau buvo išvirusios. Kadangi nenorėjau jungti orkaitės, tai į keptuvę supjausčiau bulves, ant viršaus sudėjau vištieną, užpyliau pievagrybių ir svogūnų padažą, ant viršaus sudėjau likusias bulves ir ant viršaus subėriau tarkuotą sūrį. Ant nedidelės ugnies kaitinau kol išsilydė sūris.
Buvo labai skanu, gaila nemoku padaryti gražių nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 04, 10:28)
Šiandien gaminau vištienos užkepėlę




Atrodo nuostabiai, o jau pomidorai kaip ispjaustyti clap_1.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 06 04, 13:22)
Atrodo nuostabiai, o jau pomidorai kaip ispjaustyti  clap_1.gif  notworthy.gif


Man tai ten labiau panasu i paprika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 06 04, 15:25)
Man tai ten labiau panasu i paprika g.gif

neee, pomidoro uodega stambiu planu biggrin.gif
Atsakyti
Cia pomidorai, tik jie neispjaustyti, tokia ju forma keiska, kai pjauni gaunasi kaip gelyte 4u.gif
Atsakyti
Ach sit kaip mat rolleyes.gif vadinasi pomidorai. Idomus koki, tikrai kaip gelytes bigsmile.gif
Atsakyti
kokių skanumynų prigaminot bigsmile.gif čičinskai, tortilijos, šašlykai iš kumpelių wub.gif

kotletukai, vištienos užkepėlė, taip viskas skanu ir gražu, šaunuolės user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 04, 08:56)
[color=darkviolet]Rimi nuolaida tortilijoms...bet mano vaikai aštrių patiekalų nevalgo, tad gaminau tokias lietuviškas tortilijas  lotuliukas.gif Tarkuotas sūris, kepta vištiena,pomidoras,žalumynai,padažas....o MB padariau su omletu.Iškepiau omletą,supjausčiau gabaliukais,pabarsčiau sūrio,krapų/petražolių...Susukau jas ir apkepinau orkaitėje...



ishsisaugojau lietuvisku tortiliju receptuka wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kadangi ana tema uzdare ir negavau atsakymo, taigi pasikartosiu cia: kas dare tuos krokodilus, ar jus tesla darete tokia, kokia yra nurodyta eva.ru, ar darete kitaip, nes jusu krokodilai neissipute kaip bulkos? Ir dar vienas klausimukas atsirado: i vidu dedate apkepta farsa ar zalia?
Atsakyti
Keptos voveraitės grietinėlės padaže
user posted image
Reikės:

* svogūno,
* voveraičių,
* grietinėlės,
* druskos.


Voveraites išverdame, susmulkiname. Svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname keptuvėje, sudedame voveraites ir viską gerai apkepiname. Pabarstome druska ir užpilame grietinėlės (arba grietinė) ir patroškiname kelias minutes.
Ypač skanu su sviežiomis virtomis bulvėmis..mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 06 04, 18:00)
Keptos voveraitės grietinėlės padaže


Kaip noriu VOVERAIČIŲ! karsta.gif wub.gif karsta.gif O čia jau šviežios voveraitės, šiųmetės? (mažai aš nusimanau apie grybus, nors ką mėgstu tai mėgstu blush2.gif )
Atsakyti