Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*DoGy* @ 2009 06 15, 11:27)
cia blogai ar gerai ?

nica tai pakeiciau....  ax.gif

labai gerai. tiesiog atpazinau is foto ir profilio smile.gif man labai patinka tavo gaminami patiekalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 06 14, 14:40)



QUOTE(*DoGy* @ 2009 06 15, 09:25)


Abiems pagyrimas ir balioncikai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 06 15, 11:29)
labai gerai. tiesiog atpazinau is foto ir profilio smile.gif man labai patinka tavo gaminami patiekalai  4u.gif

tai as nesislapstau..... tiesiog anas nicas buvo per ilgas.........daug kas pradejo pravardziuoti....... nu ir siaip smile.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Įdaryti makaronų vamzdeliai 4u.gif
Reiks makaronų vamzdelių /Cannelloni/ ir faršo.
Faršą išmaišome su prieskoniais,druska, įmušame kiaušinį.
Makaronų vamzdelius prikaišome su faršu.Paimu kepimo formą, ant dugno sudėjau morkų,svogūno,lauro lapų.Sudėjau makaronus.Įpyliau sultinio,uždengiau su folija ir kepiau orkaitėje apie 30 min.Prieš pabaigą nuėmiau foliją ir sudėjau ant viršaus daug tarkuoto sūrio.
Na ką pasakysiu....skanu biggrin.gif


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 15, 10:58)
[

O jau kaip su meile paruosta 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 15, 10:58)
[color=darkviolet]Įdaryti makaronų vamzdeliai  4u.gif
Reiks makaronų vamzdelių /Cannelloni/  ir faršo.
Faršą išmaišome su prieskoniais,druska, įmušame kiaušinį.
Makaronų vamzdelius prikaišome su faršu.Paimu kepimo formą, ant dugno sudėjau morkų,svogūno,lauro lapų.Sudėjau makaronus.Įpyliau sultinio,uždengiau su folija ir kepiau orkaitėje apie 30 min.Prieš pabaigą nuėmiau foliją ir sudėjau ant  viršaus  daug tarkuoto sūrio.
Na ką pasakysiu....skanu  biggrin.gif


koks grozis wub.gif
Atsakyti
Bulves armonikeles... wub.gif sunkiai ir nakti uzmigau apie jas galvodama... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 06 15, 11:30)
Abiems pagyrimas ir balioncikai 4u.gif  4u.gif


aciu smile.gif tikrai labai skanus blynai gaunasi, net tris kartus per savaite kepiau ir seimyna vel uzsiprase rytojuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 06 04, 10:35)
Mūsų paprastučiai pietūs.
Kotletus dariau paprastai kaip įprasta: kiaulienos faršas, kiaušiniai, truputį česnako, truputį piene mirkyto batono, druskos, pipiriukų, maltos mėsos prieskonių. Kepiau orkaitėj. Grikių košė; ir Salotos: agurkai, pomidorai, svogųnų laiškai, krapai, druska, pipirai ir truputis aliejaus. Paprasta, bet skanu essen.gif
user posted image

Mano naminiai peitus tokie patis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 06 09, 22:48)
Uzbekiški mantai

user posted image
Originalus receptas su vaizdine medžiaga, kaip juos susukti yra čia: RECEPTAS
Reikės:
Tešlai:
4 puodeliai miltų,
1 puodelis ledinio vandens,
2 kiaušiniai,
Žiupsnelis druskos,
1 VŠ aliejaus.
Įdarui:
Jautienos ir kiaulienos faršų mišinys,
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį,
Vandens.

Gaminimas:
Iš miltų padaryti kraterį, į jį įkulti kiaušinius, įberti druskos, supilti aliejų. Tada, viena ranka maišant, plona srovele pilti ledinį vandenį ir užmaišyti tešlą. Tešlą gana ilgokai minkyti, kol taps elastinga ir nebelips prie rankų. (Aš tai dariau duonkepėje, parinkusi režimą makaronų tešlai gaminti). Palikti pastovėti bent 30 min.
Įdarui faršą labai gerai išminkyti su druska ir prieskoniais. Įpilti vandens ir minkyti toliau. vanduo reikalingas tam, kad fašas būtų kuo sultingesnis.
Toliau formavimas. Plonai iškočiojama tešla. Išpjaunami maždaug 10 cm skersmens apskritimai ir į jų vidurį dedamas geras gniužulas faršo.
Kaip juos formuoti  žiūrėkite nuorodoje wink.gif
Tešlą gaminau iš pilnos normos, faršo (naudojau kiaulienos) sunaudojau 700g. Gavosi 28 vnt. Mum su vyru pavalgyt užtenka viso 7vnt., taigi šitą gėrį valgysim viso 4 kartus. Su tešla tenka pavargt, ilgai ir nuobodžiai minkiau rankomis... Bet skonis super. Tikrai kur kas skaniau, nei įprasti koldūnai, o dar verdant garuose neprisigeria vandens. Žodziu, esu patenkinta, kad pagaliau juos išbandžiau ir tikrai dar ne kartą gaminsiu. Visoms panašių patiekalų mėgėjoms rekomenduoju smile.gif


aciu uz ideja, dariau siandien pagal si lipdymo buda, bet viska kaip koldunams, niam niam...
essen.gif
Atsakyti
Elena, 10 balu 4u.gif
Atsakyti
Braškiniai kukulaičiai

user posted image

0.5 kg riebios varškės, 15 nedidelių braškių, 3 kiaušinių tryniai, 50 g cukraus, nutarkuota citrinos žievelė, saujelė džiuvėsėlių.
Kremui: stiklinė neriebios grietinėlės,1 a.š. krakmolo, 2 š. aguonų, pagal skonį vanilinio cukraus

Braškes nuplauti, nusausinti ir apvolioti cukruje. Varškę gerai išsukti su likusiu cukrumi, kiaušinio tryniais, suberti džiūvėsėlius, nutarkuotą citrinos žievelę ir viską gerai išmaišyti. Iš tešlos šlapiomis rankomis formuoti apvalius kukulaičius, į juos įspausti po braškę ir virti ant silpnos ugnies apie 5 min.
Paruošti kremą: užvirti giretinėlę, į ją supilti 2 šaukštuose vandens ištirpintą krakmolą, suberti vanilinį cukrų, aguonas ir užvirti. Braškių kukulaičius aplieti kremu.
Atsakyti