Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(dianita @ 2011 05 24, 11:54)
Pasirinkus dizaina visai neblogai atrodo.. man prie sportines aprangos, dzinsiuku net ir atitinkamo stiliaus sijonuko priderinti mbt visai nieko..  ax.gif

As tai dabar mastau, ar pirkt MBT ar tokius irgi ant apvalaus pado tik kitos firmos (bet pigesnius) :

http://www.javari.co...ASIN=B001SN8BU4
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2011 05 25, 12:14)
As tai dabar mastau, ar pirkt MBT ar tokius irgi ant apvalaus pado tik kitos firmos (bet pigesnius) :

http://www.javari.co...ASIN=B001SN8BU4

Skechers'ai, man rodos, irgi geri yra ir jų, atrodo, nepadirbinėja tongue.gif . Yra kažkur temoj seniau apie juos rašyta ir lyginta su MBT. Tik jie man tokie jau visiškai sportiniai atrodo, MBT vis dėlto zgrebnesni ax.gif
Atsakyti
Aš pasižiūriu Maximoje į tuos batus ir galvoju, na kas juos gali pirkti. Man asmeniškai tokie baisūs, klaikuma... Gal kojoms ir gerai, bet negražiai atrodyti nesinorėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajatara: 26 gegužės 2011 - 14:52
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 26, 15:52)
Aš pasižiūriu Maximoje į tuos batus ir galvoju, na kas juos gali pirkti. Man asmeniškai tokie baisūs, klaikuma... Gal kojoms ir gerai, bet negražiai atrodyti nesinorėtų.

Maksiminiai... Jūs nežiūrėkit į tuos maksiminius vienus vienintelius 2 (du) modelius, kur vyriški nuo moteriškų skiriasi tik apimtimi.

Kojoms tai pasaka. Dėl grožio... Tai paveiksluką pridedu. Pilnos gatvės vaikštančių ir krypuojančių antyčių su gražiais batais...

user posted image
Atsakyti
gal kas pirkot mbt ar sketchers ir su dydziu nepataiket? tikras 39 dydis perimtu jusu nashta smile.gif
Kaune drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 26, 16:52)

taigi neatrodykit, ar vercia kas? biggrin.gif
Atsakyti
Jei tie batai kainuoja 60 svaru ar doleriu-nu tikrai ne originalus.neapsigaukite unsure.gif Juk,tikriausiai,zinote kiek kainuoja tikri MBT batai.Manau nereikia sakyti.Ir Maximoj,paprasius sertifikato,man neturejo ka pasakyt,ar tuo labiau parodyti...Tai niekaip nesuprantu,kam pirkti "padielka" uz gan nemaza kaina?MBT yra mediciniskai patentuoti ir jie tikrai padeda zmonems,turinties sveikatos problemu...O kopijos visokios gali tik pakenkti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 05 31, 18:46)
Jei tie batai kainuoja 60 svaru ar doleriu-nu tikrai ne originalus.neapsigaukite unsure.gif Juk,tikriausiai,zinote kiek kainuoja tikri MBT batai.Manau nereikia sakyti.Ir Maximoj,paprasius sertifikato,man neturejo ka pasakyt,ar tuo labiau parodyti...Tai niekaip nesuprantu,kam pirkti "padielka" uz gan nemaza kaina?MBT yra mediciniskai patentuoti ir jie tikrai padeda zmonems,turinties sveikatos problemu...O kopijos visokios gali tik pakenkti... doh.gif

Na bet jei perkama is online shop'u kurie nurodyti oficialiame MBT psl tai reikia manyti jie tikrai originalai wink.gif O juk senas kolekcijas reikia issiparduoti tad ir kaina gali buti mazesne nei paprastai. Ir dar klausimas kaip tas sertifikatas turi atrodyti? Nemanau, kad jie i kiekviena batu dezute deda sertifikatus. Jei perki is oficialiu atstovu tai jau faktas kad avalyne turetu buti originali ir sertifikuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 05 31, 17:46)
Jei tie batai kainuoja 60 svaru ar doleriu-nu tikrai ne originalus. Ir Maximoj,paprasius sertifikato,man neturejo ka pasakyt,ar tuo labiau parodyti...Tai niekaip nesuprantu,kam pirkti "padielka" uz gan nemaza kaina?
QUOTE(JEma @ 2011 05 31, 20:03)
Na bet jei perkama is online shop'u kurie nurodyti oficialiame MBT psl tai reikia manyti jie tikrai originalai wink.gif Jei perki is oficialiu atstovu tai jau faktas kad avalyne turetu buti originali ir sertifikuota
Tai ir Maximoj originalai, o ne "padielkos", nes juk ir oficiali lietuviška MBT svetainė tai patvirtina.
O dėl sertifikato parodymo Maximoj - na ką tos eilinės pardavėjos gali žinot apie tuos visus sertifikatus, juk jos turi begalę kitų - tiesioginių pareigų, tai kur dar joms iki tų MBT...
Atsakyti
Ne nu...bet tada man pasakykite,kodel Sveicarijoje neisparduoda "tu senu" modeliu? biggrin.gif Ten pardavineja 15 metu senumo modelius,pvz.kur as pirkau,ir ne lito nuolaidos nera schmoll.gif Jei nori tokia uzsitarnauti-turi 3 poras pirkti-tada gauni 5% nuolaida kliento kortele,po 6 poru-10%... cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti