Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(Debasy @ 2011 05 03, 14:19)
SVEIKOS 4u.gif
jei aš nešioju 38 išmierą, tai kokią man amerikietišką užsisakinėt? - 7,5 ar 8?, pvz. tokių batelių? http://www.shoemill....-for-women.html
Ačiū blush2.gif

Man su 25cm peda siu 8US idealiai.
Atsakyti
as, beje, vakar basutes is Maximos nusipirkau, tai siandien jau su vezimuku ejau i lauka - puikiai smile.gif
Atsakyti
gal kas uzmatet kur geru pasiulymu originaliu MBT? Sweaty Betty neblogos kainos, bet visai dydziu ner sad.gif klausiau ju ar papildys, tai atsake kad nebe.
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 05 10, 13:09)
gal kas uzmatet kur geru pasiulymu originaliu MBT?  Sweaty Betty neblogos kainos, bet visai dydziu ner sad.gif klausiau ju ar papildys, tai atsake kad nebe.

Kaune nauja oficiali MBT parduotuve Vilniaus g. 70, modeliu daug ir ivairiu, kainos - buvo akcija atidarymo proga.. dabar net nezinau.. bet pasirinkimas tai neblogas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planavau šį savaitgalį įsigyt MBT batus už Maxima lipdukus. Pavaikščiojau jais apsiavusi,bet nepajutau to efekto, kad su MBT batais susitvarko laikysena, išsitiesina nugara. Man atrodo, kad ta mano laikysena išliko tokia pati, kaip su paprastais batais. Tai va, sudvejojau ir nebepirkau. Gal su tais batais reikia ilgiau pavaikščiot, kad būtų pastebima teigiama įtaka laikysenai? Ar galit kas nors iš asmeninės patirties patvirtint, kad pajutot teigiamą įtaką savo nugarai?
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 05 16, 18:24)
Ar galit kas nors iš asmeninės patirties patvirtint, kad pajutot teigiamą įtaką savo nugarai?

Aš galiu patvirtint. Krauju pasirašau. Paaugau 2 (dviem) centimetrais per metus.
Tai yra... Žmogus auga iki 18? Tada aš išsitiesiau, nes nebesikūprinu. mentys ne tokios išsišokusios. Na, jos išsišokusios, nuo kūdumo, bet ne nuo susilenkimo.
Tiesi nugara, o pernykštės, užpernykštės ir dar užužpernykštės maikės bliuskės vasarinės, sutrumpėjo. Žymiai. Čia ne skalbiankės kaltė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 05 16, 18:24)
Sveikos 4u.gif
Planavau šį savaitgalį įsigyt MBT batus už Maxima lipdukus. Pavaikščiojau jais apsiavusi,bet nepajutau to efekto, kad su MBT batais susitvarko laikysena, išsitiesina nugara. Man atrodo, kad ta mano laikysena išliko tokia pati, kaip su paprastais batais. Tai va, sudvejojau ir nebepirkau. Gal su tais batais reikia ilgiau pavaikščiot, kad būtų pastebima teigiama įtaka laikysenai? Ar galit kas nors iš asmeninės patirties patvirtint, kad pajutot teigiamą įtaką savo nugarai?

tema gi perskaitykit.. visokio gerio parasyta.. O jei jus nepajutote jokio poveikio - nepirkite..
Atsakyti
Mergaitės, atsargiai, pastaruoju metu labai priviso spamininkų ar kaip juos pavadint, ir mėgsta būtent ant MBT reklamų klaidint Neatidarinėkit jų žinučių!!!!!

Na o aš kuprelės išsitiesimo nelabai gal pajutau, savaime ta nugara tiesesnė nepasidaro, reik pastangų vidinių ją tiesią laikyt ax.gif Bet tiesiog ėjimas su MBT labai skirias: su paprastais batais eidama "kapoji", o su mbt plauki...
Atsakyti
Ar gali cia buti originalus MBT batai? Tikriausiai ne unsure.gif

Stai sitam puslapyje http://www.suprashoe...-c-110_117.html

viskas po 70 doleriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marisa @ 2011 05 19, 18:59)
Ar gali cia buti originalus MBT batai? Tikriausiai ne  unsure.gif

Stai sitam puslapyje http://www.suprashoe...-c-110_117.html

viskas po 70 doleriu  smile.gif

Tikrai ne schmoll.gif Netikrinau, bet garantuoju, kad ir oficialių pardavėjų sąraše jie nurodyti nėra. Nebūna taip, kad kainos visų vienodos ir tokios pigios. Kaip ten sakoma: stebuklų nebūna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 05 19, 18:22)
Tikrai ne  schmoll.gif  Netikrinau, bet garantuoju, kad ir oficialių pardavėjų sąraše jie nurodyti nėra. Nebūna taip, kad kainos visų vienodos ir tokios pigios. Kaip ten sakoma: stebuklų nebūna  tongue.gif

Tai jau taip, stebuklu nebuna smile.gif

O kokio man dydzio reiketu, jei mano peda 25,7 cm? Paprastai nesioju US 8,5.
Atsakyti
QUOTE(Marisa @ 2011 05 20, 17:48)
Tai jau taip, stebuklu nebuna  smile.gif

O kokio man dydzio reiketu, jei mano peda 25,7 cm? Paprastai nesioju US 8,5.

Paskaitykit temą, neseniai linamong dalijosi, kokią išmierą nešioja, jos pėda berods kažkas panašaus

čia daugmaž gera lentelė, reik atkreipt dėmesį, kad pagal pavadinimus ir lentelės skiriasi 4u.gif http://www.nuushop.c...zing_guide.html
Atsakyti