Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

user posted image

Na, mielosios masažuotojos, užsukit į naujus namučius. Linkiu smagių ir draugiškų pašnekesių. 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražūs namučiai wub.gif As jau persikrausčiau, o tu vaižgante, šaunuolė, greitai susisukai su įkurtuvėmis thumbup.gif
Atsakyti
Su ikurtuvem! gathering.gif
Slepetes super, kazi ar vaiksciojimui pritaikytos wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 15 rugpjūčio 2009 - 19:54
Niu, j, man irgi patiko, idomu, kur tokias butu galima gauti??? As mocutei vitpadzius masazo namuose nupirkusi, tai labai faini, bet ten guminiai su digliukas.
Papildyta:
Važgante, gal seną temą reikėtų įkelti? ax.gif
Atsakyti
3-ia tema čia http://www.supermama...?...442636&st=0
Atsakyti
Nagi kur visos dingę? smile.gif
Vakar youtube žiūrinėjau filmukus apie masažus. Mane domina veido, galvos, kaklo masažai. Šį tą ir visai nieko radau... http://www.youtube.c...h?v=fvJTTgZzjbE
Atsakyti
laba, naujoje temoje 4u.gif
Grįžau po gerai praleisto savaitgalio Birštone thumbup.gif
Atsakyti
As irgi siandien Birstone relaksavausi biggrin.gif
Atsakyti
O aš namie buvau ir žiūrėjau Torsunovo paskaitėles ir su draugais skype pliurpiau...
Atsakyti
Bet kad oras superinis buvo, tai nesinorejo namie sedet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 16, 21:23)
Bet kad oras superinis buvo, tai nesinorejo namie sedet wink.gif

Man kai gamta ranka pasiekiama ir niekur važiuoti nereikia...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As vakar irgi taip gerai diena praleidau, buvo svciu is Kauno, nulekem prie Zaliuju ezerusu saslykiukais, po to i vakara nuvaziavom i Jeruzale, praeiti Kryziaus keliu, tai taip gerai pasivaiksciojom, kad vaika vos pajegiau ismaudyti, o dabar taip miego noriu, jaciu jei darbo nebus, leksiu ant sofkutes koi pusvalanduka pasnausti smile.gif Vakar tokia grazi diena buvo, kad net pagalvojau, gal dar vasara nesibaigia doh.gif Isvaziuoju ryt pas mama savaitelei padirbeti, tai nezinau, ar turesiu laiko su jumis paplepeti verysad.gif Nors sergant tokia SM priklausomybe, nenustebciau, kad masazuosiu, o po stalu pasistatysiu kompa ir SM skaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti