Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

lotta23, super atostogos thumbup.gif Ir džiugu, kad asmeninio gyvenimo permainos į gerą (nors nežinau, kas buvo ne taip, vis tiek smagu biggrin.gif )
Atsakyti
Pagaliau vaziuoju ilsetis, tiksliau dirbti sirdziai mielo darbo thumbup.gif thumbup.gif Geros Jums savaites, susirasysim, bukit geros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 08 18, 12:12)
lotta23, super atostogos thumbup.gif  Ir džiugu, kad asmeninio gyvenimo permainos į gerą (nors nežinau, kas buvo ne taip, vis tiek smagu biggrin.gif )

Che, che biggrin.gif Nea, viskas buvo gerai ir pries tai, tik siaip, pasikeitimas ivyko (susiziedavau)

QUOTE(naura14 @ 2009 08 18, 14:01)
Pagaliau vaziuoju ilsetis, tiksliau dirbti sirdziai mielo darbo thumbup.gif  thumbup.gif Geros Jums savaites, susirasysim, bukit geros  mirksiukas.gif

Tai smagu girdet!

Bukit geros? O kuri cia bloga buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
vau, fainai lotta23 thumbup.gif Daugiau klausimų neturiu ax.gif
Atsakyti
Puiku, lotta thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, lotta friends.gif
Atsakyti
Mano sesuo is vaisiu, arbuzu, melionu visokias grozybes pjaustineja. Labai tinka gimtadieniams, sventems stalui papuost. Atrodo ispudingai. Tikrai stebiuosi, kaip jai taip iseina.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 19, 11:50)
Mano sesuo is vaisiu, arbuzu, melionu visokias grozybes pjaustineja. Labai tinka gimtadieniams, sventems stalui papuost. Atrodo ispudingai. Tikrai stebiuosi, kaip jai taip iseina.

Tai dar ir netingėti reikia ax.gif
Laba diena visoms. Linkiu, kad ji tikrai būtų laba smile.gif
Atsakyti
ačiū, man ši diena viena iš geresnių biggrin.gif Įstojau į KMU magistrantūrą, valstybės finansuojamą vietą thumbup.gif Ryt eisiu į kitą motyvacinį pokalbį ir gal būt įstosiu į kitą programą, kurią ir pasirinkčiau studijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 08 19, 17:23)
ačiū, man ši diena viena iš geresnių biggrin.gif Įstojau į KMU magistrantūrą, valstybės finansuojamą vietą  thumbup.gif Ryt eisiu į kitą motyvacinį pokalbį ir gal būt įstosiu į kitą programą, kurią ir pasirinkčiau studijuoti ax.gif

Kokia nori studijuoti?
Atsakyti
jau pasirinkau, nors labai sunku buvo, nes rinkausi iš 4 vietų...studijuosiu visuomenės sveikatos vadybą ax.gif
Atsakyti