Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

o man tokie labiau ptinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 17 rugpjūčio 2009 - 09:15
QUOTE(naura14 @ 2009 08 17, 09:14)

Keralos masaže man labiausiai nepatinka kojų ir rankų lankstymai...Ypač, kai ant stalo guli kokius 100 kg sveriantis vyrukas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 17, 10:39)
Keralos masaže man labiausiai nepatinka kojų ir rankų lankstymai...Ypač, kai ant stalo guli kokius 100 kg sveriantis vyrukas...

Matai, kaip visos mes skirtingos biggrin.gif O as kiekviena masaza turiu pajusti savo kailiu, tada isrenku judesiukus, kurie man smagiausi ir stengiuosi klientui kuo daugiau ju padaryti. Visada besimokydama klausiu kitu, kuris "smagus " judesiukas, kad veliau zinociau lengvesni kelia i klientu sirdis smile.gif
Noriu eiti ismokti koki stipriai relaksacini masaza, ka galetumete pasiulyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 17 rugpjūčio 2009 - 09:47
QUOTE(naura14 @ 2009 08 17, 09:47)
Matai, kaip visos mes skirtingos  biggrin.gif  O as kiekviena masaza turiu pajusti savo kailiu, tada isrenku judesiukus, kurie man smagiausi ir stengiuosi klientui kuo daugiau ju padaryti. Visada besimokydama klausiu kitu, kuris "smagus " judesiukas, kad veliau zinociau lengvesni kelia i klientu sirdis smile.gif

Kai man pačiai darydavo keralos masažą, man taip pat nepatikdavo tie visi rankų ir kojų lankstymai, sąnarių sukiojimai...

O dėl relaksinio...Ar moki masažą su karštais akmenimis? Mane jis visiškai atjungia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 17 rugpjūčio 2009 - 09:49
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 17, 10:49)
Kai man pačiai darydavo keralos masažą, man taip pat nepatikdavo tie visi rankų ir kojų lankstymai, sąnarių sukiojimai...

O dėl relaksinio...Ar moki masažą su karštais akmenimis? Mane jis visiškai atjungia...

Matai, o mane jei patampo, tai man jau liuksusinis masazas, uztai ir kalnetika pamegau, nes ten mazai judesio, bet daug tempimo. O del akmenu,tai nemoku, bet zadu mokytis. Jis mano sarase, planuojamu ismokti biggrin.gif O kaip del visokiu ajurvediniu ir pan? Aliejuotu tokiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 17, 10:30)
Matai, o mane jei patampo, tai man jau liuksusinis masazas, uztai ir kalnetika pamegau, nes ten mazai judesio, bet daug tempimo. O del akmenu,tai nemoku, bet zadu mokytis. Jis mano sarase, planuojamu ismokti  biggrin.gif  O kaip del visokiu ajurvediniu ir pan? Aliejuotu tokiu  wub.gif

Moku kerala, mokiausi marmos taškų masažo ir abjangos. (Abjanga daromas 4 rankomis.) Nelabai man... Turiu keralos aprašymą pilną, galėčiau pažiūrėti, gal ir kompe netyčia jis yra, jei norėtum. Daug labai judesių tam masaže, ilgai teko mokytis.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 17, 11:30)
Matai, o mane jei patampo, tai man jau liuksusinis masazas, uztai ir kalnetika pamegau, nes ten mazai judesio, bet daug tempimo. O del akmenu,tai nemoku, bet zadu mokytis. Jis mano sarase, planuojamu ismokti  biggrin.gif  O kaip del visokiu ajurvediniu ir pan? Aliejuotu tokiu  wub.gif

Man tai labiau patinka ajurvedinis, negu akmenu. Labiau atpalaiduoja. Ir dar tas kvepiantis aliejus...mmm rekomenduociau labiau ismokti ajurvedini.

As tai uzsirasiau i relaksacinio veido masazo kursus, sake, kad ivyks iki Nauju metu, jeigu grupe susidarys, bet paziurejau internete, jisai bus rugsejo 2-3 dienomis Kaune blink.gif . va tai tau, iskilo pinigine ir atsiprasymo is darbo problemele... Bet kaip sakoma, jeigu tokia Dievulio valia, susitvarkysiu 4u.gif
Atsakyti
Man tol kol su rankom 'tradiciskai' masazuoja, visi masazai yra labai 'relaksaciniai'.mmm, butu jau laikas man pasimasazuoti. Akmenu masazas man labai patiko, ypac gerai jei visokiu 'mazgeliu' turi...visiskai kitaip nei rankom masazuojant. Mat kai su rankom, daugiau kuno gali apglebti, zodziu daugiau prisilietimo. Bet ziemos, slapiu rudens metu sis masazas yra ypac populiarus!!!

Benux klausei anoj temoj ka jau taip veikiu, kad nera laiko supermamoj! Na, kadangi vasara, tai vis kazkur paatostogauju, pabunu, pasilinksminu. Dar asmeniniame gyvenime permainos (i gera) mirksiukas.gif Beje, pries gera menesi 4 atostogas per viena diena uzsakiau! I LT du kartus, kempingaut ir i Sicilija!!! Taip kad jau dabar visam tam ruosiuosi, reikia susipirkt butinus daiktus, niekucius, is anksto visom siom atsotogom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 17, 16:05)
Man tai labiau patinka ajurvedinis, negu akmenu. Labiau atpalaiduoja. Ir dar tas kvepiantis aliejus...mmm rekomenduociau labiau ismokti ajurvedini.

Skonio reikalas. Man labai apkartino požiūrį į ajurvedinius masažus padirbėjimas ajurvedos centre "Shanti".
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 17, 11:53)
Moku kerala, mokiausi marmos taškų masažo ir abjangos. (Abjanga daromas 4 rankomis.) Nelabai man... Turiu keralos aprašymą pilną, galėčiau pažiūrėti, gal ir kompe netyčia jis yra, jei norėtum. Daug labai judesių tam masaže, ilgai teko mokytis.

As visko noriu, ka naujo galima ismokti, susijusio su masazais thumbup.gif As siandien visa diena ziurineju kompe masazu, vien nugaros labai thumbup.gif radau, isirasiau, sakiau kada prie progos pasimokysiu, bet irgi labai jau daug judesiu.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 17, 17:28)
Skonio reikalas. Man labai apkartino požiūrį į ajurvedinius masažus padirbėjimas ajurvedos centre "Shanti".

O del ko? Gal tau jie vemti vercia, nes per diena kokia 10 vienodu padarai?
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 08 17, 17:27)
Man tol kol su rankom 'tradiciskai' masazuoja, visi masazai yra labai 'relaksaciniai'.mmm, butu jau laikas man pasimasazuoti. Akmenu masazas man labai patiko, ypac gerai jei visokiu 'mazgeliu' turi...visiskai kitaip nei rankom masazuojant. Mat kai su rankom, daugiau kuno gali apglebti, zodziu daugiau prisilietimo. Bet ziemos, slapiu rudens metu sis masazas yra ypac populiarus!!!

Jau uzsiprasiau sesers, kad prie vandenyno pririnktu akmenuku, pirkti as ju tikrai nezadu ir nusprendziau, kad pasimokysiu ir akmenu ir ajrvedini, dar skulpturinio noriu. Tik reikia ieskoti, kur gerai ismoko ir tada lauksime rudens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 17, 19:04)

O del ko? Gal tau jie vemti vercia, nes per diena kokia 10 vienodu padarai?

Ai, etikos sumetimais neminėsiu, nes esu nukentėjus nuo jų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 17, 20:51)
Ai, etikos sumetimais neminėsiu, nes esu nukentėjus nuo jų... ax.gif

Neminek, aisku, kad nieko gero mirksiukas.gif Man siandien taip galva skauda, nezinau kur detis ir spaudimas jauciu,kad visa diena nukrites, einu masinyte nusiplauti, gal spaudimas pakils smile.gif
Atsakyti