Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

Kvapų namai - aukščiausios kokybės aliejų, gėlių vandenų (hidrolatų) bouti'qas. Jis daugiausiai atstovauja įvairių šalių mažiesiems gamintojams, kooperatyvams, kurie gamina aliejus, hidrolatus laikantis senų tradicijų - rankomis, nenaudojant jokių cheminių medžiagų thumbup.gif

user posted image user posted image

pagrindinės Kvapų namų produktų kategorijos:

1. Baziniai aliejai
2. Monoi
3. Hidrolatai
4. Ekologiški kremai nuo saulės
5. Ekologiški šampūnai
6. Alūnas
7. Eliksyrai

boutiq'e galima rasti įvairių eterinių aliejų, indiškų smilkalų, natūralių žvakių iš sojų vaško ir dar daug visko rolleyes.gif

kremų, losjonų, lūpų balzamų gamybos pradžiamokslius išeiname čia biggrin.gif

Kvapų namų kontaktai ir platinimo vietos

Atsakyti
Kaip gražu, Katuti 4u.gif
Aš norėčiau pasidomauti apie mango sviestą . Ar yra jį naudojusių plaukams? ax.gif
Atsakyti
4u.gif

turiu, bet plaukams kažkaip nekilo minties jį naudoti - daugiau kūno odai smile.gif

pasiskaičiau praėjusios temos pabaigą supratau, kad užmiršau, jog naujas užsirašymo į gamybinius vakarėlius etapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 20, 12:32)
turiu, bet plaukams kažkaip nekilo minties jį naudoti - daugiau kūno odai smile.gif

KN aprašyme rašo, kad labai gerai veikia plaukus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 08 20, 09:30)
O kuri Akomos kokosu alieju turejot? Nes ten jis irgi dveiju rusiu  ax.gif

Parašiau Į Akomą ir paklausiau kuo skiriasi refill ir kokosas indelyje, tai atrašė, kad toks pats. Dar dabar kitoks refill atsiradęs- iš šviežių kokosų, bet kol kas pardavime nėra.

Man Akomos kokosas patiko dar ir tuo,kad jį galima naudoti maistui. O ir kaina gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 20 rugpjūčio 2009 - 13:45
Naudojančių emulsiją nuo spuogų norėčiau paklausti, kiek kartų per dieną ją tepate ir ar ištisai ją naudojate, ar panaudojate kurį laiką ir paskui netepate? Ir ar naudodamos emulsiją, dar kokį kremą tepate? 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju emulsiją nuo spuogų. Nuolat jos nenaudoju. Kai reikia tepu tik pačius spuogus, bet kai buvau visa nuspuogavusi, tai tepiau visą veidą kelias dienas iš eilės. Ryte ir vakare, prieš tai hidrolatu papurkšdavau.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 21, 13:40)
Aš naudoju emulsiją nuo spuogų. Nuolat jos nenaudoju. Kai reikia tepu tik pačius spuogus, bet kai buvau visa nuspuogavusi, tai tepiau visą veidą kelias dienas iš eilės. Ryte ir vakare, prieš tai hidrolatu papurkšdavau.

Aš jau kurį laiką tepu ją kasdien visą veidą ir netepu daugiau jokio kremo blush2.gif Susilygino veido spalva, spuogeliai nekyla, o esantys nusodinti biggrin.gif Bet galvoju, gal padaryti pertrauką g.gif
Atsakyti
aš pagal poreikį - tik ant vietelės, kur reikia ir tik kada reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 21, 14:36)
Naudojančių emulsiją nuo spuogų norėčiau paklausti, kiek kartų per dieną ją tepate ir ar ištisai ją naudojate, ar panaudojate kurį laiką ir paskui netepate? Ir ar naudodamos emulsiją, dar kokį kremą tepate?  4u.gif

as pagal poreiki, kai reikia, tepu kasdien, kai nereikia, padarau pertraukele. bet siaip galvoju, kad reiktu normalia pertrauka padaryt. vasaros metu, kazkaip apsieinu be kremo, tai tik, kur reikia, ta emulsija pateplioju smile.gif
Atsakyti
Gal jau kaunietes mate, ale man siandie buvo atradimas Kvapu namu produktu atsirado Via Naturalis Savanoriu pr. thumbup.gif
Atsakyti
Dilditele, puiki naujiena drinks_cheers.gif Jei nesunku pavardyk kokios produkcijos iš KN užmatei Via Naturalis, ar platus pasirinkimas ar taip tik keletas gaminių? ax.gif Aliejukai, hidrolatai ar yra iš ko rinktis? bigsmile.gif
Atsakyti