Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Brilliant @ 2009 08 22, 18:48)
Dilditele, puiki naujiena drinks_cheers.gif  Jei nesunku pavardyk kokios produkcijos iš KN užmatei Via Naturalis, ar platus pasirinkimas ar taip tik keletas gaminių? ax.gif  Aliejukai, hidrolatai ar yra iš ko rinktis? bigsmile.gif

Aš mačiau, kad yra pridėta EA, EA mišinių, bazinių, pora eliksyrų, hidrolatų, aliejų mišinių pagal odos tipą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man nuo tamanų/puiklapių aliejaus veidas palieka geltonas, gaila, kad dėl to dienos metu negaliu jo naudoti, tik nakčiai tepu.
Ar ir jums geltonina veidą kai pasitepat? Sakau, gal aš per daug jo tepu, ar nemoku naudoti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 08 24, 11:56)
Man nuo tamanų/puiklapių aliejaus veidas palieka geltonas, gaila, kad dėl to dienos metu negaliu jo naudoti, tik nakčiai tepu.
Ar ir jums geltonina veidą kai pasitepat? Sakau, gal aš per daug jo tepu, ar nemoku naudoti  blush2.gif .

O tamanai tie naujieji? Skysti ir į geltonumą ar tiršti ir tamsiai žali?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 08 21, 19:44)
as pagal poreiki, kai reikia, tepu kasdien, kai nereikia, padarau pertraukele. bet siaip galvoju, kad reiktu normalia pertrauka padaryt. vasaros metu, kazkaip apsieinu be kremo, tai tik, kur reikia, ta emulsija pateplioju smile.gif

Aš tokios gražios odos kaip nuo emulsijos, turbūt nuo vaikystės neturėjau lotuliukas.gif Bet pamėginsiu padaryt pertrauką kurį laiką, ar bent jau rečiau teptis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 24, 13:05)
Aš tokios gražios odos kaip nuo emulsijos, turbūt nuo vaikystės neturėjau  lotuliukas.gif Bet pamėginsiu padaryt pertrauką kurį laiką, ar bent jau rečiau teptis....  ax.gif

o kiek laiko tu ja jau naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 08 24, 12:27)
o kiek laiko tu ja jau naudoji? ax.gif

Porą savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 24, 13:34)
Porą savaičių  smile.gif

oi, tai dar neilgai smile.gif bet dziugu, kad rezultatas jau matomas bigsmile.gif
Atsakyti
O dėl ko manot kad reikia daryti pertrauką? Aš tai nebent daryčiau kai man sausinti pradėtų.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 24, 19:38)
O dėl ko manot kad reikia daryti pertrauką? Aš tai nebent daryčiau kai man sausinti pradėtų.

kad oda neiprastu. juk EA rekomenduojama kas kazkiek laiko keisti. o ir siaip, as visas priemones linkusi pakaitalioti kas kazkiek laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit,ar visada taip su KN produkcija,kad lietuvišką sudėtį rašo vieną,o lotyniškai ( jei taip jie rašo ) ne visai tokią pačią? g.gif Nusipirkau aliejų mišinį veido odai,na jis man patinka ir tinka,nors ne daug dar naudoju,bet kol rinkausi kokį aliejų pasiimti,patiko šio mišinuko sudėtis.Bet pauosčius kvapas man pasirodė labai pažystamas,skaičiau tik liet.sudėtį,nelabai aš dar pažystu lot. ir namie patyrinėjus,pamačiau,kad antru numeriu eina saulėgražų aliejus.Šiaip viskas gerai su juo,bet kodėl paprastiems lietuviams jo nerašo ant etiketės? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 24, 20:26)
Sakykit,ar visada taip su KN produkcija,kad lietuvišką sudėtį rašo vieną,o lotyniškai ( jei taip jie rašo ) ne visai tokią pačią? g.gif Nusipirkau aliejų mišinį veido odai,na jis man patinka ir tinka,nors ne daug dar naudoju,bet kol rinkausi kokį aliejų pasiimti,patiko šio mišinuko sudėtis.Bet pauosčius kvapas man pasirodė labai pažystamas,skaičiau tik liet.sudėtį,nelabai aš dar pažystu lot. ir namie patyrinėjus,pamačiau,kad antru numeriu eina saulėgražų aliejus.Šiaip viskas gerai su juo,bet kodėl paprastiems lietuviams jo nerašo ant etiketės? blink.gif

Kokiai odai mišinį pirkai?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 24, 21:45)
Kokiai odai mišinį pirkai?

Kaip suprantu normaliai,na ir perkant taip sakė,nes užrašyta tik aliejų mišinys veido odai. smile.gif
Atsakyti