Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

gal kas eina i kremu gamybos vakareli siandien? nes ziuriu atsirado laisvu vietu siandienai- niekas nenori man kompanijos palaikyt? 4u.gif
Atsakyti
ne, bet šiom dienom eisiu dar EA dasipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Dariausi aliejų mišinį kūnui (labai nusausėjus kūno oda paskutiniu metu) - dėjau kakavos, sviestmedžio, migdolų ir kokosų bazinius bei petit graino bei citrinų EA. Ir kai atvėso, man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava?? g.gif Lūpų balzamas tai nesusigumuliuoja... unsure.gif
Atsakyti
Merginos ka patartumete kaklo odos stangrinimui? mamai noriu kazka padavanoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 29, 16:35)
ne, bet šiom dienom eisiu dar EA dasipirkti  biggrin.gif

kokiu ir ka su jais darysi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
citrinų - noriu dantims biggrin.gif, dar yra planas paimti ką nors saldaus, pvz. apelsinų, nes tinka į lūpų balzamus, aš mėgstu šitą ir plaukams naudoti, kai juos plaunu. Pažiūrėsiu dar į vanilę ax.gif Užsimaniau irgi dėti pagerinimui kremų visokių, plaukams, bet noriu pirma pauostyti ir reikia kainą susižinoti biggrin.gif Gal labai brangu sad.gif Ir dar elemi pauostysiu - man jis per vakarėlį irgi pasirodė skaniai kvepiantis smile.gif

Papildyta:

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 17:00)
man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??  g.gif Lūpų balzamas tai nesusigumuliuoja...  unsure.gif

o tu jį gerai ištirpdei? Aš tikriausiai taip ir palikčiau, nekaitinčiau antrą kartą vien dėl vaško, nes vistik ir EA visi sudėti. Stengiuos mažiau aliejus šildyti, tik tiek, kiek reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 30 rugsėjo 2009 - 08:49
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 18:00)
Dariausi aliejų mišinį kūnui (labai nusausėjus kūno oda paskutiniu metu) - dėjau kakavos, sviestmedžio, migdolų ir kokosų bazinius bei petit graino bei citrinų EA. Ir kai atvėso, man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??  g.gif Lūpų balzamas tai nesusigumuliuoja...  unsure.gif

O gerai išmaišei kai viską sudėjai?
Atsakyti
iš tikrųjų turiu pripažinti, kad KN vakarėliuose yra maišoma nuoširdžiai ir ilgai smile.gif Aš namuose molio niekada tiek neišsimaišau, kiek sukau jį per gamybinį vakarėlį. Gaila, kad laiko niekad nenuėmiau, kiek reikia maišyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 30, 09:41)
citrinų - noriu dantims biggrin.gif, dar yra planas paimti ką nors saldaus, pvz. apelsinų, nes tinka į lūpų balzamus, aš mėgstu šitą ir plaukams naudoti, kai juos plaunu. Pažiūrėsiu dar į vanilę  ax.gif Užsimaniau irgi dėti pagerinimui kremų visokių, plaukams, bet noriu pirma pauostyti ir reikia kainą susižinoti biggrin.gif Gal labai brangu sad.gif Ir dar elemi pauostysiu - man jis per vakarėlį irgi pasirodė skaniai kvepiantis smile.gif

vanile jauciu brangoka unsure.gif parasyk, jei susizinosi kiek ji kainuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 09 30, 10:15)
iš tikrųjų turiu pripažinti, kad KN vakarėliuose yra maišoma nuoširdžiai ir ilgai smile.gif Aš namuose molio niekada tiek neišsimaišau, kiek sukau jį per gamybinį vakarėlį.

drinks_cheers.gif gaila, bet man irgi tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 30 rugsėjo 2009 - 09:18
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 17:00)
Dariausi aliejų mišinį kūnui (labai nusausėjus kūno oda paskutiniu metu) - dėjau kakavos, sviestmedžio, migdolų ir kokosų bazinius bei petit graino bei citrinų EA. Ir kai atvėso, man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??  g.gif Lūpų balzamas tai nesusigumuliuoja...  unsure.gif

Alieju misiniui vaskas tikrai nebutinas. Manau, kad rekejo labiau ismaisyti. Siulau pabandyti gerai viska ismaisyti (nekaitinant). Tiesiog permaisyk (bet taip gerokai paplak) dabartini misini.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti