ne, bet šiom dienom eisiu dar EA dasipirkti

Dariausi aliejų mišinį kūnui (labai nusausėjus kūno oda paskutiniu metu) - dėjau kakavos, sviestmedžio, migdolų ir kokosų bazinius bei petit graino bei citrinų EA. Ir kai atvėso, man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??
Lūpų balzamas tai nesusigumuliuoja...

Merginos ka patartumete kaklo odos stangrinimui? mamai noriu kazka padavanoti

QUOTE(katutis @ 2009 09 29, 16:35)
ne, bet šiom dienom eisiu dar EA dasipirkti 

kokiu ir ka su jais darysi?

citrinų - noriu dantims
, dar yra planas paimti ką nors saldaus, pvz. apelsinų, nes tinka į lūpų balzamus, aš mėgstu šitą ir plaukams naudoti, kai juos plaunu. Pažiūrėsiu dar į vanilę
Užsimaniau irgi dėti pagerinimui kremų visokių, plaukams, bet noriu pirma pauostyti ir reikia kainą susižinoti
Gal labai brangu
Ir dar elemi pauostysiu - man jis per vakarėlį irgi pasirodė skaniai kvepiantis 
Papildyta:
o tu jį gerai ištirpdei? Aš tikriausiai taip ir palikčiau, nekaitinčiau antrą kartą vien dėl vaško, nes vistik ir EA visi sudėti. Stengiuos mažiau aliejus šildyti, tik tiek, kiek reikia

Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 17:00)
man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??

o tu jį gerai ištirpdei? Aš tikriausiai taip ir palikčiau, nekaitinčiau antrą kartą vien dėl vaško, nes vistik ir EA visi sudėti. Stengiuos mažiau aliejus šildyti, tik tiek, kiek reikia

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 18:00)
Dariausi aliejų mišinį kūnui (labai nusausėjus kūno oda paskutiniu metu) - dėjau kakavos, sviestmedžio, migdolų ir kokosų bazinius bei petit graino bei citrinų EA. Ir kai atvėso, man susigabalavo kakavos sviestas į mažus trupinukus. Galvoju, gal reikėjo įdėti bičių vaško, kad nesusigumuliuotų kakava??

O gerai išmaišei kai viską sudėjai?
iš tikrųjų turiu pripažinti, kad KN vakarėliuose yra maišoma nuoširdžiai ir ilgai
Aš namuose molio niekada tiek neišsimaišau, kiek sukau jį per gamybinį vakarėlį. Gaila, kad laiko niekad nenuėmiau, kiek reikia maišyti

QUOTE(katutis @ 2009 09 30, 09:41)
citrinų - noriu dantims
, dar yra planas paimti ką nors saldaus, pvz. apelsinų, nes tinka į lūpų balzamus, aš mėgstu šitą ir plaukams naudoti, kai juos plaunu. Pažiūrėsiu dar į vanilę
Užsimaniau irgi dėti pagerinimui kremų visokių, plaukams, bet noriu pirma pauostyti ir reikia kainą susižinoti
Gal labai brangu
Ir dar elemi pauostysiu - man jis per vakarėlį irgi pasirodė skaniai kvepiantis 

vanile jauciu brangoka

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 09 30, 10:15)
iš tikrųjų turiu pripažinti, kad KN vakarėliuose yra maišoma nuoširdžiai ir ilgai
Aš namuose molio niekada tiek neišsimaišau, kiek sukau jį per gamybinį vakarėlį.

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 29, 17:00)

Alieju misiniui vaskas tikrai nebutinas. Manau, kad rekejo labiau ismaisyti. Siulau pabandyti gerai viska ismaisyti (nekaitinant). Tiesiog permaisyk (bet taip gerokai paplak) dabartini misini.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.