Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Ansia @ 2012 02 09, 10:40)

gal ne taip supratot, plaukeliai iauginejo nuo epiliatoriaus, tai jau puse metu jo nebenaudoju, o tik skutu, nuo skutimo man neiaugdavo anksciau. dabar iauga, bet jau nebezinau ar cia dar nuo epiliatoriaus tos dovaneles liko, ar ir nuo skustuvo pradejo iauginet. bet, kad pradejus vel skusti maziau iauga, cia faktas
Papildyta:

man skutant ataugadavo labai greitai ir įaugdavo, pradėjau epiliatoriu naudot - įauginėdavo dar labiau, pradėjau depiliuotis vašku - problema sumažėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif labai norejau paklaust kaip naudoti ta papaina? ar reikia specealu krema gamintis ar galima paprasciausiai su kuno kremu sumaisyti ir tepti? ir kokiomis proporcijomis?
aciu labai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nemačiau kolkas "šviežių" žinučių apie įaugusius plaukelius, negi tikrai nėra sprendimų, atrodo visos panos vaikšto lygiom, idealiom kojom, o čia... tik verksmas ima, atrodo, kad amžiams susigadinau jau jas.... ir kad niekas nepadės... prieš porą sav.kosmetologė atliko procedūtą vašku, tai negan kad kojos nudegė ir oda nusiplešė, tai ir kiekvienas plaukas įaugo, o skausmas kol jie išlenda.. nebeįsivaizduoju ką daryt, kai kuriuos su adata, bet nuo pernai likę tokių, kurie giliai giliai ir vos matosi, su adata jau neįmanoma jų išimt, kojos kad ir nudepiliuotos nebeatrodo gražiai.. matosi kažkokios dėmės, plėmai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivada @ 2012 07 22, 15:15)
Nemačiau kolkas "šviežių" žinučių apie įaugusius plaukelius, negi tikrai nėra sprendimų, atrodo visos panos vaikšto lygiom, idealiom kojom, o čia... tik verksmas ima, atrodo, kad amžiams susigadinau jau jas.... ir kad niekas nepadės... prieš porą sav.kosmetologė atliko procedūtą vašku, tai negan kad kojos nudegė ir oda nusiplešė, tai ir kiekvienas plaukas įaugo, o skausmas kol jie išlenda.. nebeįsivaizduoju ką daryt, kai kuriuos su adata, bet nuo pernai likę tokių, kurie giliai giliai ir vos matosi, su adata jau neįmanoma jų išimt, kojos kad ir nudepiliuotos nebeatrodo gražiai.. matosi kažkokios dėmės, plėmai...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pas mane tas pats, jau 2 metai, idegis beje nepadeda, nepaslepia jis tu demiu ir taskeliu, toks jausmas kad jie net patamseja nuo saules biggrin.gif taip ir vaikstau su tipmpom ir pedkelnem visa vasara doh.gif
puse metu bandziau tik skusti, bet jokiu pokyciu, dabar vel epiliuoju. irgi toks jausmas kad susigadinau kojas.
beje papainas daug kam padeda, bet as vis neprisiverciu reguliariai ji nauduoti
Atsakyti
Man padėjo tik lazeris, jokie kiti būdai nepadėjo, bet brangus malonumas.
Atsakyti
moterys, kaip atskirti iaugusi plauka nuo seip isbertos bikini zonos? Po skutimosi pradeda niezteti kita diena, o paskui jai atsiranda kruva raudonu spuogeliu. Ir nezinau ar seip beria, ar isaugineja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 26, 11:33)
moterys, kaip atskirti iaugusi plauka nuo seip isbertos bikini zonos? Po skutimosi pradeda niezteti kita diena, o paskui jai atsiranda kruva raudonu spuogeliu. Ir nezinau ar seip beria, ar isaugineja  blink.gif

taip greit plaukelis įaugt negali. Tik augdamas jisai įauga arba prasiskverbia pro odą. Ir tas įaugusio plaukelio guzelis ilgai raudonas būna, kol be pagalbos ar su išlenda. O jei neišlenda gali visas guzas susidaryt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 26, 19:14)
taip greit plaukelis įaugt negali. Tik augdamas jisai įauga arba prasiskverbia pro odą. Ir tas įaugusio plaukelio guzelis ilgai raudonas būna, kol be pagalbos ar su išlenda. O jei neišlenda gali visas guzas susidaryt

tai elementarus berimas tada?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 26, 23:02)
tai elementarus berimas tada?

teip smile.gif
Atsakyti
Aš su įaugusiais plaukais kovoju paprastai: kiekvieną savaitę kartą arba du nušveičiu odą namų gamybos šveitikliu su druska ir medumi. ax.gif
Atsakyti
Man su įauginėjimais tvarkytis padėjo vienos kosmetologės patarimas su kavos tirščiais šveisti kojas kasdien bent savaitę po depiliacijos. Dar nuostabus daiktas yra papainas smile.gif Tai vat po depiliacijos vašku bent savaitę kaip tėve mūsų kartą per dieną duše nusigramdyt su kavos tirščiais ir ryte bei vakare teptis kremu su papainu. Kadangi pas mane begemoto oda tai aš koncentraciją pasikėliau iki 4 proc. Ant odos vis dar matosi tokie rausvi taškeliai, kur aplink plauko augimo vietą, bet dėl šito mane kita kosmetologė "nuramino", kad tai tiesiog tokia oda ir tiek. Nebesuku dėl to galvos, turiu kur kas svarbesnių dalykų apie ką galvot rolleyes.gif
Atsakyti
papainas labai gerai sveitimui, idomu, koks fermentas dedamas i priemones nuo iaugimo, kur stabdo plauko augima. Kazkaip niekur neskelbiama. Pateikiamas produktas, imkit, naudokit, o sudetis - tai paslaptis...
Atsakyti