Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

Ir ka tokiu atveju belieka daryt?;D man jau iki gyvo kaulo uzkniso ;D vasara buna geda net sijona uzsidet ar suknele.. Dabar galvoju vel paskust koki menesiuka ar daugiau,kad bent gal trupuciuka susitvarkytu ;]]
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2012 02 07, 19:48)
iaugineja nors tu ka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau kokius puse metu tik skutu kojas, bet atrodo vis dar nekaip... tikiuosi bent iki vasaros praeis
nepasakyciau kad viska isbandziau, nu bet tikrai daugiau nei anksciau pilinguoju, buvau uzsisakiusi priemone NO BUMP, po duso tepuosi kremu (ka anksciau retai darydavau, nes mano oda nera sausa)... rezultato jokio, aisku geriau atrodo nei pries puse metu...
bent jau man pades tik laikas  smile.gif

O merginos - kuo jus skutate? Peiliukais ar ta tokia kaip "barzdaskute"? Net nzn kaip pavadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OLey @ 2012 02 07, 22:53)
O merginos - kuo jus skutate? Peiliukais ar ta tokia kaip "barzdaskute"? Net nzn kaip pavadinti  biggrin.gif

zinok,kaip kada ;D jei yra laiko tai skutukais ir skutimo kremu(vyrisku,nezinau kodel ;DD) jei nera laiko tai barzdaskute,bet nematau skirtumo as ;D
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 07, 22:59)
zinok,kaip kada ;D jei yra laiko tai skutukais ir skutimo kremu(vyrisku,nezinau kodel ;DD) jei nera laiko tai barzdaskute,bet nematau skirtumo as ;D

Itariu reikes ir man tokiu aparatu isigyt g.gif mat po depiliatoriaus ir vasko - kojos tikrai nekaip atrodo doh.gif bikini taip pat doh.gif reik jamtis priemoniu, kol dar bikini sezonas neatejo doh.gif

Skaiciau kelis psl anskciau apie papaino miltelius - tai merginos, ji galima i bet koki losjona tiesiog iberti ir tada tepliotis ar... ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(OLey @ 2012 02 07, 23:01)
Itariu reikes ir man tokiu aparatu isigyt g.gif  mat po depiliatoriaus ir vasko - kojos tikrai nekaip atrodo doh.gif  bikini taip pat doh.gif  reik jamtis priemoniu, kol dar bikini sezonas neatejo doh.gif

Skaiciau kelis psl anskciau apie papaino miltelius - tai merginos, ji galima i bet koki losjona tiesiog iberti ir tada tepliotis ar... ? blush2.gif

As matyt neskaiciau tos vietos ;D tiesa pasakius,pirma kart apie tai girdziu ;D kas cia?;D
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 07, 23:26)
As matyt neskaiciau tos vietos ;D tiesa pasakius,pirma kart apie tai girdziu ;D kas cia?;D

nu tipo tie milteliai ar tai neleidziai iauginet plaukeliui ar ju augima stabdo - zodziu gerai jis biggrin.gif va tas http://www.aromanatu...t/papainas.html
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2012 02 07, 19:48)
iaugineja nors tu ka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau kokius puse metu tik skutu kojas, bet atrodo vis dar nekaip... tikiuosi bent iki vasaros praeis
nepasakyciau kad viska isbandziau, nu bet tikrai daugiau nei anksciau pilinguoju, buvau uzsisakiusi priemone NO BUMP, po duso tepuosi kremu (ka anksciau retai darydavau, nes mano oda nera sausa)... rezultato jokio, aisku geriau atrodo nei pries puse metu...
bent jau man pades tik laikas  smile.gif

manau nustojus skusti problema sumažėtų ar net visai dingtų 4u.gif po depiliacijos reik pilingų nepamiršt, ir pamažu įauginėjimų mažėja 4u.gif bent mano patirtis tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 02 08, 22:36)
manau nustojus skusti problema sumažėtų ar net visai dingtų 4u.gif  po depiliacijos reik pilingų nepamiršt, ir pamažu įauginėjimų mažėja 4u.gif  bent mano patirtis tokia 4u.gif

Mn atsirado nuo depiliacijos vasku,dabar depiliuoju su kremu,bet greit atauga ir nelabai net ir mazeja tu iaugusiu plaukeliu,o pylinguoju tai reguliariai ;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 08, 22:49)
Mn atsirado nuo depiliacijos vasku,dabar depiliuoju su kremu,bet greit atauga ir nelabai net ir mazeja tu iaugusiu plaukeliu,o pylinguoju tai reguliariai ;]

gal depiliuojant vašku buvo pažeidžiama oda? g.gif o po depiliacinius spec kremus naudojot? 4u.gif
man irgi po vašku įauga, bet vienas kitas plaukelis, ir vienos depiliacijos metu daugiau kitos mažiau, bet visumoj jų nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 02 08, 23:07)
gal depiliuojant vašku buvo pažeidžiama oda? g.gif  o po depiliacinius spec kremus naudojot?  4u.gif
man irgi po vašku įauga, bet vienas kitas plaukelis, ir vienos depiliacijos metu daugiau kitos mažiau, bet visumoj jų nedaug 4u.gif

Nezinau,gal buvo pazeista,gal alergiska.bet isnaudojau daug rusiu vasko ;] o po vaskavimo visada patepdavau ir pries dezinfekuodavau.. sakau,atrodo darau viska kaip pridera,bet vat..
Atsakyti
QUOTE(OLey @ 2012 02 07, 23:34)
nu tipo tie milteliai ar tai neleidziai iauginet plaukeliui ar ju augima stabdo - zodziu gerai jis biggrin.gif va tas http://www.aromanatu...t/papainas.html

Man šitie milteliai visiškai nieko nepadėjo, dariau nei mažiausią koncetraciją, nei didžiausią, tokią per vidury, tai po depiliacijos iškarto pasitepus mišiniu su milteliais labai parausdavo oda ir dar grauždavo. Man nieko gero schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 02 08, 22:36)
manau nustojus skusti problema sumažėtų ar net visai dingtų 4u.gif  po depiliacijos reik pilingų nepamiršt, ir pamažu įauginėjimų mažėja 4u.gif  bent mano patirtis tokia 4u.gif

nustoti skusti? gal iaugusiu plaukeliu problema ir dingtu, uztat atsirastu plaukuotu koju problema biggrin.gif
gal ne taip supratot, plaukeliai iauginejo nuo epiliatoriaus, tai jau puse metu jo nebenaudoju, o tik skutu, nuo skutimo man neiaugdavo anksciau. dabar iauga, bet jau nebezinau ar cia dar nuo epiliatoriaus tos dovaneles liko, ar ir nuo skustuvo pradejo iauginet. bet, kad pradejus vel skusti maziau iauga, cia faktas
Papildyta:
QUOTE(OLey @ 2012 02 07, 23:34)

beje, bandziau ta papaina, irgi nieko... biski pagrauzdavo oda ir tiek, aisku gal reikejo ilgesni laika isbandyt, gal butu koks efektas. metosi tie milteliai dabar doh.gif reiks i iberti i koki krema ar losjona isnauduoti kas liko, blogiau nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ansia: 09 vasario 2012 - 09:46