Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

as tepliojau Rasos geliu su BHA tai man paskui sualergizavo doh.gif ar kazkas panasaus....
ir nepasakyciau kad labai padetu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 06 03, 19:35)
as tepliojau Rasos geliu su BHA tai man paskui sualergizavo  doh.gif  ar kazkas panasaus....
ir nepasakyciau kad labai padetu...  verysad.gif

o kas tada padejo ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
pradejau naudoti si produkta ir galiu pasakyti kad visai nieko, aisku ne ilgai dar ji naudoju, bet odyte jau pagerejo smile.gif as apskritai nemanau kad yra produktas kuris visiskai pades iauginejantiems plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grity @ 2011 06 03, 17:42)
o kas tada padejo ? smile.gif

dariau viska, sveiciau kasdiena...tepliojau kremais, bet vis vtiek kancia..viska niesti, apsispuogeliuoja...dabar bandau kita krema su AHA ir papajos ekstrakta letinanti augima, ziuresim kas bus g.gif

QUOTE(Sulima_ma @ 2011 06 03, 23:24)
Sveikos,
pradejau naudoti si produkta ir galiu pasakyti kad visai nieko, aisku ne ilgai dar ji naudoju, bet odyte jau pagerejo smile.gif as apskritai nemanau kad yra produktas kuris visiskai pades iauginejantiems plaukams smile.gif

tai va kad turbut nera tokios priemones vienos ir tikrai veiksmingos verysad.gif kitom neiauga tie plaukai is vis... pesa, rauna ir vargo nemato...
Atsakyti
mergytes, jus atsargiai su kremukais, kuriu sudetyje yra BHA IR AHA rugstys. tepant tokiais kremais reikia vengti saulutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2011 06 04, 09:55)
mergytes, jus atsargiai su kremukais, kuriu sudetyje yra BHA IR AHA rugstys. tepant tokiais kremais reikia vengti saulutes smile.gif

tas ir tiesa...tepu vakare
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 05 29, 21:10)

Va kas man dabar problemą kelia, tai prieš metus (kai turėjau šią problemą) atsiradę randeliai, kur buvo daug įaugusių plaukelių, kurie dar ir supūliuot sugebėdavo. Neįsivazduoju, kaip tuos pašalint unsure.gif Lyg ir pablyško kiek, bet per metus tikrai geresnio gijimo tikėjaus verysad.gif

Va man tas pats ir nežinau ką daryti.. verysad.gif
Atsakyti
Ryt pirma karta darysiuos depiliacija pas kosmetologe, tai noriu apsisaugoti nuo tokiu bedu... Gal turite kokiu patarimu naujokei, kad to isvengciau? blush2.gif nes nuo skutimo turejau iaugusiu plaukeliu, taciau nedaug ir greit praeidavo.. O dabar del depiliacijos siek tiek baugu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grity @ 2011 06 05, 19:14)
Ryt pirma karta darysiuos depiliacija pas kosmetologe, tai noriu apsisaugoti nuo tokiu bedu... Gal turite kokiu patarimu naujokei, kad to isvengciau?  blush2.gif  nes nuo skutimo turejau iaugusiu plaukeliu, taciau nedaug ir greit praeidavo.. O dabar del depiliacijos siek tiek baugu  unsure.gif

Vienintelis patarimas - reguliariai šveisti odą ir tepti salicilo rūgšties tirpalu (ar priemonėm su juo). Bet jei plaukeliai jau vien nuo skutimo linkę įauginėt, tai aš tikrai nedepiliuočiau vašku ar pan, nes nuo to plaukeliai silpnėja, oda storėja ir įauginėjimas tik dar labiau gresia...

Gal kosmetologė turi kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 06 05, 23:12)
Vienintelis patarimas - reguliariai šveisti odą ir tepti salicilo rūgšties tirpalu (ar priemonėm su juo). Bet jei plaukeliai jau vien nuo skutimo linkę įauginėt, tai aš tikrai nedepiliuočiau vašku ar pan, nes nuo to plaukeliai silpnėja, oda storėja ir įauginėjimas tik dar labiau gresia...

Gal kosmetologė turi kokių patarimų?

Neturėjau labai didelių bėdų dėl įauginėjimų, tik vienas kitas.. Ir nesukeldavo jokių problemų.. Bandysiu tartis su kosmetologė, gal ji turės kokių patarimų, bet dėkui vis tiek 4u.gif
Atsakyti
Gal po tiek laiko kazkas rado efektynga priemone nuo igaunejimo,kad niekas nebesiskundzia?;D as jau nebezinau ka daryt,igauna visada nors tu ka. ir pertraukas bandziau daryt ir skutau tam tikra laika,ir pylinguoju ir viska atrodo darau kaip reikia. nu niekas nepadeda.. gal kokiu medziagu truksta?;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 07, 01:00)
Gal po tiek laiko kazkas rado efektynga priemone nuo igaunejimo,kad niekas nebesiskundzia?;D as jau nebezinau ka daryt,igauna visada nors tu ka. ir pertraukas bandziau daryt ir skutau tam tikra laika,ir pylinguoju ir viska atrodo darau kaip reikia. nu niekas nepadeda.. gal kokiu medziagu truksta?;]

iaugineja nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif jau kokius puse metu tik skutu kojas, bet atrodo vis dar nekaip... tikiuosi bent iki vasaros praeis
nepasakyciau kad viska isbandziau, nu bet tikrai daugiau nei anksciau pilinguoju, buvau uzsisakiusi priemone NO BUMP, po duso tepuosi kremu (ka anksciau retai darydavau, nes mano oda nera sausa)... rezultato jokio, aisku geriau atrodo nei pries puse metu...
bent jau man pades tik laikas smile.gif
Atsakyti