Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

o as pvz pirkau i masina tuos pakabinamus kvepalus,bet naudoju ir spintom.man jie labai patiko.
va siandien isbandziau ITIN STIPRAUS POVEIKIO RIEBALŲ valiklis
K05 degreaser..na papurskiau ant orkaitesdureliu ir perbraukiau su servetele,visi riebalai liko ant serveteles.reikes rytoj visa orkaite issivalyti,ziuresiu,kaip ten bus.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 04 11, 22:26)
o as pvz pirkau i masina tuos pakabinamus kvepalus,bet naudoju ir spintom.man jie labai patiko.
va siandien isbandziau ITIN STIPRAUS POVEIKIO RIEBALŲ valiklis
K05 degreaser..na papurskiau ant orkaitesdureliu ir perbraukiau su servetele,visi riebalai liko ant serveteles.reikes rytoj visa orkaite issivalyti,ziuresiu,kaip ten bus.

o man sis valiklis nepatiko, riebalai nenusiima. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2012 04 12, 08:46)
o man sis valiklis nepatiko, riebalai nenusiima.  verysad.gif

pas man irgi nenusiima ax.gif ir papurskus daviau laiko patirpdyt juos - ale vistiek sad.gif tik kvapas geras. ale ne del to ji isigijau sad.gif

ir granulem nusivyliau. kriaukles neatkimso. schmoll.gif vistiek reikejo mechaniskai valyti.

po biski nusivyliu sia produkcija...
Papildyta:
tiesa, va kas patiko - tai tas kvapas i siurbli - po tvarkymosi namai gaiviai kvepia thumbup.gif
ir kvepalai drabuzinei thumbup.gif
vnz ant kvapu FM labiau dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2012 04 12, 08:46)
o man sis valiklis nepatiko, riebalai nenusiima.  verysad.gif

na as tik orkaites dureles valiau....siandien bandysiu visa orkaite isvalyti ir ziuresiu kaip ten bus....turiu ir maza orkaitele,kur kai reikia mazius kiekius kepti,tai tos jau seniai nevaliau,ir tikria ten taip lengvai neisvalys,bet isbandysiu ir paskui parasysiu ar isvale ar ne.
o tu palikai keliom minutem?
na zodziu paskui parasysiu....pries valydama as daznai pasidarau nuotraukas,tai ir si karta pabandysi unufotkinti kaip buvo ir kaip bus....daznai zmones netiki,kai apsakai,kad geras,tai vat ir darau nuotraukas....paskui per kopma parodau.....tai ziuresim ....
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 04 12, 11:00)
pas man irgi nenusiima  ax.gif ir papurskus daviau laiko patirpdyt juos - ale vistiek sad.gif tik kvapas geras. ale ne del to ji isigijau sad.gif

ir granulem nusivyliau. kriaukles neatkimso.  schmoll.gif vistiek reikejo mechaniskai valyti.

na gal priklauso ir kiek buvo uzsikimses?
man tiesa pasakius tai laba igerai isvale visas kriaukles,vonia ir dusa....mes esame trys panos ilgakases namie,ta iplauku visada pilna vosur.....as karta per menesi ipilu tu grnuliu ir viska gerai isvalo...ir virtuveje i kriaukle pilu karta per menesi....kol kas man patinka....
jei buvo labai uzkimsta,reiketu pakartoti.as jei sestadieni vaziuosiu pas uosvius :nusivesiu:pas juos jau kokie 3 metai kaip vonia rankomis issemia....ziureisu kaip ten bus.....
o kad kvepalasi geriau einasi,tai normalu:jie gime kaip kvepalu produkcija:is pradziu buvo keli kvapai,pirkti drom fabrke.....o paskui ,pamates,kad sekasi,pradejo plestis....
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 04 12, 11:24)

na gal priklauso ir kiek buvo uzsikimses?

kelis kartus pyliau tu granuliu - suputojo kaip reikalas, ale poveikio nerasta rolleyes.gif
o toj kriauklej tik rankas plaunam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 04 12, 11:46)
kelis kartus pyliau tu granuliu - suputojo kaip reikalas, ale poveikio nerasta  rolleyes.gif
o toj kriauklej tik rankas plaunam smile.gif

kaip keista...net nezinau ka pasakyti....as tai dabar noriu isbandyti kaip mano sponsore sake:ideti kuoksta plauku i dubeneli,ipilti puse kamstuko granuliu ir uzpilti karstu vendeniu:turetu paburbuliuoti ir po 10 minuciu nieko nelikti.....va,va...lekiu bandyti,matant kad grace dar valgo..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 12 balandžio 2012 - 12:01
QUOTE(volpe @ 2012 04 12, 11:51)
kaip keista...net nezinau ka pasakyti....as tai dabar noriu isbandyti kaip mano sponsore sake:ideti kuoksta plauku i dubeneli,ipilti puse kamstuko granuliu ir uzpilti karstu vendeniu:turetu paburbuliuoti ir po 10 minuciu nieko nelikti.....va,va...lekiu bandyti,matant kad grace dar valgo..... lotuliukas.gif

mano sponsore man ta pati sake lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 04 12, 12:41)
mano sponsore man ta pati sake  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as padariau bandyma,dabar kraunu nuotraukas :is tiesu plauku neliko.... g.gif
is pradziu:
user posted image
paskui:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 12 balandžio 2012 - 13:09
QUOTE(volpe @ 2012 04 12, 13:51)
o as padariau bandyma,

thumbup.gif
Man irgi tos granules patinka. thumbup.gif
Atsakyti
galvojau,galvojau,sakau:gal kas sakys,kad kazka bandau itikinti,bet tikrai nenoriu nieko itinkinti,kad jos veikia,tiesiog,gal kievienam reikia atrasti savo smile.gif

na va,as jaupo bandymu:degreaser nusivyliau.....teko trinti ir dar kas nepatiko,tia kad labai putoja....laminuotas vietas nuvalo ir tik jei riebalai sviezus,arba 2-3 dienu,bet mano virtuvei 20 metu,o ankstesnis seimininkas praktiskai nieko neplove......aisku,per6 metus jau gerokai viska atploviau,orakitele tai is viso pirkta pries 2 metus,tai nera ten tokiu senu riebalu,o vat teko gramdyti.yra geresniu......
Atsakyti
isbandzius beveik visas priemones ju tai man vienos geresnes kitos prastesnes:)patinka minkstikliai,riebalu valiklis laminuotu grindu skystis ir kitos.metalo ta pasta nereali man atnaujinau visa savo auksa ir sidabra kaip nauja o reik labai mazai o tubele didele:)norejau viska isbandyt tai prisiregistravau ir perku dbr sau savikaina:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 04 12, 22:32)
na va,as jaupo bandymu:degreaser nusivyliau.....teko trinti  ir dar kas nepatiko,tia kad labai putoja....laminuotas vietas nuvalo ir tik jei riebalai sviezus,arba 2-3 dienu,bet mano virtuvei 20 metu,o ankstesnis  seimininkas praktiskai nieko neplove......aisku,per6 metus jau gerokai viska atploviau,orakitele tai is viso pirkta  pries 2 metus,tai nera ten tokiu senu riebalu,o vat teko gramdyti.yra geresniu......

yra pienelis kazkoks, neprisimenu pavadinimo, tai sako gerai valo.
Atsakyti