Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

Ar kas naudojote oro gaiviklius dulkių siurbliams? g.gif Ar pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 12 29, 08:45)
Ar kas naudojote oro gaiviklius dulkių siurbliams? g.gif  Ar pasiteisino?

Naudoju ir tikrai super daiktas, kai siurbiu visi namai kvepia.. thumbup.gif isbandziau abu senus ...tai dabar jau nauja raudonam ipakavime summer whiff naudoju.....nu man tai super kvapas....kas nebande rekomenduoju pabandyti..... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 12 29, 10:55)
....kas nebande rekomenduoju pabandyti..... thumbup.gif  4u.gif

o kur jį dėti reikia? g.gif
Atsakyti
Dulkių siurblyje šie įdėklai dedami šalia oro išmetimo filtro, kur šilto
oro cirkuliacija stimuliuoja kvapų sklidimą. Pakuotėje yra du kvepiantys įdėklai.
Tinka bet kokiems dulkių siurbliams, išskyrus plaunančius prietaisus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 29 gruodžio 2011 - 12:25
sveikos merginos,as vakar isbandziau oro gaivikli i dulkiu siurbli:tiesiog pasaka!!!is karto kamabriai pakvipo ir ilgai isliko pasklides kvapas...uzisrasiau data,ziuresim kiek laikys....
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 01 18, 13:36)
sveikos merginos,as vakar isbandziau oro gaivikli i dulkiu siurbli:tiesiog pasaka!!!is karto kamabriai pakvipo ir ilgai isliko pasklides kvapas...uzisrasiau data,ziuresim kiek laikys....

pas mane menesi ta tabletre kvepejo. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, man reikia makiazo pagrindo ar pudros,tai noriu uzsakyti. Gal galite patarti koki uzsakyti,nes daug ju ten. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 24 sausio 2012 - 16:10
alacka: na nepazystant taves,nezinant kokia tavo veido oda ,tiesiog pabandyk pasiskaityti cia:
http://www.fmgroup.l...dzid=72&did=923
gal rasi kas tau tinka.

beje apie kvepalus ir kosmetika gal tesiame diskusija cia:
http://www.supermama...?...04622&st=12

o sita paliekame namu produktams ir gyvunu?matant kad fm turi ir kelis produktus sunims ir katems.
Atsakyti
Naudoju prabangų audinių minkštiklį - drabužiai kvepia puikiai, o granulės vamzdžiams užsikišus daro matomą poveikį, džiaugiuosiu atradusi tai. smile.gif
Atsakyti
nuo sausio 17 naudoju indu plovikli,ir dar nesibaige!!!
alacka:mano tabletele dulkiu siurblyje dar vis gaivina namus!!!!kas karta kai ijungiu pasklinda kvapas!!tikrai nemaniau,kad tiek ilgai laikys!!!

dadzi:as irig nusipirkau granules,tia mano vonioj padare stebuklus,dabar bandyziu pas uosvius...
Atsakyti
Man pats geriausias produktas - akmens/rudziu valiklis, nuvalo taip gerai visas apnasas vonioje, niekas daugiau nenuvale is mano megintu kitu firmu.
O siaip tai dar patiko minkstiklis rubams laimo kvapo, labai malonus kvapas.

Indu ploviklis nepatiko, daug geriau naudojas ir plauna lietuviskas, ringuvos pagamintas Balance.
Atsakyti
mes irgi kai siurbliuojam - visi namai kvepia thumbup.gif dar isbandem pakabuka gaivikli i spinta - visi rubai prisigere kvapo wub.gif o dabar bandysim isgirtasias granules. ziuresim kokios jos cia stebuklingos g.gif
Atsakyti