Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Tęsiam diskusijas ir reiškiam savo nuomones apie lietuviškąją BIOK laboratorijos kosmetiką. blush2.gif wub.gif
Senoji mūsų tema

BIOK internetinis puslapis
Rasa
Margarita
Aras
Thai
BIOK internetinė parduotuvė
user posted image
Atsakyti
Reikia nuomonių: apie Rasa aliejuką plaukams - ar jis tinkamas tept ant sausų (ta prasme - ne šlapių) plaukų galų? smile.gif
Rasa drėkinamąjį kermą kūnui - ar gerai drėkina, neriebus, lengvai susigeria? Turiu Margaritos su išrūgom, man žiemai per lengvas.
Ir dar ieškau pakaitalo visokiems purškalams plaukams a la gliss kur, kai nėra laiko nuplaunamiems balzamams. Nusižiūrėjau tokį:
user posted image
Kažin, nepadarys plaukų 'stagariniais'?
Atsakyti
QUOTE(aggha @ 2009 09 27, 21:18)
Reikia nuomonių: apie Rasa aliejuką plaukams - ar jis tinkamas tept ant sausų (ta prasme - ne šlapių) plaukų galų? smile.gif

senoje temoje buvo nemazai atsiliepimu smile.gif
jei parduodiu savo bio traitement, pirksiu rasos pabandymui biggrin.gif o jei ne, lauksiu kol sunaudosiu ir tik tada pirksiu smile.gif nors noriu greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 21:24)

Aš skaičiau. smile.gif Bet man būtent svarbu, kad aliejuką būtų galima tepti ne tik po plovimo ant drėgnų plaukų, bet ir ant sausų.
Atsakyti
QUOTE(aggha @ 2009 09 27, 21:38)
Aš skaičiau. smile.gif Bet man būtent svarbu, kad aliejuką būtų galima tepti ne tik po plovimo ant drėgnų plaukų, bet ir ant sausų.

galima ir ant sausų.
Rasos drėkinamasis kremas kūnui man patinka, nes yra kaip kremas, drėkina irgi gerai, susigeria normaliai.
purškiamas kondicionierius, mano manymu, labiau skirtas šukuosenos formavimui ir papildoma drėkinimo funkcija ax.gif

kol kas nuo Rasos žvilgesio suteikiantčio šampūno galva neniežti. laukiu, kada pasirodys kaukė, nes mano balzamas jau besibaigiąs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 27, 20:05)
o rasos drekinamasis jautriai odai kremas tai patiko, tikrai geras, drekina normaliai, lengvutis toks  wub.gif tik kvapas nelabai patiko  mastau.gif

O man jų kvapas kaip tik patinka, nes nuo visokių kvėpiklių tik nosį riečia schmoll.gif

QUOTE(aggha @ 2009 09 27, 21:18)
Rasa drėkinamąjį kermą kūnui - ar gerai drėkina, neriebus, lengvai susigeria? Turiu Margaritos su išrūgom, man žiemai per lengvas.
Ir dar ieškau pakaitalo visokiems purškalams plaukams a la gliss kur, kai nėra laiko nuplaunamiems balzamams. Nusižiūrėjau tokį:
user posted image
Kažin, nepadarys plaukų 'stagariniais'?

Tai kūnui ar veidui? ax.gif Jei kūnui, tai man patiko, drėkina gerai.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 21:24)
jei parduodiu savo bio traitement, pirksiu rasos pabandymui biggrin.gif o jei ne, lauksiu kol sunaudosiu ir tik tada pirksiu smile.gif nors noriu greiciau  lotuliukas.gif

Aš tokio jau antrą bonkę naudoju, bet irgi paskui pirksiu rasos biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Kissable_lips uz nauja tema. 4u.gif
QUOTE(aggha @ 2009 09 27, 20:18)

Si kaip tik naudoju. smile.gif Man patinka jo konsistencija - lengvai susigeria, maloniai drekina ir bent jau man nesijaucia, kad butu per sunkus. smile.gif

Beje, as irgi dar savaitgali sukau ratus apie Rasos sampunus - kaip manot, ar greitai susiriebaluojantiems tiktu purinamasis? mirksiukas.gif

O jautriai odai drekinamaji visgi nusprendziau, kad pirksiu, kol dar akcija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 09 27, 22:57)
Aciu Kissable_lips uz nauja tema.  4u.gif
Si kaip tik naudoju. smile.gif Man patinka jo konsistencija - lengvai susigeria, maloniai drekina ir bent jau man nesijaucia, kad butu per sunkus. smile.gif

Beje, as irgi dar savaitgali sukau ratus apie Rasos sampunus - kaip manot, ar greitai susiriebaluojantiems tiktu purinamasis?  mirksiukas.gif

O jautriai odai drekinamaji visgi nusprendziau, kad pirksiu, kol dar akcija.  biggrin.gif

Mano plaukai linkę riebaluotis, tai purinantis šampūnas man tiko, patinka, kad neišsausina plaukų, kaip nemažai purinančių šampūnų, plaukai būna minkšti, švelnūs ir sveikai blizga.
Norėtųsi žvilgesio suteikiantį šampūną pabandyti, bet tie žodžiai maitina ir drėkina truputį gasdina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 28 rugsėjo 2009 - 08:04
QUOTE(daite @ 2009 09 28, 00:57)
Aciu Kissable_lips uz nauja tema.  4u.gif

Beje, as irgi dar savaitgali sukau ratus apie Rasos sampunus - kaip manot, ar greitai susiriebaluojantiems tiktu purinamasis?  mirksiukas.gif

O jautriai odai drekinamaji visgi nusprendziau, kad pirksiu, kol dar akcija.  biggrin.gif

Manau greitai susiriebaluojantiems plaukams labiausiai ir tinka sis ir zvilgesio suteikiantys sampunai. O As naudoju atkuriamaji + aliejuka plaukams smile.gif Man reikia plaukus truputi "pasunkinti".

Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 27, 23:38)

Aš tokio jau antrą bonkę naudoju, bet irgi paskui pirksiu rasos  biggrin.gif

Mano pirmoji, bet pabodo, noriu Rasos isbandyti biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites, tai niekas nenori jungtis prie uzsakymo Vilniuje ir el. parduotuves? bigsmile.gif
Atsakyti
Koki naktinį kremą iš Rasos Jūs naudojate? Kad konkrečiai naktinio aš nemačiau, išskyrus brandžiai odai. Ar 36 metų, jau naudoti brandžiai odai, ar adr anksti? Patarkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau isbandziau rasos purinanti sampuna ir galiu tik pagirti, puikus sampunas, tikrai atliko savo funkcija, plaukai buvo minksti, purus, svelnus ir blizgejo thumbup.gif
Atsakyti