Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 30, 19:08)
man nebuvo jokių reakcijų  4u.gif

tai cia matyt irgi kaip kam, bet reziume gaunas, kad visiem anksciau arba veliau pradeda tikt, ir tinka ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 30, 16:02)
Ar kremas lengvas labai ar riebesnis toks? ax.gif

Lengvas. smile.gif Mano misri oda jautesi gerai.

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 30, 17:42)
man irgi buvo nestipri reakcija odos, bet po poros panaudojimu tas poveikis isnyksta, liux kremas, tikrai labai pradejo patikt, nors ir taip neturejau per daug priekaistu jam  thumbup.gif

Aciu uz paguoda, bandysiu toliau naudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 01, 13:09)
Aciu uz paguoda, bandysiu toliau naudoti. smile.gif

naudokit, tikrai tas nemalonus pojutis isnyksta, ir gerai drekina smile.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau jau ta alieju plaukam...o kaip patiko wub.gif Plaukai tokie tvirtesni pasidare,glotnus,labai svelnus,ir nors mano plaukai ir taip blizgus,bet kazkaip dar daugiau to blizgesio pamaciau wub.gif thumbup.gif Ir dar galiukai tokie tvirti pasidare,jautesi kad padrekinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 02, 17:17)
Vakar isbandziau jau ta alieju plaukam...o kaip patiko wub.gif Plaukai tokie tvirtesni pasidare,glotnus,labai svelnus,ir nors mano plaukai ir taip blizgus,bet kazkaip dar daugiau to blizgesio pamaciau wub.gif  thumbup.gif Ir dar galiukai tokie tvirti pasidare,jautesi kad padrekinti thumbup.gif

belekoks geras, jau pora savaiciu naudoju, tai net dar labiau patinka wub.gif kvapas labai patinka, o ir plaukai jaucias svelnesni, pagyveje wub.gif zodziu jam tik pagyrimai 4u.gif

Ai dar norejau pasakyt, spalio menesi Drogas parduotuvese 20 proc. nuolaida Rasa problemines odos serijai, kol kas ketvirtadieni susilaikiau, bet kita sav. kai busiu droge tikrai nusipirksiu smile.gif 4u.gif Kiek skaiciau bioko internetiniam psl, tai iki 30 proc ir rasai ir margaritai, bet is esmes tai maciau gyvai tik katalogiuky kad rasa probleminei odai tikrai parasyta kainos smile.gif gal del to nemaciau, kad dar nebuvo sudetos akcijines kainos, ryte ketvirtadieni buvau klaipedos akropoly, tai dar tik deliojo, nors leidinuka jau turiu smile.gif zodziu apsilankykit droge, ir tikrai rasit geru pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 02, 16:17)
Vakar isbandziau jau ta alieju plaukam...o kaip patiko wub.gif Plaukai tokie tvirtesni pasidare,glotnus,labai svelnus,ir nors mano plaukai ir taip blizgus,bet kazkaip dar daugiau to blizgesio pamaciau wub.gif  thumbup.gif Ir dar galiukai tokie tvirti pasidare,jautesi kad padrekinti thumbup.gif

Suviliojot ir mane šiuo aliejum.. 4u.gif bigsmile.gif
Čia šis ar ne?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewa.: 04 spalio 2009 - 15:31
kito kaip ir nėra rolleyes.gif

o kada pasirodys naujoji kaukė su balzamu prekyboje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 04 spalio 2009 - 15:33
O, mergaitės, dabar galvoju, ar nėra nieko lietuviško, saugančio nuo žiemos šalčio, pvz. rankoms? rolleyes.gif (Neskaitant to kakavinio veido kremo margaritos)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 04, 16:35)
O, mergaitės, dabar galvoju, ar nėra nieko lietuviško, saugančio nuo žiemos šalčio, pvz. rankoms?  rolleyes.gif (Neskaitant to kakavinio veido kremo margaritos)

pirštinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 10 04, 16:29)
Suviliojot ir mane šiuo aliejum.. 4u.gif  bigsmile.gif
Čia šis ar ne?

taip šitas smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 10 04, 16:32)
o kada pasirodys naujoji kaukė su balzamu prekyboje?  g.gif

si menesi turetu, tai tikriausiai apie viduri ax.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 10 04, 16:35)
O, mergaitės, dabar galvoju, ar nėra nieko lietuviško, saugančio nuo žiemos šalčio, pvz. rankoms?  rolleyes.gif (Neskaitant to kakavinio veido kremo margaritos)

o maitinamasis ranku kremas neapsaugo? manau pakankamai riebus kad apsaugotu mirksiukas.gif
abudu margaritos kremai rankom tinka salcio pazeistai odai, tai tuo paciu ir saugo reiskias mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai rankom meginkit margaritos kremus, turetu svelnesnes but, ir tikrai neserpetos, o jei norit kad dar stipriau butu, tai ta apsaugini veido krema su kakavos sviestu naudokit rankom mirksiukas.gif

-----------
redaguota moderatoriaus: ištrinta citata ne į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 22:18
Spalio mėnesio akcijos - My Webpage , Droge Rasai ir Margaritai iki 30% nuolaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 05 spalio 2009 - 09:01