Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Nusipirkau siandien Rasos alieju plaukams,reikes greitu metu bandyti cool.gif O kas ji naudojat,kokio dydzio laseli paskirstot ant plauku? g.gif Nes bijau kad nesuriebaluotu,nebutu kaip taukais istepti,nes visgi aliejus cia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 28 rugsėjo 2009 - 16:12
QUOTE(daite @ 2009 09 27, 23:57)
Aciu Kissable_lips uz nauja tema.  4u.gif

nera uz ka blush2.gif

QUOTE(delamorte @ 2009 09 28, 09:01)
Mano plaukai linkę riebaluotis, tai purinantis šampūnas man tiko, patinka, kad neišsausina plaukų, kaip nemažai purinančių šampūnų, plaukai būna minkšti, švelnūs ir sveikai blizga.
Norėtųsi žvilgesio suteikiantį šampūną pabandyti, bet tie žodžiai maitina ir drėkina truputį gasdina

nereiketu tu zodziu bijot, neriebaluos taip stipriai tikrai ju, tai tik reiskia kad plaukai neskilines, bus svelnesni, o kai sudrekinti, tai ir zvilga mirksiukas.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 09 28, 15:49)
Jau isbandziau rasos purinanti sampuna ir galiu tik pagirti, puikus sampunas, tikrai atliko savo funkcija, plaukai buvo minksti, purus, svelnus ir blizgejo thumbup.gif

o jusu plaukai plonoki ar vidutiniai? pas mane stori, bet prigule, tai galvoju mazu purinanti imt, bet nenoriu paskui pasisiausus vaiksciot biggrin.gif

QUOTE(diamondness @ 2009 09 28, 17:12)
Nusipirkau siandien Rasos alieju plaukams,reikes greitu metu bandyti cool.gif O kas ji naudojat,kokio dydzio laseli paskirstot ant plauku? g.gif Nes bijau kad nesuriebaluotu,nebutu kaip taukais istepti,nes visgi aliejus cia... doh.gif

as asmeniskai du paspaudimus vienam kartui,nu bet mano plaukai ilgi ir stori, tai daugokai reikia, ant delno paskirstau ir ant plauku galu mazdaug nuo puses uztepu, kas isitrina, isitrina, o kas lieka ant delno, greit susigeria ir laaabai svelnios rankos lieka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 28 rugsėjo 2009 - 16:32
QUOTE(diamondness @ 2009 09 28, 17:12)

foolproof variantas: vienas paspaudimas ir žiūrėti, kas gaunasi.
mano plaukai stori, jų daug, tai ant šlapių pusei plaukų tepu 3 paspaudimus, o ant sausų pusei užtenka 2.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 28, 17:52)
foolproof variantas: vienas paspaudimas ir žiūrėti, kas gaunasi.
mano plaukai stori, jų daug, tai ant šlapių pusei plaukų tepu 3 paspaudimus, o ant sausų pusei užtenka 2.

ant sausu netepu, o ant slapiu tai 2-3 panasiai gaunas, daugiau tai tikrai nereikia, jau mes cia kalbam apie storus plaukus, kuriem daugiau reikia, o pas mane jie dar ziauriai ilgi, tai zodziu trumpesniem manau 1 paspaudimo uztektu. smile.gif
ai dar noreciau pagirt margaritos dezika banga, kuri vakar pirkau, labai gerai sulaiko prakaita tikrai, tiek kvapa, tiek pati prakaita, sausina nemazai tikriausiai, bet savo funkcija atlieka pilnai ax.gif o rasos drekinamaji jautriai odai galiu pagirt, tinka visai mano odai 4u.gif
Atsakyti
Aliejuko tepu visada 2 lašus ir ant galų daugiau, susigeria gan greit.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 28, 19:03)
Aliejuko tepu visada 2 lašus ir ant galų daugiau, susigeria gan greit.

tikrai greitai susigeria, man tas labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 28, 17:26)
o jusu plaukai plonoki ar vidutiniai? pas mane stori, bet prigule, tai galvoju mazu purinanti imt, bet nenoriu paskui pasisiausus vaiksciot  biggrin.gif

Mano vidutiniai ir dar garbanoti - tode kartais linke siaustis, bet sis sampunas ne taip kaip kiti - man tikrai plauku nepasiause, jie tiesiog zymiai graziau krenta ir pekelti tiek nuo saknu tiek ir galai puresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 09 28, 20:55)
Mano vidutiniai ir dar garbanoti - tode kartais linke siaustis, bet sis sampunas ne taip kaip kiti - man tikrai plauku nepasiause, jie tiesiog zymiai graziau krenta ir pekelti tiek nuo saknu tiek ir galai puresni smile.gif

nu kaip apraset poveiki tikrai labai sugunde, o as jau buvau apsisprendus pirkt zvilgesio suteikianti biggrin.gif bet ir sitas labai demesio vertas g.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau "Rasos" dienini krema jautriai odai ir purinanti sampuna. Krema isbandziau, jausmas neblogas, taciau kazko nelabai zymiai veido oda paraudo unsure.gif. Ar kuriai nors taip buvo?
O sampuna planuoju siandien isbandyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 09 30, 11:40)
Vakar nusipirkau "Rasos" dienini krema jautriai odai ir purinanti sampuna. Krema isbandziau, jausmas neblogas, taciau kazko nelabai zymiai veido oda paraudo  unsure.gif. Ar kuriai nors taip buvo?
O sampuna planuoju siandien isbandyt.  mirksiukas.gif

Ar kremas lengvas labai ar riebesnis toks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 09 30, 10:40)
Vakar nusipirkau "Rasos" dienini krema jautriai odai ir purinanti sampuna. Krema isbandziau, jausmas neblogas, taciau kazko nelabai zymiai veido oda paraudo  unsure.gif. Ar kuriai nors taip buvo?
O sampuna planuoju siandien isbandyt.  mirksiukas.gif

man irgi buvo nestipri reakcija odos, bet po poros panaudojimu tas poveikis isnyksta, liux kremas, tikrai labai pradejo patikt, nors ir taip neturejau per daug priekaistu jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 30, 18:42)
man irgi buvo nestipri reakcija odos, bet po poros panaudojimu tas poveikis isnyksta, liux kremas, tikrai labai pradejo patikt, nors ir taip neturejau per daug priekaistu jam  thumbup.gif

man nebuvo jokių reakcijų 4u.gif
Atsakyti