Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 04, 16:48)
Va dabar ir pati pagalvojau, kad ir pas mus giminėj taip - su pusbroliais ir viena pussesere esam panašaus amžiaus, tai vadinam viens kitą broliais/seserim, kitas dvi jaunesnes pusseseres meiliai sesytėm šaukiam ax.gif Kažkaip kai pats taip įpratęs esi, tai net nebepastebi, kad kitiems gal keistokai atrodo toks kreipimasis ir nepagalvoji, jog ir kiti žmonės taip pat vadina pusbrolius/pusseseres ax.gif

mes su dukterėčia 'sesiuojamės' sese, sese... smile.gif o aš juk teta gaunuos iš tiesų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 04, 19:04)
user posted image tas žalias ne į temą fonas viską sugadino   unsure.gif

gal čia sepia spalva , fotoaparatas taip padaro. g.gif
nedėkingas filtras fotografuoti žmones...
Atsakyti
čia greičiau nevykusiai spalvota, bet labai labai labai stipriai abejotina kad sepia fonas, nes tada gautųsi labiau į rudumą, ne į žalumą (sepia iš esmės yra ruda spalva) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 04, 19:33)
čia greičiau nevykusiai spalvota, bet labai labai labai stipriai abejotina kad sepia fonas, nes tada gautųsi labiau į rudumą, ne į žalumą (sepia iš esmės yra ruda spalva) rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Nelabai kaip spalvom sužaidė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 04, 19:25)
čia sepia spalva , fotoaparatas taip padaro.
nedėkingas filtras fotografuoti žmones...

ale kiek žinau sepija ( bent jau mano fotike ir kompe ) yra rudoka tokia , va pvz čia tikrai sepia, oten kažkoks žalias fonas....
Atsakyti
nesiginčysiu
mano fotoaparatas sepia daro va taip
Atsakyti
lera, tikrai taip, į sepia ten nė nepanašu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 04 spalio 2009 - 18:48
QUOTE(Rustė @ 2009 10 04, 19:47)
nesiginčysiu
mano fotoaparatas sepia daro va taip

gali būt kad daro bet man su sepija nieko bendro ta žaluma neturi...
Atsakyti
Šitos foto tokios paprastos, buitinės, bet man jos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealios wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 04 spalio 2009 - 20:49
aš tai manau, kad dauguma vaikų yra gražūs ir gražiai miega, todėl protingiausia yra įvertinti būtent ne buitines foto, o tas, prie kurių žmonės daugiau dirbo, kad mūsų akiai būtų maloniau į jas žiūrėti, kad stebėtumėmės kiek mamų ar tėvų yra šaunių ir kaip turi pasitempti tikri fotografai, kad vis dar turėtų iš ko duoną valgyti smile.gif
Atsakyti
man sita nerali, tikrai kad kopijos dvi guli biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 04, 20:54)
aš tai manau, kad dauguma vaikų yra gražūs ir gražiai miega, todėl protingiausia yra įvertinti būtent ne buitines foto, o tas, prie kurių žmonės daugiau dirbo, kad mūsų akiai būtų maloniau į jas žiūrėti, kad stebėtumėmės kiek mamų ar tėvų yra šaunių ir kaip turi pasitempti tikri fotografai, kad vis dar turėtų iš ko duoną valgyti smile.gif

visškai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Strielka @ 2009 10 04, 21:07)
man sita nerali, tikrai kad kopijos dvi guli  biggrin.gif

man irgi šita thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti