Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

Paziurekite cia mirksiukas.gif buvo panasus konkursas thumbup.gif
http://www.supermama...c...ew&conid=14
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 04, 12:32)
Paziurekite cia mirksiukas.gif  buvo panasus konkursas thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif prisijuokiau is mazuju klecku thumbup.gif
Atsakyti
Aname konkurse daugiau vyresnių vaikų, o šis daugiau kūdikėlių smile.gif
Atsakyti
kiek daug vaiku miega su pliusinukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 04 spalio 2009 - 12:46
QUOTE(Lera @ 2009 10 04, 11:29)
man gražiausios kokybiškos bet natūralios foto, ne visai buitines ( na kaip ir buvo kalbėta tėčiai su apželusiom pažastimi , vaikas su purvinu skudurų ir pan ir pan)  nepatinka ( nors ir labai gražiai atrodo) sesijines foto kur paguldytas , teisingai sulankstytas sušukuotas ir pan na nors ir gražu bet trūksta kažkokio natūralumo, jaukumo  ar ko ten ?... na kažko trūksta vienu žodžių biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif ,isdeste,mano mintis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolmneli: 04 spalio 2009 - 12:47
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 04, 13:35)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  prisijuokiau is mazuju klecku thumbup.gif
lotuliukas.gif As irgi prisijuokiau lotuliukas.gif kaip tik sugeba vaikuciai uzmigti lotuliukas.gif
idomu butu pasiskaityti tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 spalio 2009 - 12:52
o man pasistojo klausimas, kiek bus priziniu vietu?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 04, 13:51)
Vienam konkurse radau jog buvo keturios prizines vietos SM thumbup.gif idomu kiek cia bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 spalio 2009 - 12:55
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 04, 12:32)
Paziurekite cia mirksiukas.gif  buvo panasus konkursas thumbup.gif

va sitam konkurse as suprantu tas nuotraukas,kurios idetos netiketinose situacijose,nes jo pavadinimas usklupo miegas biggrin.gif .bet matau,kad ir cia dedamos netiketai usklupusius miegelio nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 04, 13:51)

nežinau net.
kiek rėmėjai sugalvos.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 04, 14:13)
nežinau net.
kiek rėmėjai sugalvos.

hihihi.gif
tai fainai tada bigsmile.gif gal skirs kam nors ir gyvybes draudima dovanu uz extremalias miegojimo salygas biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 04, 11:57-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 04, 11:57)
gal gali pavyzdziais detalizuot kas tavo akim yra menas vertas sio konkurso? Man atrodo reikia ziuret paprasciau - taip tai foto konkusas, bet cia ne fotomenininku portalas wink.gif  Taip reikia siekt kokybes, bet zmones nebutinai turi ziuret kaip as ar tu - kartais tiesiog norisi pasidziaugti savo vaikuciu. O kas ten jei ne foto?

Ne piesinys gi. Is kitos puses jei jau kokia nekokybe pjauna tai skalpuokit moderatorius - cia ju darbas atrinkt kas konkursui tinka tongue.gif Yra - reiskia butent siam konkursui keliamus reikalavimus tai atitinka. O kad jie mazi kitas klausimas. Matyt konkurso sumanytojams to per akis.

net man nebereik atsakinėti, apačioje Nerytė savame poste jums net pavyzdžiais išdėstė smile.gif
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 04, 12:47)
lotuliukas.gif

kiek nuotrauku bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na sitos nesuprantu... negi neturejo geresnes, grazesnes vaiko nuotraukos mastau.gif Cia juk fotokonkursas....
user posted image
Papildyta:
koks pasisiauses  wub.gif
user posted image
o kaip meiliai kojytes suraites sraigiukas

drinks_cheers.gif
QUOTE(baltė @ 2009 10 04, 13:21)
Gal ir ne į temą pasisakiau, gal kam į naudą bus... Nes jei niekas apie tai nekalbės, atrodys, jog normalu visas pievas paversti šunų tuoletais ir dergti smėlio dėžes, skirtas vaikams. Gal nors vienas žmogus suvoks, kad  ne vien jie ir jų šunys gyvena, kurie yra savarbesni ir už vaikus... Į jus net neapeliuoju, matau, kad esat visažinė, netgi galit spręsti apie kitų vaikus, jų pati neturėdama thumbup.gif
Beje, ačiū už rūpestį, bet jei jau aš sėdžiu prie PC, galit būt rami, kad mano vaikas yra gerose rankose (jis turi ne tik mamą).
Provokacijų tikrai nenoriu, nespręskit pagal save. 4u.gif

na jūs irgi visažinė dėl šunų gaunatės tuomet... ar žinot kiek vien SM žmonių kakučius renka? ir jei jūsų vaikas niekad nedaužo ir nešiukšlina, tai nereiškia, kad mano kaimynų vaikai to nedaro... taigi mūsų visuomenė taip ar taip yra šiukšlina... aš asmeniškai vaikštau takeliais ir į šūdukus neįlipu, o kiek peržergiu šiukšlių ir stiklų, tai jūs turbūt neįsivaizduojat. ir gerai, neįsivaizduokit. Kiekvienas mes vis kitką matom ir vis kitu piktinamės. Taip buvo, yra ir bus smile.gif
provokacijų nenorit... biggrin.gif oj... aš matai noriu ir aš čia viską pradėjau ta tema hihihi.gif
Atsakyti