+2009 10 04, 11:57-->
QUOTE(hi

@ 2009 10 04, 11:57)
gal gali pavyzdziais detalizuot kas tavo akim yra menas vertas sio konkurso? Man atrodo reikia ziuret paprasciau - taip tai foto konkusas, bet cia ne fotomenininku portalas

Taip reikia siekt kokybes, bet zmones nebutinai turi ziuret kaip as ar tu - kartais tiesiog norisi pasidziaugti savo vaikuciu. O kas ten jei ne foto?
Ne piesinys gi. Is kitos puses jei jau kokia nekokybe pjauna tai skalpuokit moderatorius - cia ju darbas atrinkt kas konkursui tinka

Yra - reiskia butent siam konkursui keliamus reikalavimus tai atitinka. O kad jie mazi kitas klausimas. Matyt konkurso sumanytojams to per akis.
net man nebereik atsakinėti, apačioje Nerytė savame poste jums net pavyzdžiais išdėstė
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 04, 12:47)
QUOTE(baltė @ 2009 10 04, 13:21)
Gal ir ne į temą pasisakiau, gal kam į naudą bus... Nes jei niekas apie tai nekalbės, atrodys, jog normalu visas pievas paversti šunų tuoletais ir dergti smėlio dėžes, skirtas vaikams. Gal nors vienas žmogus suvoks, kad ne vien jie ir jų šunys gyvena, kurie yra savarbesni ir už vaikus... Į jus net neapeliuoju, matau, kad esat visažinė, netgi galit spręsti apie kitų vaikus, jų pati neturėdama
Beje, ačiū už rūpestį, bet jei jau aš sėdžiu prie PC, galit būt rami, kad mano vaikas yra gerose rankose (jis turi ne tik mamą).
Provokacijų tikrai nenoriu, nespręskit pagal save.
na jūs irgi visažinė dėl šunų gaunatės tuomet... ar žinot kiek vien SM žmonių kakučius renka? ir jei jūsų vaikas niekad nedaužo ir nešiukšlina, tai nereiškia, kad mano kaimynų vaikai to nedaro... taigi mūsų visuomenė taip ar taip yra šiukšlina... aš asmeniškai vaikštau takeliais ir į šūdukus neįlipu, o kiek peržergiu šiukšlių ir stiklų, tai jūs turbūt neįsivaizduojat. ir gerai, neįsivaizduokit. Kiekvienas mes vis kitką matom ir vis kitu piktinamės. Taip buvo, yra ir bus
provokacijų nenorit...

oj... aš matai noriu ir aš čia viską pradėjau ta tema