Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Įrenginėjame, gražiname savo mažųjų kambarius toliau...

user posted image

Sena tema čia: http://www.supermama...howtopic=490750
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 20 lapkričio 2009 - 16:21
Kazkada zadejau pasidalinti nuotraukytemis nauju baldu, kuriuos gamino baldininkai. Esu patenkinta 100% thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Truksta dar kambaryje kilimo didelio, uztiesalo ant lovytes, uzuolaidu, lempos ant naktinio staliuko prie lovytes. Bet kol kas svarbiausia, kad dukryte turi savo kambari, gali tvarkytis kaip jai patinka. Tik miegot atskirai dar sunkoka, bet manau su laiku pripras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 17:17)
Kazkada zadejau pasidalinti nuotraukytemis nauju baldu, kuriuos gamino baldininkai. Esu patenkinta 100%  thumbup.gif

Man patiko thumbup.gif Kas ir kur gamino? Kiek jums viskas kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2009 11 20, 20:09)
Man patiko  thumbup.gif Kas ir kur gamino? Kiek jums viskas kainavo?  ax.gif

Dizaina pati susigalvojau, spalva irgi pasirenki. Siaip tikrai labai akuratnai padaryta. Uz lova, spintele prie lovos, kodoma, spinta 3-ju duru, ir ta lentyna salia spintos sumokejau 2400lt
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 19:17)
Kazkada zadejau pasidalinti nuotraukytemis nauju baldu, kuriuos gamino baldininkai. Esu patenkinta 100%  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Truksta dar kambaryje kilimo didelio, uztiesalo ant lovytes, uzuolaidu, lempos ant naktinio staliuko prie lovytes. Bet kol kas svarbiausia, kad dukryte turi savo kambari, gali tvarkytis kaip jai patinka. Tik miegot atskirai dar sunkoka, bet manau su laiku pripras smile.gif

Labai grazus kambariukas wub.gif . O kur staliuka su kedutem pirkot??? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 21, 00:49)
Labai grazus kambariukas  wub.gif . O kur staliuka su kedutem pirkot??? blush2.gif  blush2.gif

Staliukas ir kedutes is ikejos. Tiesa, dar ant baldu planuoju lipdukus klijuoti, bet kad nelabai ka grazaus randu... Ir tas kilimukas-varle prie lovos netinka, bet cia laikinai, kol kazka kito nupirksim. Ir dar ant sienos nuotrauku ar paveiksliuku nera. Nu cia irgi su laiku viskas atsiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 21 lapkričio 2009 - 00:46
laimingamamyte,galima komentuoti ir be antra karta keliamu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 20:17)

Manu, kad paprasta ir labai funkcionalu 4u.gif ir kaina labai gera thumbup.gif patogus kambariukas turetu buti smile.gif
kokios spalvos detales (kilimuka, uztiesaliuka) galvojate ivesti. Man labai truksta tekstiles blush2.gif . kiek supratau tai jai dar eile neatejo, idomu, kaip atrodys veliau. nes man vien roletu maza, norisi uzuolaideliu, kurios susildytu kambari blush2.gif paliksite tik roletus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 21 lapkričio 2009 - 02:19
As jau mastau,kad apsieisime ir be visu pamegtu roletu g.gif ,jau naktines uzuolaidas siuvu mintyse.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 21, 04:30)
As jau mastau,kad apsieisime ir be visu pamegtu roletu g.gif ,jau naktines uzuolaidas siuvu mintyse.

mes irgi bandysime be ju isgyventi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 18:17)

Tokie tvarkingi (turiu galvoje savo formomis) baldeliai. Manau, bus labai jaukus kambariukas, pabaigus tvarkyti bigsmile.gif
Ir kaina labai thumbup.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 11 21, 02:30)

Aš irgi roletų nenoriu ir tikrai nedėsiu... ax.gif Jei langas uždengtas, tada man turi būti medžiaga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 11 21, 03:15)
Manu, kad paprasta ir labai funkcionalu  4u.gif  ir kaina labai gera  thumbup.gif  patogus kambariukas turetu buti smile.gif
kokios spalvos detales (kilimuka, uztiesaliuka) galvojate ivesti. Man labai truksta tekstiles blush2.gif . kiek supratau tai jai dar eile neatejo, idomu, kaip atrodys veliau. nes man vien roletu maza, norisi uzuolaideliu, kurios susildytu kambari blush2.gif paliksite tik roletus?

Galvoju dabar ka deti, ar dienines uzuolaidas, ar dienines sirmas g.gif jauciu kad sirmas. Nezinau, bet man atrodo roletai visai gerai, ir palange atvira lieka, kur remelius ar kazkoki zaisla galima padeti, ir gerai kambari uztamsina, ilgiau pamiegoti galima smile.gif Na, juk jie ne visam gyvenimui smile.gif Koki kilima dar nezinau, bet kad sviesiu atspalviu tai tikrai. O uztiesala ant lovos, dekoratyvines pagalveles derinsiu prie uzuolaidu ar sirmu. Tai irgi turetu buti sviesiu spalvu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 21 lapkričio 2009 - 10:02