Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(dije @ 2009 11 23, 19:44)
Staliukai su kedutem:

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 23 lapkričio 2009 - 20:54
Svarstau, ar verta pirkti tą augantį su vaiku stalą g.gif Mačiau Vadasiga, Monoidėja turi.
Ae turite kas nors? Kažkaip pradėjau abejoti, ar jis atlaikys laipiojimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 11 24, 09:10)
Svarstau, ar verta pirkti tą augantį su vaiku stalą g.gif  Mačiau Vadasiga, Monoidėja turi.
Ae turite kas nors? Kažkaip pradėjau abejoti, ar jis atlaikys laipiojimus biggrin.gif

Tikrai atlaikys, bent moll, turim dveji metai, o atrodo kaip naujas, jei yra galimybė, net nedvejokit 4u.gif
Atsakyti
Aš va savo princesei į kambarį kokius šviestuvus nupirkau biggrin.gif Mažoji baisiai patenkinta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 11 24, 12:00)

thumbup.gif nors sviesos nedaug, bet labai jaukios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 24 lapkričio 2009 - 11:28
QUOTE(fashion @ 2009 11 21, 10:54)
Galvoju dabar ka deti, ar dienines uzuolaidas, ar dienines sirmas  g.gif  jauciu kad sirmas. Nezinau, bet man atrodo roletai visai gerai, ir palange atvira lieka, kur remelius ar kazkoki zaisla galima padeti, ir gerai kambari uztamsina, ilgiau pamiegoti galima smile.gif Na, juk jie ne visam gyvenimui smile.gif Koki kilima dar nezinau, bet kad sviesiu atspalviu tai tikrai. O uztiesala ant lovos, dekoratyvines pagalveles derinsiu prie uzuolaidu ar sirmu. Tai irgi turetu buti sviesiu spalvu  wub.gif

Kaina baldu tikrai patraukli, mum pamenu kai paskaiciavo vien uz spinta 2500 tai tik pirsta pasukiot prie smilkinio beliko...
Kambarios spalvos jaukios, malonios - linkiu ju nesuvienodinti: ka labai greit padarytumet pakabindama uzuolaida ir uztiesdama lovatiese is to paties audinio mirksiukas.gif As kabinciau stambiais rastais marginta uzuolaida, vienspalvi arba su kokiu grafiniu elementu kilima ir lovatiese butu vienspalve, o pagalveles skirtingu spalvu ir formu ax.gif
Ech kiekvienas turbut isivaizduojam savaip biggrin.gif
Papildyta:
Misty - labai dailus sviestuvai bigsmile.gif
Dar pasakyk kur pirkot - kiek mokejot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 24, 11:30)
Misty - labai dailus sviestuvai  bigsmile.gif
Dar pasakyk kur pirkot - kiek mokejot  ax.gif

Iš šviestuvo, ypač lubinio šviesos tikrai kiek mažoka. Bėt tėtis pažadėjo paieškoti stipriau šviečiančios lemputės. Užtai mažoji lemputė puikiai pasitarnauja vakare, kai dukrytė jau migdosi. wub.gif

O pirkom labai nebrangiai Jyske. Praėjusi savaitgalį dar nuolaida buvo, tai abi lempos mums gavosi apie 140 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 11 24, 10:10)
Svarstau, ar verta pirkti tą augantį su vaiku stalą g.gif  Mačiau Vadasiga, Monoidėja turi.

Atlaikyti, tai atlaikys, nes kiek juos žiūrinėjau- labai stabilūs ir stiprūs. Bet kaina- vajė vajė...nors aš labai tikiuosi tokius savo vaikams nupirkti. mastau.gif rolleyes.gif Jei itk yra galimybė- pirkite , neabejokite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 11 24, 11:52)
Atlaikyti, tai atlaikys, nes kiek juos žiūrinėjau- labai stabilūs ir stiprūs. Bet kaina- vajė vajė...nors aš labai tikiuosi tokius savo vaikams nupirkti. mastau.gif  rolleyes.gif  Jei itk yra galimybė- pirkite , neabejokite.  mirksiukas.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Na, o kaina... kaip čia pasakius. Kadangi aš laikausi principo dažnai nepirkinėti. Be to, medinis labai bijo visokių daužymų ir braižymų.
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 11 24, 15:59)
Ačiū už nuomonę 4u.gif
Na, o kaina... kaip čia pasakius. Kadangi aš laikausi principo dažnai nepirkinėti. Be to, medinis labai bijo visokių daužymų ir braižymų.

drinks_cheers.gif
Na priklauso nuo medžio. Pvz pušiniai minkštesni, o ąžuolo- tvirtesni. Aišku, jei specialiai rėši su kokiu aštriu daiktu tai bet kokį medį suraižysi.

Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2009 11 23, 17:23)
O gal tada pasiulytumet ka kitko, nes ikea radau tik toki. O tai kokios dabar vaiku stalu mados smile.gif. Gal tikrai ikea jau pabodes? Pas mano drauges ir aplamai visas tik pirmagimiai, tai dar iki staliuku...., tai ant pacio pirmo varianto ir uzsiroviau ... lotuliukas.gif
Aciu uz busimus pasiulymus  4u.gif

dije labai fainų nuorodų įdėjo bigsmile.gif bigsmile.gif
O šiaip tai va dėl to, ką raudonai pažymėjau, tai visada stengiuos imti tą , kur nėra labai "ant bangos" biggrin.gif , nes tai ir yra tie daiktai, kurie po kiek laiko tampa "nuvalkiota nuobodybe", nes beveik visi turi biggrin.gif Aišku, tik mano požiūris čia... kiti mėgsta kaip tik daryti kaip visi ax.gif
Pati staliuko nepirkusi dar, ne tokioj dar stadijoj kambario įrengimas (dar sienos nedažytos net), o ir sūneliui stalai dar nerūpi biggrin.gif , bet žiūrinėju, stebiu...
Atsakyti
Jei kam nors prireiktu sulankstomos lovytes vaiku kambariui, tai mielai parduociau, mat perkame dviaukste. Lovyte turi patalynes deze, neuzima daug vietos, bet galima ir svecia paguldyti, mat issitempia. 4u.gif
Atsakyti