Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(giedre.v @ 2010 01 19, 18:49)
tas psl ne svediskas, o norvegiskas. kalbos nepakeisi, ziurejau. kainas susumuoja ir paraso kiek siuntimas kainuos, kai susidedi viska i pirkiniu krepseli. pirma reikia prisiregistruoti. bet kazkaip manau, kad kokioj Anglijoj tie patys tapetai butu pigiau nei Norvegijoj  smile.gif

nu tai jo, butu pigiau, bet kai i googla ivedu tapetu pavadinima, tai man tik vieninteli psl ismeta, kur jie yra. Gal cia reformos pardaveja man specialiai ne pilna pavadinima uzrase, kad nenusipirkciau internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 01 19, 02:01)
Na aš irgi iš pradžių planavau pirkti šią lovytę, bet paskui atmečiau šį variantą. Jos ir kaina nemaža, be to spintos ir komodos iš tos pačios serijos man nepatinka, nes atrodo labai sunkios, o pas mus kambariukas nedidelis. Tai iškiltų problema derinant kitus baldelius prie jos.  Galutiniam apsisprendimui dar padėjo tai, kad mano mažoji miega kaip vijurkas  doh.gif  ir tos apsaugėlės būtų per mažai. Be to vieną dieną supratau, kad turbūt man tos lovos labiau reikia (dėl jos grožio) nei vaikui  ax.gif
O užsisakiau lovytę iš pušies masyvo, nes norėjau naturalių medžio baldų. Bet čia kaip sakoma skonio reikalas. Pati planuoju, kad ši lovytė bus kokiems 10 metų, o atėjus paauglystei dukra galės išsirinkti pagal savo skonį ko norės.

O dėl medinių baldų, tai jei nesikratote pušies, tai jų galima rasti ir labai nebrangių. Atsimenu neperseniausiai buvo Geko balduose 50 proc. nuolaida visiems baldams, tai iš vis labai pigu buvo. Tiesa apie jų produkcijos kokybę tai nieko nežinau, čia kaip pavyzdį parašiau  4u.gif
Pažiūrėjau jų puslapyje dar rašo apie tą nuolaidą http://www.geko.lv/lt/discount

Aciu uz patarima, MB irgi tos nuomones, kad geriau medinius baldus, tik jau ne is plokstes schmoll.gif Ziuresim ka pasiulys pazistamas baldzius,gal pavyks jam nukopinti ta fainaja Vorestos lovyte blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 18, 22:19)
Aš ko gero jūsų vietoje paieškočiau kiek pigesnių, paprastesnių, bet vis dėlto medinių baldų. Suprantu, kad norint vienu ypu apstatyti visą kambarį, kainos skirtumas akivaizdus, bet gal geriau neskubėti, kurį laiką apsieiti be kokių lentynų ar komodos? Dėl argumento, kad vaikas vis tiek nesaugos, tai aš šiuo metu tokios nuomonės - jei vaikui duodi ką nors pigaus su mintimi, kad tegu laužo, nieko tokio, tai jis lygiai tą patį darys ir gavęs vertingesnį daiktą. O tvirtesnį baldą beje ir sugadinti ne taip lengva, kaip pvz. išlaužti kokias drožlių plokštės dureles.

Man asmeniškai natūralumas ir jaukumas - labai glaudžiai susiję dalykai. Gal tai ir skonio reikalas, bet kažkaip savo vaikams norisi tos "tikros" (anaiptol nebūtinai prabangios) vaikystės.

Aciu ir jums uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nepirkčiau pušinių baldų vien dėl medžio minkštumo. Kodėl manoma, kad baldai iš plokščių yra blogai g.gif jų juk yra įvairiausių rušių. Kokybiška plokštė yra 100 procentų perdirbtas medis ir tikrai ji nėra kenksminga 4u.gif Daugiau manau reiktų atkreipti dėmesį į tai kokie baldų gamyboje naudojami dažai ar lakas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 19 sausio 2010 - 22:05
QUOTE(ostė @ 2010 01 19, 23:03)
O aš nepirkčiau pušinių baldų vien dėl medžio minkštumo. Kodėl manoma, kad baldai iš plokščių yra blogai  g.gif jų juk yra įvairiausių rušių. Kokybiška plokštė yra 100 procentų perdirbtas medis ir tikrai ji nėra kenksminga  4u.gif Daugiau manau reiktų atkreipti dėmesį į tai kokie baldų gamyboje naudojami dažai ar lakas  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc.
Plokštė plokštei nelygu. Kaip ir tas peikiamasis laminatas pvz: yra po 15 lt už kvadratą, o yra po 80 lt už kvadratą, pastarojo kokybė nenusileidžia natūralioms pigioms parketlentėms. rolleyes.gif

Mes irgi gaminsime iš plokštės, nes iš šios medžiagos galima padaryti daug daugiau erdvinių, žaismingos formos detalių. Jei iš natūralaus medžio daryti kažkokias netradicines formas- baldai bus aukso vertės. Nesirinksime, žinoma, pigios medžio dulkių plokštės, yra ir geresnių rūšių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit mane apisviesti kokios buna tos plokstes? Na kaip atskirti gera ten ji ar ne? Nes mes taip pat is pradziu galvojom daryt medinius, bet kai pradejau iekot kas pagamintu, tai pasirode, kad ne tiek daug gamintoju yra gaminanciu kokybiskus baldus ir kokybiskos medienos, taigi dabar mastom, kad gal daryt is plokstes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 19:28)
nu tai jo, butu pigiau, bet kai i googla ivedu tapetu pavadinima, tai man tik vieninteli psl ismeta, kur jie yra. Gal cia reformos pardaveja man specialiai ne pilna pavadinima uzrase, kad nenusipirkciau internetu  g.gif

man tas pats su svediskais tapetais wink.gif tapetus uzsakiau dubingiuos nes nebeturiu laiko ziast, bet norejau dar deranciu uzuolaidu kuriu dubingiai neveza-ir kagi google ismeta tik gamintoju psl-o kas svarbiausia jie online neparduoda sad.gif

QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 19, 22:31)
Aciu uz patarima, MB irgi tos nuomones, kad geriau medinius baldus, tik jau ne is plokstes schmoll.gif Ziuresim ka pasiulys pazistamas baldzius,gal pavyks jam nukopinti ta fainaja Vorestos lovyte blush2.gif

mediniai baldai thumbup.gif baldzius labai pigiau nepadarys, nes medis brangi medziaga... ir vel pabrango sad.gif jei iseina butinai gaminkit medinius, bet nepamirskit ir to dalyko jei gaminsit spinta, komoda ar dar ka i ta pati kambariuka turesit rinktis ta pati medi! Man mazosios kambariui reikejo gal 25-30kv medzio lovytei (paprastesnei nei vorestos), spintai, komodai ir lentynelem, tai galit is anksto pasiskaiciuot kokia suma vien medziagos be darbo ir papildomu islaidu...

QUOTE(dije @ 2010 01 20, 09:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  100 proc.
Plokštė plokštei nelygu. Kaip ir tas peikiamasis laminatas pvz: yra po 15 lt už kvadratą, o yra po 80 lt už kvadratą, pastarojo kokybė nenusileidžia natūralioms pigioms parketlentėms.  rolleyes.gif

Mes irgi gaminsime iš plokštės, nes iš šios medžiagos galima padaryti daug daugiau erdvinių, žaismingos formos detalių. Jei iš natūralaus medžio daryti kažkokias netradicines formas- baldai bus aukso vertės. Nesirinksime, žinoma, pigios medžio dulkių plokštės, yra ir geresnių rūšių.  mirksiukas.gif

nors ir po 150 laminatas ir lieka laminatu... juo vaikstant vistiek garsas ne kaip medinem grindim wink.gif dabar padedu irenginet giminem buta, tai apejau visas pardes ir vistiek pirkau uosines parketlentes wink.gif

Is medzio galima pagamint viska ka ir is plokstes ir dar daugiau-pvz plokstei niekad neuzapvalins briaunos krasciuku, kad nebutu smaili krastai wink.gif netradicines detales kainos labai nepakelia-kox skirtumas pjaut tiesiai ar ne juk mes kalbam apie nestandartinius baldus gaminamus pagal uzsakyma ten visos detales nestandartines! nebent baldzius tinginys ir apsimeta kad neimanoma ar brangu wink.gif su tokiais ir teko susidurt-geriau iskart ieskot kito biggrin.gif vat fanieruoti baldai tai taip-ir atrodo graziai ir galimybes dideles aisku brangiau nei plokstes, bet mediniu baldu kainos dar nesiekia... wink.gif
Atsakyti
Gal ta plokste ir pigiau ir patikimiau, bet ner ka lygint, mediniai baldai man zymiai gražiau, kad ir kaip jie atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 20, 11:33)
Gal ta plokste ir pigiau ir patikimiau, bet ner ka lygint, mediniai baldai man zymiai gražiau, kad ir kaip jie atrodo.  smile.gif

Na cia dar priklauso nuo to is kokios medienos ir kaip pagaminti. Kaip tik nesenai ziurejom parduotuvej pusiniu baldu komplekta, tai vaizdelis tikrai ne koks, pasirode labai netvirti ir pati mediena jau patamsejusi vietomis. Salia stovintys baldai is plokstes atrode zymiai grazesni ir tvirtesni. As neesu nusiteikusi pries medinius baldus, man jie netgi labai grazus, bet turi buti itin gera medzio kokybe ir meistras superinis. O kadangi pastaruoju metu teko nemazai dometis, tai susidariau nuomone, kad toki derini Lietuvoje sudetinga atrasti. Pas mus bute visos durys medines, tai kai silta viskas ok, bet saltesniu ir dregnesniu oru pradeda sunkiai uzsidarineti, matyt pabrinksta. Tai dar vienas minusas medziui, o ypac tokiems baldams vaiko kambary. Labai norisi ir man to naturalumo, bet jeigu paskui spintos duru neuzdarysi ir stalciai bus issikraipe tai nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2010 01 19, 23:03)
O aš nepirkčiau pušinių baldų vien dėl medžio minkštumo. Kodėl manoma, kad baldai iš plokščių yra blogai  g.gif jų juk yra įvairiausių rušių. Kokybiška plokštė yra 100 procentų perdirbtas medis ir tikrai ji nėra kenksminga  4u.gif Daugiau manau reiktų atkreipti dėmesį į tai kokie baldų gamyboje naudojami dažai ar lakas  smile.gif

Del dazu ir lako tai tikrai sutinku, kad reikia atkreipti i tai demesi, tik vat kaip suzinoti ar gamintojas tikrai naudoja gerus, netoksiskus dazus ir laka, nes pastaruoju metu jie visi taip teigia, o kaip yra is tikruju tai klausimas.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 20, 12:39)
Na cia dar priklauso nuo to is kokios medienos ir kaip pagaminti. Kaip tik nesenai ziurejom parduotuvej pusiniu baldu komplekta, tai vaizdelis tikrai ne koks, pasirode labai netvirti ir pati mediena jau patamsejusi vietomis. Salia stovintys baldai is plokstes atrode zymiai grazesni ir tvirtesni. As neesu nusiteikusi pries medinius baldus, man jie netgi labai grazus, bet turi buti itin gera medzio kokybe ir meistras superinis. O kadangi pastaruoju metu teko nemazai dometis, tai susidariau nuomone, kad toki derini Lietuvoje sudetinga atrasti. Pas mus bute visos durys medines, tai kai silta viskas ok, bet saltesniu ir dregnesniu oru pradeda sunkiai uzsidarineti, matyt pabrinksta. Tai dar vienas minusas medziui, o ypac tokiems baldams vaiko kambary. Labai norisi ir man to naturalumo, bet jeigu paskui spintos duru neuzdarysi ir stalciai bus issikraipe tai nezinau g.gif

Tikrai taip. prastas meistras ir gera mediena gali sugadint o geras meistras is prastos medziagos stebuklu nepadarys wink.gif Pas mus irgi medines durys, bet va pasiseke-jau 5 metai neturim jokiu nusiskundimu uzsidaro taip pat sklandziai ir sandariai kaip ir naujos... taip mum pasiseke, nes pirkom is patikrintu meistru, vezemes is kito lietuvos krasto biggrin.gif tiesa grindys parketas-per tuos metus jau spejom apdevet... bet nzn ar cia juo per didelio devejimo ar nuo to kad kokybe nebuvo ideali... bet as is tu, kurios nesedi prie uzkloto stalo, kad jis visad butu kaip naujas, tai del grindu nepergyvenu... gal geriau butu ir parketlentes, bet turim ka turim... viskas yra atnaujinama wink.gif
mediniai baldai dukros kambaryje stovi nuo vasaros ir jau isbandyti extremaliom salygom-kai buvom isvyke katilui neuzteko itampos ir kokia para namas buvo nesildomas... temperatura buvo dar pliusine, bet vienazenkle-is durys ir baldai tokie kaip ir buve wink.gif taip praleidau gerus metus ieskodama ir deredamasi del medienos tiekejo savam baldziui, nes pasirodo labai mazai kas nori uzsiimt... o cia dar "TIK" 30kv... bet ir kitam savo vaikui skirsiu tiek pat laiko, pastangu aisku reiks sukaupt ir atitinkama suma, bet tures tokius pat medinius baldus kaip dukryte...
Atsakyti
Sveikutes.As niekap negaliu apsispresti koki vaiko kambari daryti.Turiu keleta pavyzdziu is kuriu negaliu issirinkti. doh.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kuri varianta rinktumetes sunaus kambariui?Kalbu apie sienu dazyma/tapetavima. g.gif (Atleiskit jei kuri aptiksit savo kambari,issisaugojau del sienu pavyzdzio blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 20 sausio 2010 - 12:21
aš daryčiau vieną sieną ar jos dalį ryškią, tapetuotą ar dažytą, o kitoms rinkčiau neutralesnę, ramesnę spalvą
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 20, 13:24)
aš daryčiau vieną sieną ar jos dalį ryškią, tapetuotą ar dažytą, o kitoms rinkčiau neutralesnę, ramesnę spalvą

Kazka pan.kaip pask.foto?As labiau linkau link treciojo varianto,bet va neunusprendziu ir del tos vienos sienos tapetavimo.Nesugalvoju koks jam tapetas tiktu.Mano vaikas pamises del motociklu,masinu ir pan.tai gal kazkuo pan.viena siena tapetuot?Bet laikui begant nepabos jam? g.gif
Atsakyti