QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 19:28)
nu tai jo, butu pigiau, bet kai i googla ivedu tapetu pavadinima, tai man tik vieninteli psl ismeta, kur jie yra. Gal cia reformos pardaveja man specialiai ne pilna pavadinima uzrase, kad nenusipirkciau internetu
man tas pats su svediskais tapetais

tapetus uzsakiau dubingiuos nes nebeturiu laiko ziast, bet norejau dar deranciu uzuolaidu kuriu dubingiai neveza-ir kagi google ismeta tik gamintoju psl-o kas svarbiausia jie online neparduoda
QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 19, 22:31)
Aciu uz patarima, MB irgi tos nuomones, kad geriau medinius baldus, tik jau ne is plokstes

Ziuresim ka pasiulys pazistamas baldzius,gal pavyks jam nukopinti ta fainaja Vorestos lovyte
mediniai baldai

baldzius labai pigiau nepadarys, nes medis brangi medziaga... ir vel pabrango

jei iseina butinai gaminkit medinius, bet nepamirskit ir to dalyko jei gaminsit spinta, komoda ar dar ka i ta pati kambariuka turesit rinktis ta pati medi! Man mazosios kambariui reikejo gal 25-30kv medzio lovytei (paprastesnei nei vorestos), spintai, komodai ir lentynelem, tai galit is anksto pasiskaiciuot kokia suma vien medziagos be darbo ir papildomu islaidu...
QUOTE(dije @ 2010 01 20, 09:31)

100 proc.
Plokštė plokštei nelygu. Kaip ir tas peikiamasis laminatas pvz: yra po 15 lt už kvadratą, o yra po 80 lt už kvadratą, pastarojo kokybė nenusileidžia natūralioms pigioms parketlentėms.
Mes irgi gaminsime iš plokštės, nes iš šios medžiagos galima padaryti daug daugiau erdvinių, žaismingos formos detalių. Jei iš natūralaus medžio daryti kažkokias netradicines formas- baldai bus aukso vertės. Nesirinksime, žinoma, pigios medžio dulkių plokštės, yra ir geresnių rūšių.
nors ir po 150 laminatas ir lieka laminatu... juo vaikstant vistiek garsas ne kaip medinem grindim

dabar padedu irenginet giminem buta, tai apejau visas pardes ir vistiek pirkau uosines parketlentes
Is medzio galima pagamint viska ka ir is plokstes ir dar daugiau-pvz plokstei niekad neuzapvalins briaunos krasciuku, kad nebutu smaili krastai

netradicines detales kainos labai nepakelia-kox skirtumas pjaut tiesiai ar ne juk mes kalbam apie nestandartinius baldus gaminamus pagal uzsakyma ten visos detales nestandartines! nebent baldzius tinginys ir apsimeta kad neimanoma ar brangu

su tokiais ir teko susidurt-geriau iskart ieskot kito

vat fanieruoti baldai tai taip-ir atrodo graziai ir galimybes dideles aisku brangiau nei plokstes, bet mediniu baldu kainos dar nesiekia...