Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Dominuke, galiu iš patirties pasakyti, mes vaikų kambarį iš pradžių buvom nudažę, o ko kelių metų ištapetavom. tai galiu pasakuti, kad dabar rinkčiausi dažytą kambarį, nes labai lengvai nusivalo vaikiškos išdaigos: piešimas ant sienų, šokoladinių pirščiukų antspaudai ir kt. O va nuo tapetų tai nenusivalo.
Tik dėl to toks mano pasirinkimas, o šiaip tapetuotas kambarys man jaukesnis.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 20, 12:39)
Kazka pan.kaip pask.foto?As labiau linkau link treciojo varianto,bet va neunusprendziu ir del tos vienos sienos tapetavimo.Nesugalvoju koks jam tapetas tiktu.Mano vaikas pamises del motociklu,masinu ir pan.tai gal kazkuo pan.viena siena tapetuot?Bet laikui begant nepabos jam? g.gif

Tai gal tuomet labiau tiktų sienų lipdukai - kai nusibos, bus galima nuplėšti ir neliks jokios žymės.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 18, 11:14)
Merginos turiu klausima apie tapetus, nes anksciau cia diskutavom. Nusiziurejau viename salone tapetus ir galvoju reikia parsisiurti pigiau, bet randu tik viename svediskame puslapyje, jie vadinasi eco artist 5622... na gal kuri profe ant paiesku ir galite padeti surasti kur nusipirkti pigiau?  4u.gif

http://interiorkupp....roducts_id=1144

va tas puslapiukas

situ tapetu nera netgi gamintojo pls. Tai kad tikriausiai sena kolekcija ir nebegamina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 20, 14:07)
situ tapetu nera netgi gamintojo pls. Tai kad tikriausiai sena kolekcija ir nebegamina unsure.gif

nu va, tai tipo nemadingus tapetus issirinkom? o koks gamintijo puslapis? as nerandu blush2.gif
Papildyta:
o kaip man tada rasti dar vienus, vadinasi ZENOBIA 14100
jie pardej kainuoja 349 rulonas, ieskau kur pigiau, radau juos internete, bet pardavimui, tai niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2010 01 20, 10:51)
nors ir po 150 laminatas ir lieka laminatu... juo vaikstant vistiek garsas ne kaip medinem grindim wink.gif dabar padedu irenginet giminem buta, tai apejau visas pardes ir vistiek pirkau uosines parketlentes wink.gif

Is medzio galima pagamint viska ka ir is plokstes ir dar daugiau-pvz plokstei niekad neuzapvalins briaunos krasciuku, kad nebutu smaili krastai wink.gif netradicines detales kainos labai nepakelia-kox skirtumas pjaut tiesiai ar ne juk mes kalbam apie nestandartinius baldus gaminamus pagal uzsakyma ten visos detales nestandartines! nebent baldzius tinginys ir apsimeta kad neimanoma ar brangu wink.gif su tokiais ir teko susidurt-geriau iskart ieskot kito biggrin.gif  vat fanieruoti baldai tai taip-ir atrodo graziai ir galimybes dideles aisku brangiau nei plokstes, bet mediniu baldu kainos dar nesiekia... wink.gif

Na man vaikštant grindimis nelabai rūpi garsas. labiau rūpi dėvėjimasis, antistatika. Turime ir natūralaus medžio ir pusrūsyje geresnio laminato susikloję. Abejos šildomos. Kolkas nepeikiu labai laminato, aišku, jis kažkoks "sausiau barškantis" hihihi.gif
turim galimybę darytis iš natūralaus medžio, uosio ar pan, bet man nepatinka tas medžio grubumas ir gebėjimas "vaikščioti". Be to, neieškojau dar, bet kažin ar LT yra pirkti netoksiškų, kokybiškų, tinkamų vaikų baldams dažų ir lakų mastau.gif Kažkada, sakiau- darysiu tik medinius, bet po svarstymų ir pavyzdžių- persigalvojome.
O su paryškintu sakiniu jūsų poste nelabai sutinku, arba nelabai sutampa mūsų nuomonės apie užapvalintus kraščiukus. Na kiek turime ir darbo kambaryje ir kt. plokštės baldų, tai kad užapvalinti tiek kraščiukai, kaip reikalas užapvalinti, jokių aštrumų nėra. rolleyes.gif

O gal galima plačiau apie fanieruotus baldus...kur LT juos gamina gerai ir nelabai brangiai?? bigsmile.gif

Kas teiravotės apie plokštę-
MEDIENOS PLOKŠČIŲ RŪŠYS
Lukštas (Veneer sheets) yra plona medienos plokštė, gauta drožimo ar pjovimo būdais, skirta baldų ir faneros gamybai.
Klijuota fanera (Plywood) yra medienos plokštė, suklijuota iš keleto lukšto sluoksnių.
Drožlių plokštė (Particle board) gaminama iš smulkių medienos dalelių, sujungtų organine rišamąja medžiaga, veikiant karščiui, slėgiui, drėgmei, katalizatoriams.
Orientuotų skiedrančių plokštė (OSB) (Oriented strandboard) yra struktūrinė medžiaga – medienos plokštė, kurioje drožlės orientuotos daugiausia viena kryptimi, kad suteiktų plokštei daugiau gerų savybių. Skiedrantės (plonos, ilgos, lukšto pavidalo drožlės) padengiamos vandeniui atspariais klijais ir supresuojamos karštuose presuose. Ji kieta, atspari drėgmei ir skirta statyboms.
Plaušų plokštė (Fibreboard) gaminama iš medienos plaukelių, kurie surišami jų vėlimo ir kartu plokščio spaudimo būdu, kartais pridedant ir rišamųjų medžiagų. Medienos plaušų plokštės būna kietosios, vidutinio tankio (MDF) ir izoliacinės (minkštosios).

plačiau apie plokštes galima pasiskaityti čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2010 01 20, 13:53)
Dominuke, galiu iš patirties pasakyti, mes vaikų kambarį iš pradžių buvom nudažę, o ko kelių metų ištapetavom. tai galiu pasakuti, kad dabar rinkčiausi dažytą kambarį, nes labai lengvai nusivalo vaikiškos išdaigos: piešimas ant sienų, šokoladinių pirščiukų antspaudai ir kt. O va nuo tapetų tai nenusivalo.
Tik dėl to toks mano pasirinkimas, o šiaip tapetuotas kambarys man jaukesnis.

o mano patirtis kitokia. Nes vaiko kambarys puse dazytas su tapetuotas. Dazytos sienos kraupios, tiek nenusiplauna kiek noretusi. O su tapetais, atrodo kad ten ne linde nebuvo rolleyes.gif Todel dukrytei kambarys bus tik tapetuotas.
Atsakyti
O man tas paskutinis arba antras labai grazus bet aisku cia kiekvienam pagal skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Siek tiek pastebejimu apie Voresta Gele baldelius. As visad buvau tos nuomones, jei Lietuvoje pradeda kopijuoti imones gamini kiti baldininkai tai pasiektas puikus rezultatas jo sukurime, nes einama viena koja i prieki. Beje tai viena sekmingaiusiai ir labiausiai parduodamu kolekciju per paskutinius metus Lietuvoje.
Kainos aukstos- bet mes ne kinieciai ir mokam mokescius, islaikom darbuotojus ir naudojam tik nekenksmingas medziagas. Dazai- vandeniniai netotoksiski, sudeti ne pigiausi begeliai ir gaminam is kietmedzio masyvo. Meistreliai jau iniko kopijuoti ir kai matai tai net juokas ima- nors pakeistu ka is dizaino, bet vat tu gelyciu tokiu paciu tai nepadarys be irangos. Beje norint isgauti tos kolekcijos Geles rasta patikekit sitiek laiko sugaistama slifuojant kiekviena rasto grioveli rankomis- reta kolekcija gali pasigirti tokiu sudetingumu.
Vertinam teisingai ir lai banina musu pastebejimus, bet protu nebesuvokiama kai ima lyginti nesulyginamus gaminius.
Nereikia lyginti baldu- mes visi suprantame , kad bet koks geros kokybes gaminys negali kainuoti pigiai jei naudojamos kokybiskos medziagos.
Nenoriu kisti reklamos, bet kartais mano impulsyvus budas issilieja pasisakymais diskusijose. blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi ginkdie nereklamuoju, bet man Interbaldai na tokie fainuoliški ir vaikiškai nuostabūs... wub.gif kopijuosim... blush2.gif
Atsakyti
Kas teiravotės apie plokštę-
MEDIENOS PLOKŠČIŲ RŪŠYS
Lukštas (Veneer sheets) yra plona medienos plokštė, gauta drožimo ar pjovimo būdais, skirta baldų ir faneros gamybai.
Klijuota fanera (Plywood) yra medienos plokštė, suklijuota iš keleto lukšto sluoksnių.
Drožlių plokštė (Particle board) gaminama iš smulkių medienos dalelių, sujungtų organine rišamąja medžiaga, veikiant karščiui, slėgiui, drėgmei, katalizatoriams.
Orientuotų skiedrančių plokštė (OSB) (Oriented strandboard) yra struktūrinė medžiaga – medienos plokštė, kurioje drožlės orientuotos daugiausia viena kryptimi, kad suteiktų plokštei daugiau gerų savybių. Skiedrantės (plonos, ilgos, lukšto pavidalo drožlės) padengiamos vandeniui atspariais klijais ir supresuojamos karštuose presuose. Ji kieta, atspari drėgmei ir skirta statyboms.
Plaušų plokštė (Fibreboard) gaminama iš medienos plaukelių, kurie surišami jų vėlimo ir kartu plokščio spaudimo būdu, kartais pridedant ir rišamųjų medžiagų. Medienos plaušų plokštės būna kietosios, vidutinio tankio (MDF) ir izoliacinės (minkštosios).

plačiau apie plokštes galima pasiskaityti čia 4u.gif
[/quote]

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz nuomones mirksiukas.gif Sakykit,o kokios spalvos tinka prie zydros?Na tarkim jei sienas isdazau melsvai,o viena tapetuosiu,bet tapeto nenoriu kad butu irgi labai melynas.Tai kokiu spalvu tiktu tapetas prie tos melynos? g.gif
Atsakyti
[quote=jeila,2010 01 20, 09:51]
Is medzio galima pagamint viska ka ir is plokstes ir dar daugiau-pvz plokstei niekad neuzapvalins briaunos krasciuku, kad nebutu smaili krastai wink.gif

Plokštei taip pat galima užapvalinti kraštus mirksiukas.gif Bet jokiu būdu nepasisakau prieš medinius baldelius, medis wub.gif Tik man keista žmonių nuomonė, kad plokštė tai jau blogai, čia galima labai daug diskutuoti ir tikrai rastume + ar - tiek vienai tiek kitai medžiagai. Manau svarbiausia, kad baldai būtų kokybiški, saugūs ir patogūs vaikui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 20 sausio 2010 - 17:37