Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

Trūkt už vadžių- vėl nuo pradžių biggrin.gif

user posted image

user posted image

Verslynykių sąrašiuks didis.gif

doviliukei- Kauno 30kv. 1976.03.15
vajuta -Vilnius (38kv) 1985 11 07
ecka - Panevėžys (20kv)1976 11 22
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)1978 07 14
vilite Ukmergė (19 kv + turgus) 1982 12 03
tipitapu - Vilnius (60 kv)
lasiukas - Rokiškis (72 kv) 1972.12.18
saulegraza34 -Vilnius( tiksliau apie 50km. aplink Vilnių, turgeliai)
nodo - Vilnius 1974-09-23
ingace -Šiauliai (11kv)1979 10 14
femme_fatale- Kaunas-Marijampole - paieskose 1981 05 15
za.ja -idėjų lygyje
linalina644 -Kaišiadorys 1974 12 21
fifacka - Jonava
blakstienute - Mazeikiai (20kv)1983.07.22
neringule- Rokiskis (50 kv)1980.05.22
vilmuke3 - Alytus 30kv 1985 07 26
astaja - Klaipėda ( t.y. turgeliai aplink Klaipėdą 30 km spinduliu) 1977 03 24
Erikutė- Kretingos raj. kaimeliai, 1975 09 18
Emilyte- Ukmergė 1985.02.12
ovimama- Silute (apie 18kv) 1979.03.16
gresimgy -kaunas (80kv) 1981 03 24
LITTE -Kaunas
Atsakyti
Jeee clap.gif as pirma naujuose namuciuose nail.gif Ecka remontai tai jau baigesi, jau du men. sedziu naujuose patalpuose, jei taip galima pavadinri ,,naujuose " biggrin.gif Ups , gal as cia per anksti ilekiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 11 gruodžio 2009 - 11:15
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 12:13)
Jeee  clap.gif as pirma naujuose namuciuose  nail.gif Ecka remontai tai jau baigesi, jau du men. sedziu naujuose patalpuose, jei taip galima pavadinri ,,naujuose " biggrin.gif Ups , gal as cia per anksti ilekiau  blush2.gif

a nū ka, davai ka, grįžk pabaigti seną temą lotuliukas.gif

Aš klausiau ne apie remontą patalpų, o apie šaligatvį blush2.gif (tikiuosi nesupainiojau kažko lotuliukas.gif )
Papildyta:
Sausos statistikos..

Kažkaip vis sugebu aplenkti blink.gif g.gif doh.gif Galiorką brauksim iš sąrašų, jei nerašys daugiau, nesakys kas ir iš kur, ir nesidalins info cool.gif

ecka 78
rogrinta 73
doviliukei 66
lasiukas 65
ingace 50
linalina644 48
vajuta 41
vilite 34
vilmuke3 34
Emilyte 30
neringule 11
fifacka 10
Erikutė 9
astaja 6
I@I 6
arijukas 6
ovimama 5
nodo 4
tipitapu 4
ugne77 4
neramilgedaa 3
erikaaa 1
blakstienute 1
Sumergirl 1
LinaKat 1
saulegraza34 1
Gilberta 1
Ingutea_2 1
Atsakyti
nebezinau kur rasyt. skaitau ana tema, ziuriu nera ten nieko, tai cia atejau... ax.gif
Atsakyti
9 tema jau iveikta thumbup.gif Na tiesiog zaviuosi savimi, kad taip pasitempiau , dar menesiukas ir prizineje vietoje busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 14:13)
9 tema jau iveikta  thumbup.gif Na tiesiog zaviuosi savimi, kad taip pasitempiau , dar menesiukas ir prizineje vietoje busiu  biggrin.gif

Ko niekas neuzsuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 13:37)
Ko niekas neuzsuka  verysad.gif

Užsukau biggrin.gif Labukas visoms pleputėms 4u.gif
Užsirašiau ryt pas kirpėją.Bandysiu senas problemas ir nesėkmes nukirpt biggrin.gif
Nugarą skauda,bijau,kad nepablogėtų.Vis nuo tų rūbų tampymo-iš mašinos,paskui vėl į mašiną verysad.gif Pavydžiu,kas turi patalpas(ypač savo,kai nuomos nereik mokėt) ax.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif as esu is Panevezio, taipogi prekiauju devetais rubais, paskutiniu metu nebesiseka g.gif tai kai menesio pabaiga ir pradzia baigia stogas nuvaziuoti, nes vel tie prakeikti mokesciai doh.gif bet nieko kaip nors isgyvensim drinks_cheers.gif ,
Papildyta:
vat grizau is turgaus blush2.gif siandien jau puse velnio blush2.gif karsta arbata geriu, vis bandau susilti ax.gif reiks lekti i parduotuve ziuret kas ten dedasi doh.gif
Atsakyti
4u.gif laba diena
Atsakyti
Laba diena visoms bye1.gif

Dar vakar praeitoj temelėj rašiau:
"Rašau šioje temoje pirmą syk, nors jau nemažai čia skaičiau smile.gif Nepykit, jei šitas klausimas jau pabodęs, bet paklausiu dar kartelį ax.gif Skaičiau, kad daug kas giria "Eudra", bet girdėjau ir tai kad paskutiniu metu gerų drabužių kiekis sumažėjo. Galbūt kažkas paskutiniu metu pirko drabužių iš "Eudros"? Arba galbūt iš "Sentauro"? Ar daug ten madingų drabužių? Ar verta ten pirkt? Dabar perku Humanoje, bet norėčiau daugiau madingesnių, šiuolaikiškesnių drabužių. Gal galėtų kažkas pakomentuot biggrin.gif ar palygint šitas firmas?Būčiau laabaai laabaai dėkinga, nes dabar "stoviu kryžkelėj" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif "

Lasiukas prašė prisitatyt, na tai klausykit (skaitykit) jei nepabos lotuliukas.gif
Tai va, šiame versliuke smile.gif esu naujokė (užsiimu tuo apie 2mėn.), todėl ir šitoj temelėj esu žalia, taigi iš anksto prašau - nepykit, jei užduosiu kokį pabodusį klausimą (nors praeitas temeles stengiaus daugiau ar mažiau apžvelgt).
Pati esu (ir dirbu čia) iš mažo miestelio, todėl apyvartų didelių neturiu. Prieš tai turėjau gan nemažas patalpas, todėl labai buvo sunku jas išlaikyt, taigi nuo šio mėnesio perėjau į mažesnes. Kolkas išbandžiau drabužius iš "Mados sala" (kuri mano žiniomis jau užsidarinėja) ir iš "Humana". Mmm... g.gif Ko dar svarbaus nepasakiau? g.gif smile.gif
Na tai turbūt tiek apie mane...Dabar jau lauksiu jūsų, mielosios, patarimų, klausimų, ar komentarų rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, kaip miela ir jauku čia pas jus namučiuose wub.gif - tikra didelė ir graži šeima thumbup.gif
Šaunuolės:valio thumbup.gif
Nes yra čia ir tokių temelių, kad baisu ir pasisakyt blink.gif
Atsakyti

As irgi tik nuo rugsejo pradejusi biggrin.gif Nekas man dabar su prekyba, noretusi nauja vezima padaryt, bet ir bijau kad negrys pinigeliai iki svenciu. o kad ju lisnu butu biggrin.gif tai net negalvociau, lekciau ir pirkciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 11 gruodžio 2009 - 14:32
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 15:31)
As irgi tik nuo rugsejo pradejusi biggrin.gif  Nekas man dabar su prekyba, noretusi nauja vezima padaryt, bet ir bijau kad negrys pinigeliai iki svenciu. o kad ju lisnu butu  biggrin.gif tai net negalvociau, lekciau ir pirkciau.

Va va, žmonės lyg ir užsuka, bet pirkomo nėr - matyt tik iš smalsumo... g.gif Baisu ir naujų atsivežt, nes dabar mano nuomone žmonės prieš šventes kiekvieną centą taupys - tai lauks mūsų tuščias mėnuo... schmoll.gif
Atsakyti