Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 26, 20:14)
Virinti nereikia, jeigu elektrinis puodas. Su acto-vandns tirpalu reikia nakčiai užmerkti, kad apsemtų kaitinimo elementą mirksiukas.gif

Pas mane jis nesimato, tai kaip suprantu tą tirpalą reikia pilti ten kur pilasi vanduo?
Atsakyti
Aš tai profilaktiškai darau taip: paimu litrą šilto vandens, jame taip neblogai įpilu citrinos rūštelės, ir supylus į garų puodą kokiai dešimčiai minučių palieku veikti, virti. Po to viską pakartoju su švariu vandenuku.
Kol verda su citrinos rūgštele, tai oi, tos apnašos ten man per viršų išlenda, kur garą paskirsto, nes mano puode irgi kaitinimo elementas užslėptas g.gif
Atsakyti
braskel, aš į garpuodį, lygintuvą ir virdulį pilu vandenį tik filtruotą - ne taip greit užkalkėja. Greitpuodžio nukalkinti neteko, bet tikriausiai su actu virinčiau g.gif

Merginos, gal galit pasakyti, ar veikia jūsų ratukiniai laikmačiai? (kur atsuki rankenėlę laikui nustatyti). Aš turiu jau antrą Tefal garpuodį. Abu metų neatitarnavo, kai kai nustojo laikmatis veikti verysad.gif Nėra didelė problema, aišku, bet jau reikia nepamiršt į laikrodį pasižiūrėti, kada išjungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 27 balandžio 2009 - 14:31
QUOTE(Donalita @ 2009 04 27, 15:30)
Merginos, gal galit pasakyti, ar veikia jūsų ratukiniai laikmačiai? (kur atsuki rankenėlę laikui nustatyti). Aš turiu jau antrą Tefal garpuodį. Abu metų neatitarnavo, kai kai nustojo laikmatis veikti  verysad.gif  Nėra didelė problema, aišku, bet jau reikia nepamiršt į laikrodį pasižiūrėti, kada išjungti.

Sveika 4u.gif Va ir mano Tefaliui tas pats pasidare doh.gif Turiu dar tik trecias men, super viskas patinka(ir siandien krutinele garinau), bet laika dabar turiu nepamirsti ax.gif Ar nebandei taisyt nest? Man atrodo cia menkas gedimas.As vis neprisiruosiu nunest.Jau kalkes sutvarkau,atseit nesiu i garantini ir vel gaminu,nes tiesiog man labai patinka bigsmile.gif
doh.gif Tik dabar pamaciau, kad gyveni Airijoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajel: 27 balandžio 2009 - 18:47
Gal čia toks tefal trūkumas? Kaži kaip kitoms? g.gif
Atsakyti
Jau naudoju visus metus , bet man viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 04 27, 19:45)
Sveika 4u.gif Va ir mano Tefaliui tas pats pasidare doh.gif Turiu dar tik trecias men, super viskas patinka(ir siandien krutinele garinau), bet laika dabar turiu nepamirsti ax.gif Ar nebandei taisyt nest? Man atrodo cia menkas gedimas.As vis neprisiruosiu nunest.Jau kalkes sutvarkau,atseit nesiu i garantini ir vel gaminu,nes tiesiog man labai patinka bigsmile.gif
    doh.gif Tik dabar pamaciau, kad gyveni Airijoj ax.gif

Aš gundausi pirkti Tefal Vitamin+, žalią. 2 metų garantija jam. Jūsų juk garantinis, būtinai neškite, jeigu problemos su laikmačiu, tegul taiso broką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2009 05 17, 21:22)
Aš gundausi pirkti Tefal Vitamin+, žalią. 2 metų garantija jam. Jūsų juk garantinis, būtinai neškite, jeigu problemos su laikmačiu, tegul taiso broką 4u.gif

toki turiu super thumbup.gif tik pirkoma dar pries naujus metus ir per maximos akcija, tai kaina gavos 220lt, o dabar toks 320 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 17, 22:50)
toki turiu super  thumbup.gif  tik pirkoma dar pries naujus metus ir per maximos akcija, tai kaina gavos 220lt, o dabar toks 320  doh.gif

Akcijos kaina radau 269 Lt.

O jame sriubą galima ruošti? Maistas, koks jis? Skonis kaip virto blush2.gif Na, neišsivaizduoju net doh.gif Elektros daug valgo?
Atsakyti
Siandien turejom kietos jautienos gabaliuku, tai juos siek tiek pamarinavom raudonam vyne ir sojos padaze, sumetem i garpuodi, pridejom svogunu, morkyciu, pomidoru ir viska virem. Jautiena buvo minkstutele ir labai skani biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi i jusu gretas, nes vakar vyras padovanojo garpuodi smile.gif
tik dabar reik ismokti juo naudotis. Kaip suprantu ruosiant zuvi dedate i pirma inda darzoves, paskui bulves ir paskutinis inas - zuvis? Labai noriu zuvies pasidaryti ax.gif
Atsakyti
merginos patarkit man, ką reikia gamint su tuo "eastcon" garpuodžiu...daugiau nieko ir nemoku, prezentacijoj mačiau kaip gamino vištieną... viskas man ten išdžiūna, neskaniai gaunasi... o receptų knygelėj tai ten bendri receptai, nėra specialiai pritaikyti būten gaminti tam puode... blush2.gif
Atsakyti