Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

merginos...?
Atsakyti
Aisku buna - jie beveik visi tokie. Skiriasi korpuso medziaga - pvz is metalo geresni nei is plastmases; dar labiausiai brangesni nuo pigesniu skiriasi savo galia: geresniam bulves isvirsi per 15-20min, o prastesniame - gali ir valanda laukti..
papildomu funkciju jie beveik neturi. Maniskis tai turi greito uzkaitimo mygtuka ir maisto pasildymo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 05 20, 11:37)
Labas rytas, jungiuosi ir aš į šį forumą. Vakar nusipirkome žalią Tefal VC 4003 garų puodą  clap.gif Bet parduotuvėje įdėjo ne lietuvišką o latvišką instrukciją  lotuliukas.gif , bet net nesakyčiau kad ten instrukcija, kadangi tik 2 nedideli puslapiukai yra. Dar radome kažkokią kaip tiesią rankeną, ne rankeną, net nežinau kaip įvardinti tą daiktą ir nesuprantame kur ją pritaikyti. Galvojam vieną iš indų galima su juo nuimti kažkaip įdėjus bet ne, niekur jis nesitvritina, tiesus pagalys ir tiek  biggrin.gif . Taip ir likom nesupratę kam jis reikalingas. Gal kuri žinote kas ten per daiktas?

Va ir as toki isigijau preita savaite,ale kol dasuto kaip ka daryt doh.gif tai tik darzoves patusinau ir ryzius bandziau virt lotuliukas.gif is keliu ijungimu isvire doh.gif bet taip noretusi gaminti kazka treis aukstais,kad butu ir darzoviu ir normaliai uskasti ko nors,todel tikiuos gyvuos si temele toliau ir supermamos dalinsis savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 06 15, 17:54)
Va ir as toki isigijau preita savaite,ale kol dasuto kaip ka daryt doh.gif tai tik darzoves patusinau ir ryzius bandziau virt lotuliukas.gif is keliu ijungimu isvire doh.gif bet taip noretusi gaminti kazka treis aukstais,kad butu ir darzoviu ir normaliai uskasti ko nors,todel tikiuos gyvuos si temele toliau ir supermamos dalinsis savo patirtimi mirksiukas.gif

Aš per 3 aukštus varškėtukus-tinginėliau garinau lotuliukas.gif O šiaip ryžius 1, vėliau daržoves 2 ir lašišą 3.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2009 06 15, 22:41)
Aš per 3 aukštus varškėtukus-tinginėliau garinau lotuliukas.gif O šiaip ryžius 1, vėliau daržoves 2 ir lašišą 3.

o kaip tu ryzius darei g.gif ar daug vandens pylei i ta indeli,kur ryzius dejai??? nes man vanduo tai aisku isgaravo,o ryziai dar kieti,todel teko antra kart pilt vandens doh.gif O zuvi kaip dejai,visa ,gabalais,puse.... Prasom konkreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš žuvies filė apibarsčiau prieskoniais,uždėjau porų , susukau suktinukus ir į garpuodį.Atskirai ant dujinės padariau padažiuką su svogūnais,morkom,krapais.Ir skanu,ir atrodė gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 06 15, 22:02)
o kaip tu ryzius darei g.gif ar daug vandens pylei i ta indeli,kur ryzius dejai??? nes man vanduo tai aisku isgaravo,o ryziai dar kieti,todel teko antra kart pilt vandens doh.gif O zuvi kaip dejai,visa ,gabalais,puse.... Prasom konkreciau mirksiukas.gif

Ryžiu nuploviau, įpyliau į indą ryžiams, įdėjau prieskonių, užpyliau virintu vandeniu per pirštą maždaug kad apsemtų ir viskas.

Žuvį visokią dedu - ir gabalais ir filė, laiką pagal instrukciją. Prieš tai pamarinuoju ją.
Atsakyti
laba diena 4u.gif neseniai gavom dovanų garpuodį, tai jungiuosi ir aš į sveikuolių gretas smile.gif kol naujas daiktas norisi gamint ir gamint jame smile.gif
QUOTE(ajel @ 2009 04 24, 15:19)
Siandien labai greit padariau pietus bigsmile.gif apie 20min. garpuodyje.Vistienos krutinele supjausciau juostelemis,pabarsciau Saudos kiaulienos prieskoniu misiniu be maisto priedu(si kart kitaip,nes jokiam marinate nelaikiau)ir is kart i garpuodi.Kitam aukste atsildyti brokoliai su sparagais.Vat ir pietus :mirksiukas:Krutinele buvo superine(kaip saslykiukas), nes valgant uzdejau Heinz kecupo, darzoves irgi  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū už idėją, kaip tik brokolis guli šaldytuve, kuris ko gero būtų suėjęs į sriubą. Vištienos nusipirksim ir bus šaunūs pietūs thumbup.gif o vietoj šparagų pas mus bus šviežios morkytės ir ryžiai.

o sekantis bandymas bus paruošt žuvį. Temutę perversiu gal receptuką rasiu tinkamą.
Atsakyti
as ilgai norejau garu puodo, o kai ji nusipirkau dziaugsmas greit dingo is tos dalies, i kuria pilasi vanduo pribego tiek vandens ant stalo, kad atrodo tiek net i ta talpykla netelpa. o vandeni pyliau iki max ribos, net maziau truputi, ir taip buvo kelis kartus tai dabar stovi puse metu nenaudojamas gal kuriai is jusu taip yra buve? Tai dabar galvoju, ar cia su puodu kazkas negerai p.s. troskinau siektiek pamarinuota mesyte, gal negalima?
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 06 29, 01:48)
as ilgai norejau garu puodo, o kai ji nusipirkau dziaugsmas greit dingo  is tos dalies, i kuria pilasi vanduo pribego tiek vandens ant stalo, kad atrodo tiek net i ta talpykla netelpa. o vandeni pyliau iki max ribos, net maziau truputi, ir taip buvo kelis kartus  tai dabar stovi puse metu nenaudojamas  gal kuriai is jusu taip yra buve? Tai dabar galvoju, ar cia su puodu kazkas negerai  p.s. troskinau siektiek pamarinuota mesyte, gal negalima?

manau, kad arba su puodu, arba surinkai dalis nesandariai..Nes tikrai nieko panasaus nera - gaminam ir dziaugiames rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 06 29, 01:48)

Man taip pries kelias dienas ivyko bigsmile.gif doh.gif Tikrai jauciu, kad sudejau skubedama nesandariai, nes viskas budavo gerai, o sikart pradejau ziuret, kad keistai garinasi mirksiukas.gif Aiskiai ejo garai pro sona.Tai dabar nukalkinau ir dar nenaudojau.Sekmadieni pabandysiu ir parasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajel: 03 liepos 2009 - 16:23
Sveikos, merginos, isigijom ir mes garpuodi - Kenwood, 2000W. Kol kas bandem tik karta - garinom ryzius su darzovem, viskas ok smile.gif Bet va instrukcijoje parasyta ir keliskart pakartota, kad jokiu budu negalima deti jokiu prieskoniu, nei druskos, nieko (isskyrus ta ryziu puodeli), atseit kenkia kaitinimo sistemai. O jus cia rasot apie marinuotas mesytes ir pan.... g.gif Gal kuri turite butent toki garpuodi? Kaip su juo elgiates? smile.gif
Atsakyti