QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 10:43)
Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais

Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais
Kol neturejau vaiko, buvau grieztai nusistaciusi pries vaiko meigojima su tevais, netgi apskritai pris guldyma i tevu lova, bet dabar taip nebegavoju. Po gimdymo galejau maitinti tik guledama, o kur daugiau tai daryti jei ne lovoj. O per tas pora sav taip ir ipratau...
Siaip mano vaikas dabar jau miega netgi kitam kambari, pliusas tas, kad vakare galima uzdaryti duris ir bent jau filma koki paziureti, plius vyrui daznai padirbeti su kompu tenka.
Kaip ten bebutu, kuri laika mazylis pamiega musu lovoje. Prabudusi atsinesu maitinti ir neretai pati uzsnuztu, atsibundu, o vaika ssalia miega. Tada nesu i lovyte, po to jis vel prabunda, vel atsinesu atgal. Jei prabudienja labai daznai, paryciais visada lieka miegoti su mumis.
Tokiu atveju, kai mama nemaitina mp arba kai vaikas gerai miega, tikrai labai realu jam miegoti tik savo lovytej, bet, kai per nakti keliasi 5 kartus, tikrai nebelieka jegu maziuko nesioti pirmyn atgal
Kodel nesu i jo lovyte? Man ne visada patogu su vaiku miegoti, vistiek reikia saugoti, kad neuzkloti nosies. Kol maziukas buvo, vyras labai bijodavo, kad prispausti gali. Ir siaip, kai vaikas guli salia, neiseina kaip norisi isitaisyti lovoje

Plius sujudejusi as ir ji isbudinu.
Jeigu maziukas keltusi iki poros kartu per nakti, miegotu tik savo lovoje. Tiesa musiskeje miega ir dienos miegelio metu, nes nesamas i savaja, visada issibudina ir nebemiega.