Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais bigsmile.gif blink.gif Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais g.gif
Atsakyti
QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 11:43)
Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais  bigsmile.gif  blink.gif Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais  g.gif

as turiu 2 vaikus, dickis miegojo su mumis iki 3 metu ,o maziukas miega dabar ( jam dar ner 2 metuku), nu as manau kad ilgiausiai iki 3 metu galima leisti vaikui miegoti kartu, veliau butinai reikia perkelti i vaikiska lova smile.gif ka galiu pasakyt kad ir as visada buvau pries miegojima kartu, bet kai pradejo augti dantukai ir nemigo naktys tai ir paprato prie tevu doh.gif o i jusu klausima apie intymu gyvenima tai galiu pasakyti kad pas mus 4 kambariai tai ner problemos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 22 sausio 2010 - 09:51
QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 10:43)
Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais  bigsmile.gif  blink.gif Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais  g.gif

na kai vaikas uzmiega,mes susirangom ant zemes ir mums niekas netrugdo wub.gif man tai labai miela miegoti su vaiku.kazkada miegojau pora valandu atskirai nuo sunelio,tai mane nemiga kankino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas66666 @ 2010 01 22, 10:37)
na kai vaikas uzmiega,mes susirangom ant zemes ir mums niekas netrugdo wub.gif man tai labai miela miegoti su vaiku.kazkada miegojau pora valandu atskirai nuo sunelio,tai mane nemiga kankino biggrin.gif

Ir nebijot, kad vaikas atsibus, juk jau pakankamai didelis tongue.gif Man tai neišeina tam pačiam kambary ausis ir akis pastačius mylėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 01 22, 12:15)
P Man tai neišeina tam pačiam kambary ausis ir akis pastačius mylėtis  ax.gif

Nors musu saulytei dar tik 6 men, ir ji miega visada savo loveleje, taciau ir man nesimyli tame paciame kambaryje. Gal tai mano psichologines problemos, bet man vaikas ir seksas salia nesuderinami. laimei gyvename ne viename kambaryje, be to yra dar ir vonia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 10:43)

Kol neturejau vaiko, buvau grieztai nusistaciusi pries vaiko meigojima su tevais, netgi apskritai pris guldyma i tevu lova, bet dabar taip nebegavoju. Po gimdymo galejau maitinti tik guledama, o kur daugiau tai daryti jei ne lovoj. O per tas pora sav taip ir ipratau...
Siaip mano vaikas dabar jau miega netgi kitam kambari, pliusas tas, kad vakare galima uzdaryti duris ir bent jau filma koki paziureti, plius vyrui daznai padirbeti su kompu tenka.

Kaip ten bebutu, kuri laika mazylis pamiega musu lovoje. Prabudusi atsinesu maitinti ir neretai pati uzsnuztu, atsibundu, o vaika ssalia miega. Tada nesu i lovyte, po to jis vel prabunda, vel atsinesu atgal. Jei prabudienja labai daznai, paryciais visada lieka miegoti su mumis.

Tokiu atveju, kai mama nemaitina mp arba kai vaikas gerai miega, tikrai labai realu jam miegoti tik savo lovytej, bet, kai per nakti keliasi 5 kartus, tikrai nebelieka jegu maziuko nesioti pirmyn atgal doh.gif

Kodel nesu i jo lovyte? Man ne visada patogu su vaiku miegoti, vistiek reikia saugoti, kad neuzkloti nosies. Kol maziukas buvo, vyras labai bijodavo, kad prispausti gali. Ir siaip, kai vaikas guli salia, neiseina kaip norisi isitaisyti lovoje smile.gif Plius sujudejusi as ir ji isbudinu.

Jeigu maziukas keltusi iki poros kartu per nakti, miegotu tik savo lovoje. Tiesa musiskeje miega ir dienos miegelio metu, nes nesamas i savaja, visada issibudina ir nebemiega.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 22, 12:38)
Tokiu atveju, kai mama nemaitina mp arba kai vaikas gerai miega, tikrai labai realu jam miegoti tik savo lovytej, bet, kai per nakti keliasi 5 kartus, tikrai nebelieka jegu maziuko nesioti pirmyn atgal  doh.gif

Visokių naktų būna ir maitinant mišinuku, vieną naktį geriau miega, kitą prasčiau mirksiukas.gif Manasis miega lovelėje, tai kartais ir ne po 5 kartus keltis tenka doh.gif Kai dygo dantukai, buvo sloga, tai pabusdavo kas pusvalandį ar valandą ax.gif Pas mus lovoje gal ir geriau miegotų, nes tik jam prabudus galima soskę duoti ir vėl nurimsta vaikas. O kol prieini prie lovytės, tai aišku, kad labiau išsibudina. Bet tada aš be miego likčiau, jei miegotų mūsų lovoj, nes jaučiu kiekvieną jo krustelėjimą, be to, kaip minėjot, ir įsitaisyti patogiai neišeina mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir maziuka guldziausi kokias 5d gryzus is ligonines, poto y lovyte guldydavau. o kai prasidejo pilvuko skausmai vezime tik miega, ir viena nakty issimaudem ir buvo vesu kambary tai pasiemiau pas save y lova, tai tetis sako dekis tik savo pusej kad neuzspausciau.. nu as dar pakenciamai issimiegojau, o vyras skudesi kad koldra visa nutemdavau maziui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kaip sake ne tu apsiversi ne tu ka, kaip atsiguliai taip ir guli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 01 22, 12:15)
Ir nebijot, kad vaikas atsibus, juk jau pakankamai didelis  tongue.gif Man tai neišeina tam pačiam kambary ausis ir akis pastačius mylėtis  ax.gif

tai kad ne,nes kai uzmigdau,tai kokias dvi valandas jis neatsibunda,tai mes ta laika ir isnaudojam smile.gifo be to,nera kaip kitaip,gyvenam vieno kambario bute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukas66666: 22 sausio 2010 - 13:49
Maniske su manim miegojo tik kokius 2 menesiukus. Paskui jai paciai nepatiko. Jai labai patinka vartytis nakti, tai geriau miega savo lovoje. Jei butu kitaip, tai problemos nekelciau. Iki kokiu 3 metu galetu ir miegot. O vyra prisimint tai nereiskia tik lovos reikalus. Be to, myletis galima ne tik miegamajame ir ne tik nakti
Atsakyti
musu mazoji iki 3 metuku miegojo savo lovyteje, be jokiu problemu.Bet dabar net nezinom kaip bus, pusmeciui isvaziavom i uzsieni ir visa ta pusmeti mazoji miega su seneliais vienoje lovoje doh.gif .Tad net nezinau g.gif kaip cia bus kai parvaziuosim.
Atsakyti
QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 09:43)

Na 8metai, tai tikrai per daug. Nebent nera vietos ar dar kazkokios problemos. Pirma vaikiuka maitinau 1.5metu, tai buvo patogu, kai miega salia. Antras vel miega salia, o dickis jau atskirai lovyteje. Teveliui leidom ramiai issimiegoti kitam kambaryje, kad issimiegotu pries darba. Uzmigdai vaikucius, o paskui nueini teveli pamigdyti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 23 sausio 2010 - 00:57