Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

QUOTE(Eureka @ 2010 04 07, 15:22)
O kai vyras išvažiuoja į užsienį uždarbiauti keliems mėnesiams, tai irgi jau byranti šeima? Vyras-tai ne tik seksas. Tai dar ir žmogus, kuris maitina šeimą, nori gerai pailsėti naktį, o ne klausytis rėkiančio vaiko. Nematau nieko blogo, jei vyras miega kitame kambaryje tam, kad į darbą išeitų žvalus, ypač jei jis dirba dėmesio reikalaujantį darbą.

as visiskai nesutinku, nes vyras turi irgi zinoti kas tai reiskia buti su vaiku nakti, jis sau ramiai miegos kitam kambaryje, diena bus darbe, o kada mum pailseti? visa diena su vaiku ir nakti, ypac jei jis neramus.... g.gif Gal cia man tik keista atrodo, bet manau kad vaikas turi 2 tevelius ir jo augime (dziaugsme ir varge) turi dalyvauti abu teveliai. Manau buti su vaiku, tvarkyti kambarius, gaminti valgyti, skalbti, ir t.t. kiekviena diena nera mazas fizinis ir moralinis darbas.... Tai kaip supratau moteris-zombi, o vyrui pailset reikia??? NESAMONE!!!! blink.gif
Bet temele ne apie tai blush2.gif musu maziukas miega savo lovytej, labai retai mes ji paimam pas save, nebent kaip jam labai skauda pilvuka, tada priglaudziaum prie saves ir miegame kartu, t.y. vaikas miega, o mes buejimo rezime, kad neprispausti, kad neuzdustu. As visiskai pries kad vaikas miegotu tevu lovoje, isskyrus extra atvejus.... (dantys, ligos ir t.t.) Nes manau tai nehigieniska, ir vaikas gali priprast..... Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sūnų maitinau iki 2 metų, kadangi valgydavo labai daznai, taip ir ipratom miegoti kartu. Tiesa, pirmus du menesiukus, kaip kazkuri minejo, ir as sau ant pilvo migdziau del pilvuko skausmu.
Kiek veliau emem ikelti i lovyte, zinoma, nubunda ir eina pas mus.
Man gera prisiminti ta laika, ir niekas musu seimoje nuo to nenukentejo.

Man tik idomu, koks motyvas laikyti 8-meti kartu lovoje?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 04 07, 14:57)
Nors vaikas guli savo lovytėje, vyras miega savo kambaryje. Mano vaikis neramus nuo pat gimimo, dažnai bunda, verkia.  Taigi, ne prie ko ta santuoka ir miegojimas kartu su vaiku. Blogiausia tai, kad mano vaikis visai nenori miegoti prie manęs, pyksta, vartosi. Pati negaliu normaliai pailsėti jau 8 mėnesius, jaučiuosi labai pavargusi, pykstuosi su vyru. Niekas man nepadeda.  verysad.gif

Pas mus nuo 6 men vaikas miega savo kambaryje. Mazylis labai neramus, nuo gimimo pilvuko putimas kamuoja, nuo 4 men dar prie to dantys prisidejo... Per visa laika sudejus, tai ramesniu paru buvo koks menuo, naktu, kai ismiegojo 5-6 val be pertraukos tikrai maziau negu 10. Dazniausiai vaika nesuosi i musu lova, bet kai jau visai sakes, tai miegu ant ciuzinio pas maziuka arba netgi kartu su juo. Vargina tie vaiko kelimaisi naktimis, rekimai diena, vyras is darbu grizta velai, tai visas kruvis man. Santuokai ir sutarimui su vyrui tai tikrai neduoda nieko gero. Daznai jauciuosi pervargusi, o tada nebera jegu semtis is kur geros nuotaikos. Laukiu kada maziukas isaugs is savo naktiniu bludijimu ir galu gale gavlesiu atsigauti.
Taigi, ne vaiko miegojimsa bendroje lovoje, o vaiko neramumas daro neigiama itaka santuokai.
O jei tiksliau, tai nuo vaiko neramumo pervargusi mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 11 balandžio 2010 - 14:16
nors mano mergyte dar tikrai mazyte,bet esu labai nusistacius pries miegojima kartu su tevais. zinoma nespjaunu i tai kad jei bus skausmingi dantukai ar neduok Dieve susirgs tai tada kita kalba,bet siaip, is tingulio atsikelt pamaitint ar dar del kazkokiu nerimtu priezasciu, niekaip nepateisinu. mano anytos berniukui 5metai ir jie miega kartu su tevu. mama issikrauste i kita kambari nes kartu nebetelpa blink.gif didesnio apsurdo negali buti....
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 11, 22:12)
nors mano mergyte dar tikrai mazyte,bet esu labai nusistacius pries miegojima kartu su tevais. zinoma nespjaunu i tai kad jei bus skausmingi dantukai ar neduok Dieve susirgs tai tada kita kalba,bet siaip, is tingulio atsikelt pamaitint ar dar del kazkokiu nerimtu priezasciu, niekaip nepateisinu. mano anytos berniukui 5metai ir jie miega kartu su tevu. mama issikrauste i kita kambari nes kartu nebetelpa  blink.gif  didesnio apsurdo negali buti....

na čia manau tradicinis pasiteisinimas... netelpa biggrin.gif mūsų nuo gimimo miegojo savo lovelėj, nuo aštuonių mėnesių jau ir savo kambary... kažkur apie pusantrų... pradėjo naktį pareit pas mus... nusipirkom platesnę lovą... po pusmečio dukrelė grįžo į savo lovą miegot... o mums liko plati miegamojo lova biggrin.gif
gimus sūneliui... pakeitėm gyvenamą vietą... ir vėl ta pati istorija... mažajam buvo pusantrų pradėjo ateidinėt naktį pas mus... o dar ir sesė paskui... problemą išsprendėm taip pat... sesė jau nebeateina... miega savo lovoj... mažasis dar kartais atlinguoja... bet lova plati - vietos užtenkam...
tiesa... kiekvieną vakarą vaikai užmiega nuo gimimo tik savo lovytėse... diena visada pasikalbam kodėl naktį ateina, kad miegoti reikia savo lovytėse... aišku galima ateiti pas tėvelių, bet visiems reikia miegot savo lovytėse...

Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2010 04 10, 17:32)
as visiskai nesutinku, nes vyras turi irgi zinoti kas tai reiskia buti su vaiku nakti, jis sau ramiai miegos kitam kambaryje, diena bus darbe, o kada mum pailseti? visa diena su vaiku ir nakti, ypac jei jis neramus....  g.gif  Gal cia man tik keista atrodo, bet manau kad vaikas turi 2 tevelius ir jo augime (dziaugsme ir varge) turi dalyvauti abu teveliai. Manau buti su vaiku, tvarkyti kambarius, gaminti valgyti, skalbti, ir t.t. kiekviena diena nera mazas fizinis ir moralinis darbas.... Tai kaip supratau moteris-zombi, o vyrui pailset reikia??? NESAMONE!!!!  blink.gif
Bet temele ne apie tai  blush2.gif musu maziukas miega savo lovytej, labai retai mes ji paimam pas save, nebent kaip jam labai skauda pilvuka, tada priglaudziaum prie saves ir miegame kartu, t.y. vaikas miega, o mes buejimo rezime, kad neprispausti, kad neuzdustu. As visiskai pries kad vaikas miegotu tevu lovoje, isskyrus extra atvejus.... (dantys, ligos ir t.t.) Nes manau tai nehigieniska, ir vaikas gali priprast..... Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Viskas į temą, tik kalbama kitu rakursu, pratęsiant kai kurių forumiečių mintį apie "vyro ištrėmimą į kitą kambarį".
Mama lieka namuose, gali pailsėti, pamiegoti dienos metu kartu su vaiku. O kur ir kada vyras darbe miegos? o ką , jis darbe nepavargsta, pramogauja ten? Sutinku, vyras gali pabūti su vaiku, padėti tvarkyti kambarius, gaminti valgyti. Aš šiaip pati viską darau, viską spėju nuo pat gimimo, nors turiu 2 vaikus. Skalbia mano skalbykė, ne aš. Pavargstu, be abejo. Kartais spėju pamiegoti dienos metu. Suprasčiau, jei vyras būtų bedarbis, ar dirbtų namuose, tai tada galima būtų iš jo reikalauti lygiomis teisėmis auginti vaikus. Bet aš esu mama, dabar auginanti vaikus namuose. Jei dirbčiau, tai iš tikrųjų būtų labai apmaudu, kodėl vyras irgi dieną dirbantis vyras ramiai parpia kitame kambaryje, o aš "irgi dirbanti" turiu ir namus prižiūrėti, ir naktimis keltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 12 balandžio 2010 - 07:55
QUOTE(Lurdesita @ 2010 04 12, 00:25)
na čia manau tradicinis pasiteisinimas... netelpa biggrin.gif mūsų nuo gimimo miegojo savo lovelėj, nuo aštuonių mėnesių jau ir savo kambary... kažkur apie pusantrų... pradėjo naktį pareit pas mus... nusipirkom platesnę lovą... po pusmečio dukrelė grįžo į savo lovą miegot... o mums liko plati miegamojo lova biggrin.gif
gimus sūneliui... pakeitėm gyvenamą vietą... ir vėl ta pati istorija... mažajam buvo pusantrų pradėjo ateidinėt naktį pas mus... o dar ir sesė paskui... problemą išsprendėm taip pat... sesė jau nebeateina... miega savo lovoj... mažasis dar kartais atlinguoja... bet lova plati - vietos užtenkam...
tiesa... kiekvieną vakarą vaikai užmiega nuo gimimo tik savo lovytėse... diena visada pasikalbam kodėl naktį ateina, kad miegoti reikia savo lovytėse... aišku galima ateiti pas tėvelių, bet visiems reikia miegot savo lovytėse...

kai tuo nera piknaudziaujama tai nera nieko blogo. mes taip pat savaja isitempiam pas save i lova savaitgali is ryto,kai ilgiau galim pasivartyti,bet uzmiega taip pat visada tik savo lovytei. jei ir toliau seksis taip puikiai augti mergaitei,tikrai nezadu gadinti vaiko ir savo su vyru santykiu ir leisti miegoti kartu su mumis.
Atsakyti
Siaip tai nereiktu labai kategoriskai vertinti to vaiko miegojimo kartu su tevais. As manau, kad sioje situacijje, kaip ir daugelyje kitu, viskas labai priklauso ir nuo paties vaiko. Tiesiog buna labai jautriu vaiku, kuriems vieniems galbut baisu, kai skauda pilveli, pvz., salia mamos lengviau nusiraminti, ypac, kai mama maitina mp.
Noriu paklausti mamu, kurios labai pries vaiko miegojima su tevais ir galvoja, kad mamos mazylius migdo kartu is tingjimo: ar daznai buna, kad vaika i lovyte pavyksta paguldyti is kokio 5 karto ir migdymo prcesas uztrunka pora val., o vs paguldytas vaikas pradeda klykti, ar daznai buna, kad vaikas per nakti keliasi kas valanda, o po 7-8 ryto prasibudina ir tenka keltis, nes kitaip vaikas rekia? Ir taip buna ne karta per menesi, o plius minus kas 2-a 3-a nakti, kartais ir visa savaite kasdien. Ar labai daug jegu po to turetumet tvarkyti buta, gaminti valgyti vaikui, vyrui, uzsiimti su mazyliu ir dar buti geros nuotaikos kai vyras pavarges grizta is darbo velai?
Atsakyti
nu kraupoka klausytis kai kurių mamyčių aiškinimųsi...žodžiu, kaip visad panikuojama prarast vyrą o ne išnaudoti laiką kurį ramybėj gali skirt sau ir kūdikiui/vaikui. ypač žadą atima komentarai: nehigieniška su tėvais miegot...nu žodžiu - arba tarybiniai laikai vėl apie mus...arba amerikonizmo sindromas...vaikas lygu atskiras kambarys lygu grotos lygu mobili auklė ir tipenanti mama į antrą aukštą, išssekus aišku, nes juk yra fobijos apimta, svarbu VYRAS IR JOS SEKS gyvenimas nenukentėtų...
juk jei yra kūryba santuokoj, yra būdai būti kartu. bet daugelis komentarų dvelkia tiesiog vaiko baime...nehigieniška. tai kam išvis gimdyti? juk gimdamas vaikas pereidamas mamos takais ir dedamas prie krūties natūraliai apsivelka šeimos bakterijomis ir įgyja joms atsparumą. juk atskirti nuo mamų vaikai, skaitėt,gi, kaip tik sirgdavo dažniau, todėl ir gimė visas tas perversmas-nekankint vaiko ir mamos, LEIST jiems miegot ir žindyt/žįst...
nesu mama dinozaurė, nesu absoliuti natūralistė, palyginus su išvis kitomis, bet esu prieš nesveikas baimes ir fobijas, ypač įsitikinimą kad kūdikis išskiria žmoną ir vyrą...mano įsitikinimu, kaip ir tikiuos kitų mamų, kurios čia nepasisakę, lovelė maniežas ir vaikstynė yra vaikų kalėjimai (nebent naudojami ekstra sąlygomis...) ir kūdikis vaikas turi teisę būti kartu su artmiausiu žmogumi, juk ir mes suaugę sau pasiliekame teisę būti su vyru...ir užmigti su juo, o jau mažas kūdikis turi vienas išmokt tamsoje kaip zombis/kareivis ar dar kažkas miegot, ir laikomas, nenormaliu jei neužmiega...
kiekviena renkasi savo vaikų auginimo kelią, bet gaila, kad su gimdymu, mamos, nugąsdintos silpnos vyrų prigimties ir nervų, apleidžia vaikus...tuomet vistiek lieka pervargusios, o vyras - norės, vistiek nueis šalin....kitas, žiūrėk net ir sekso kasdien gaudamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 12 balandžio 2010 - 12:43
4u.gif Mano mazoji nuo gimimo miegojo savo lovytej, kas karta nakti jei prabudus, keldavausi as ar mano vyras nuraminti, ar pamaitinti, niekada nesiskundziau tuo, kad viska as turiu daryti, turiu nuostabu drauga, vyra ir vaiko teva viename wub.gif .
O kas liecia vaikelio miegojima kartu su tevais - nepaneigsiu buna tokiu vakaru, kai mazoji nori pas mus lovoj pagulineti, paciausketi, man ir mano vyrui jokia kliutis. Nors musu dukra turi savo atskira kambari, nuo dvieju metuku, ji puikiai ten jauciasi, nei nera jokiu problemu su miegeliu, zinoma, kai sveikatele pablogeja ar nera nuotaikos mazajai visada nori miegoti su mumis ir tai normalu.
Niekada nebuvau kategoriska ir krastutine siuo klausimu. Jei mano mazoji 4u.gif nori miegoti savo kambari thumbup.gif prasau juk ji taip nori, o jei nori miegoti kartu su mumis, taip pat as nieko pries, man malonu, kai ji salia manes, kai kvepuoja man i ausi, jos kvapas jos siluma man miela ir smagu.
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 12, 11:57)
kai tuo nera piknaudziaujama tai nera nieko blogo. mes taip pat savaja isitempiam pas save i lova savaitgali is ryto,kai ilgiau galim pasivartyti,bet uzmiega taip pat visada tik savo lovytei. jei ir toliau seksis taip puikiai augti mergaitei,tikrai nezadu gadinti vaiko ir savo su vyru santykiu ir leisti miegoti kartu su mumis.

jei tokia smulkmena kaip jūsų vaiko miegojimas kartu gali sugadinti jūsų santykius,tai kas bus jei rimta bėda užpuls?

Atsakyti
Na, puiku, kai vyras gali naktį padėti žmonai nuraminti vaiką. Problema ta, kad nuo pat gimimo vaiką galėdavau nuraminti tik aš, kaip ir pamaitinti. Ant vyro rankų jis nenurimdavo, o ant mano-iš karto, ypač pamaitintas. Vaikas nuo pat gimimo valgo tik gulėdamas man ant rankų, gulimoje padėtyje nesigauna maitintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 12 balandžio 2010 - 14:12