Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

Na tam paciam kambary myletis manau galima tik kol leliukas mazas. Nes mano vyro brolis kuris 8 metu dar miega su tevais, budamas kokiu 6 metu pradedavo tokius keistus garsus leisti doh.gif visokius aaa, oh oh, nu zodziu aimanas blink.gif tai man baisiai atrodydavo vis sau sakiau kad jis cia is televizoriaus tai isgirdo nors kaip istikruju ten tai nezinia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas66666 @ 2010 01 22, 14:48)
tai kad ne,nes kai uzmigdau,tai kokias dvi valandas jis neatsibunda,tai mes ta laika ir isnaudojam smile.gifo be to,nera kaip kitaip,gyvenam vieno kambario bute

paklausi tema lotuliukas.gif
na pas mus nors ir vieno kambario butelis, bet dar turim nemaza vonia blush2.gif prie vaiko man kazkaip netinka, nors miegam vienoj lovoj ir dar nesiruosiam nieko keisti
Atsakyti
juk nebutinai lovoj ir nebutinai vakare isdykaut wink.gif 4u.gif
Atsakyti
oi ne ne, vaikas mano miega savo lovyteje, kad ir kiek kartu reikia per nakti atsikelti. Tikiuosi jokios aplinkybes nelems, kad vaikas pradetu miegoti tevu lovoje.kvailai jausciausi jei reiktu kaip vagims dar selinti i kita kambari, kad pasimyleti .
O tas variantas, kad vyras istremiamas i kita kambari miegoti doh.gif
man tai kaip byranti seima. Vaikai uzauga, iseina, kaip sakoma gi juos auginame ne sau , o su vyru duok dieve iki senatves glausiesi
Atsakyti
nesvarbu ar vaikas lovoje su tevais ar savo lovyteje, manau tam paciame kambaryje nelabai gerai g.gif . As tai negaleciau atsipalaiduot. Man mazylio miegelis sventas. Sutinku su nuomone, kad nebutinai lovoje ir nebutinai nakti isdykaut 4u.gif .
Atsakyti
Musu maziukas miega,tik savo lovytej!Nuo pat pradziu guldziau tik jo lovelej.. ax.gif Man vyras lelyte paduoda i lova,kai pats atsikelia i darba,tada as megstu su mazium gulet ir ziuret tv smile.gif jis ir uzmiega savo lovytej be problemu kol kas,tikiuosi ir nesikeis..na o sexas ir leliukas salia,man nei uz ka! schmoll.gif as negaliu atsipalaiduoti tokiu atveju! g.gif juk bute ar name ne vien tik lova lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 10:43)
Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais  bigsmile.gif  blink.gif Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais  g.gif

Na, kol mažylio šalia nėra, tai gali galvoti kaip nori, o va kai jau JIS atsiras, tai duok D, kad tavo mintys liktų tokios kaip dabar smile.gif
Matai, vaikučiai labai individualūs - vieniems reikia artumo, kitaip miegoti negali, kiti atvirkščiai - noriai būna vieni.
Pačiai teko bendrauti su 1 mama ir ji labai taikliai atsakė į šį klausimą. Ji taip pat būdama nestuke.gif galvojo, kad nesąmonė miegoti kartu su vaikučiu vienoje lovoje. Bet atsirado mažiukas na ir ką, ne tik kad vienoje lovoje, bet dar ir teko ant savo pilvuko mažių guldyti, kad tik jis gerai jaustųsi ir pailsėtų.
Man irgi yra ne kartą tekę migdyti mažąją ant pilvo, kai ji raitydavosi iš skausmo, rėkdavo ne savu balsu visą naktį. unsure.gif Būdavo visi normalūs žmonės keliasi į darbą, o mes su maže užmiegam išsiklykusios ir išvargusios. Ir tai guldydavau šalia, kad tik miegotų unsure.gif Dar ir dabar būna, kad ne tai kad šalia guldau, bet miegu pati pusiau sėdėdama, o ji man ant rankų, nes kitaip verkia (su pilvuku kovojam iki šiol nors mums jau 5 mėn unsure.gif ) Taip kad smile.gif
Dėl aštuonmečio kartu lovoje, tai nežinau... Įdomiai atrodo. Manau tokio amžiaus vaikas tiesiog privalo miegoti atskirai.
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2010 01 30, 20:23)
oi ne ne, vaikas mano miega savo lovyteje, kad ir kiek kartu reikia per nakti atsikelti. Tikiuosi jokios aplinkybes nelems, kad vaikas pradetu miegoti tevu lovoje.kvailai jausciausi jei reiktu kaip vagims dar selinti i kita kambari, kad pasimyleti .
O tas variantas, kad vyras istremiamas i kita kambari miegoti  doh.gif
man tai kaip byranti seima. Vaikai uzauga, iseina, kaip sakoma gi juos auginame ne sau , o su vyru duok dieve iki senatves glausiesi

Pilnai sutinku su šia nuomone. Būdavo kartais, kai jau labai verkdavo atkeliaudavo į mūsų lovą, bet ir tai ne visai nakčiai. Tiksliau net ne atkeliaudavo, o kai užmigdavau pati maitindama, tai ir likdavo. Bet tik prabudusi paprašydavau vyro "padėti į vietą" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2010 01 30, 19:23)

Visiskai sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors vaikas guli savo lovytėje, vyras miega savo kambaryje. Mano vaikis neramus nuo pat gimimo, dažnai bunda, verkia. Taigi, ne prie ko ta santuoka ir miegojimas kartu su vaiku. Blogiausia tai, kad mano vaikis visai nenori miegoti prie manęs, pyksta, vartosi. Pati negaliu normaliai pailsėti jau 8 mėnesius, jaučiuosi labai pavargusi, pykstuosi su vyru. Niekas man nepadeda. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 07 balandžio 2010 - 13:58
QUOTE(pievu-gele @ 2010 01 30, 20:23)
O kai vyras išvažiuoja į užsienį uždarbiauti keliems mėnesiams, tai irgi jau byranti šeima? Vyras-tai ne tik seksas. Tai dar ir žmogus, kuris maitina šeimą, nori gerai pailsėti naktį, o ne klausytis rėkiančio vaiko. Nematau nieko blogo, jei vyras miega kitame kambaryje tam, kad į darbą išeitų žvalus, ypač jei jis dirba dėmesio reikalaujantį darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 07 balandžio 2010 - 14:23
QUOTE(Eureka @ 2010 04 07, 15:22)
O kai vyras išvažiuoja į užsienį uždarbiauti keliems mėnesiams, tai irgi jau byranti šeima? Vyras-tai ne tik seksas. Tai dar ir žmogus, kuris maitina šeimą, nori gerai pailsėti naktį, o ne klausytis rėkiančio vaiko. Nematau nieko blogo, jei vyras miega kitame kambaryje tam, kad į darbą išeitų žvalus, ypač jei jis dirba dėmesio reikalaujantį darbą.

thumbup.gif Aš galvoju taip pat... kokia nauda, kad abu tėvai zombiais pavirs? Tegu tėvelis išsimiega kitame kambaryje ir mumis su dukryte tinkamai rūpinasi wink.gif
Atsakyti