QUOTE(barryte @ 2010 01 22, 10:43)
Sveikos mielosios mamytes, neradau tokios temeles, tai noriu jusu paklausti, tiesiog padiskutuoti:) Pati esu nestuke dabar, gimdysiu vasara, bet daznai girzdiu kad vaikai miega su tevais vienoje lovoje, as tai esu labai pries tokius dalykus, manau vyras ir zmona turi nepamirsti ir vienas kito. Noriu paklausti kurios miega su vaikais lovoje, kada uzsemate seksu, glamonemeis, jei vaikas guli salia? o jei jau jis pripranta juk miega su tevais iki keleriu metu. Mano vyras turi broli kuriam dabar 8 metai ir jis dar miega su tevais

Man tai galva neisnesa kaip tokio amziaus vaikui galima miegoti su tevais
Na, kol mažylio šalia nėra, tai gali galvoti kaip nori, o va kai jau JIS atsiras, tai duok D, kad tavo mintys liktų tokios kaip dabar
Matai, vaikučiai labai individualūs - vieniems reikia artumo, kitaip miegoti negali, kiti atvirkščiai - noriai būna vieni.
Pačiai teko bendrauti su 1 mama ir ji labai taikliai atsakė į šį klausimą. Ji taip pat būdama

galvojo, kad nesąmonė miegoti kartu su vaikučiu vienoje lovoje. Bet atsirado mažiukas na ir ką, ne tik kad vienoje lovoje, bet dar ir teko ant savo pilvuko mažių guldyti, kad tik jis gerai jaustųsi ir pailsėtų.
Man irgi yra ne kartą tekę migdyti mažąją ant pilvo, kai ji raitydavosi iš skausmo, rėkdavo ne savu balsu visą naktį.

Būdavo visi normalūs žmonės keliasi į darbą, o mes su maže užmiegam išsiklykusios ir išvargusios. Ir tai guldydavau šalia, kad tik miegotų

Dar ir dabar būna, kad ne tai kad šalia guldau, bet miegu pati pusiau sėdėdama, o ji man ant rankų, nes kitaip verkia (su pilvuku kovojam iki šiol nors mums jau 5 mėn

) Taip kad

Dėl aštuonmečio kartu lovoje, tai nežinau... Įdomiai atrodo. Manau tokio amžiaus vaikas tiesiog privalo miegoti atskirai.