Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

norejau pasiteirauti koks dantu balinimo budas yra pats nekenksmingiausias dantims g.gif noreciau atsilikti procedura pas dantista, nes su tomis visomis juostelemis tai neturiu kantrybes zaisti doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveiki,

sakykit ar bandete kas opalescence balinancia pasta? ar padideja labai jautrumas nuo jos ir ar duoda efekta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakopa: 06 vasario 2011 - 16:53
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 02, 17:09)
norejau pasiteirauti koks dantu balinimo budas yra pats nekenksmingiausias dantims g.gif noreciau atsilikti procedura pas dantista, nes su tomis visomis juostelemis tai neturiu kantrybes zaisti doh.gif  doh.gif

manau visi jie kenksmingi tik ziurint kokiu stiprumu balinsite smile.gif as siulyciau kapas ir 10 -15% geliuka manau pasidarytumet maziausiai zalos smile.gif
Atsakyti
Sakykite, is kur jus perkate tas balinimo juosteles? kazkaip kiekziuriu vaistinese, tai nera.. cia gal reikia pas dantista eit, ar kaip? baisiai nesinori is interneto siustis, nes niekad nesu to darius.. ax.gif
Atsakyti
As siuo metu naudoju trecia Crest pro effect juostele ir galiu pasakyt, kad dantys tikrai isjautreja. Net nezinau kaip reiktu sunaudot visa kursa.
Bet siaip tos juosteles nekazka, nes gana greit papilkeja/pagelsta dantys(skaiciau atsiliepimus, kad ne man vienai taip). Net nezinau ka reiks daryt, nes jau nebegaleciau but su ne baltais dantim, o balint daznai irgi negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2011 02 08, 06:35)
As siuo metu naudoju trecia Crest pro effect juostele ir galiu pasakyt, kad dantys tikrai isjautreja. Net nezinau kaip reiktu sunaudot visa kursa.

As ir jau trecia diena naudoju balinimo juosteles is Listerine, tai jokio jautrumo nepastebejau... g.gif Atrodo lyg ir virsutiniai dantys baltesni tapo, bet gal cia mano issigalvojimas smile.gif Tesiu dvieju sav kursa ir lauksiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 17, 13:41)
As ir jau trecia diena naudoju balinimo juosteles is Listerine, tai jokio jautrumo nepastebejau...  g.gif  Atrodo lyg ir virsutiniai dantys baltesni tapo, bet gal cia mano issigalvojimas  smile.gif  Tesiu dvieju sav kursa ir lauksiu rezultatu  4u.gif

kur tokias gauti? kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 02 06, 21:44)
manau visi jie kenksmingi tik ziurint kokiu stiprumu  balinsite  smile.gif as siulyciau kapas ir 10 -15% geliuka manau pasidarytumet maziausiai zalos smile.gif

gal siek tiek placiau g.gif blush2.gif jauciuosi visiskai zalia perskaiciusi jusu komentara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 17, 14:05)
kur tokias gauti? kiek kainuoja?  g.gif

Siunciausi is drugstore.com per tarpininkes, bet kainos jau nebepamenu ax.gif
Atsakyti
Sveiki!
Atsiduriau tikrai beviltiskoj situacijoj ir tikiuosi kad gal kas nors man pades.
Pries menesi nusipirkau Crest Whitestrips Professional Effect balinimo juosteles. Siandien baigiau kursa ir deja dantys gal tik vienu tonu pabalo, t.y. rezultato beveik nematyti :// As tesiog degu noru issibalinti dantys ir dabar galvoju apie kapas. Kaip manote po kiek laiko galeciau vel pradeti balinti dantys? Mano dantys nera jautrus, kai balinau juostelem nejauciau jokio gelimo (nors visi sake kad dantys labai gels)
Labai buciau dekinga uz atsakyma..
Atsakyti
QUOTE(Sahira @ 2011 02 18, 21:35)
Sveiki!
Atsiduriau tikrai beviltiskoj situacijoj ir tikiuosi kad gal kas nors man pades.
Pries menesi nusipirkau Crest Whitestrips Professional Effect balinimo juosteles. Siandien baigiau kursa ir deja dantys gal tik vienu tonu pabalo, t.y. rezultato beveik nematyti :// As tesiog degu noru issibalinti dantys ir dabar galvoju apie kapas. Kaip manote po kiek laiko galeciau vel pradeti balinti dantys? Mano dantys nera jautrus, kai balinau juostelem nejauciau jokio gelimo (nors visi sake kad dantys labai gels)
Labai buciau dekinga uz atsakyma..

Nelabai i Jusu klausima atsakysiu, bet gal pades kitokia info... blush2.gif
Domejausi balinimu kapomis ir lazeriu, konsultavaisi su dantu higieniste. Kadangi man po balinimo reiketu keisti plomba, tai ja butu reikeje keisti peraejus 10 dienu po paskutinio balinimo. Gal ir Jusu atveju panasiai g.gif
Beje, jei nusprendete balintis kapomis, tad konsultacijos metu ir paklausite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 19 vasario 2011 - 09:24
nusipirkau vel opalescence 15% balinimo svirkstu ax.gif Balinu vel dantukus po 2m pertraukos (laukiausi, tada maitinau kudiki, tad nebalinau). Balinau dar tik 2k, bet jau rezultatas thumbup.gif
Atsakyti