Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

QUOTE(Fever @ 2010 12 15, 14:09)
Sveiki, kas esate bande dantu balinimo juosteles? smile.gif Kokiu galima isigyti Lietuvoje? Gal kokios nuolaidos vyksta? Ir dar: ar tos juosteles lygiai nubalina dantis? Esu skaiciusi atsiliepimu, kad tarsi baltomis dememis ismuse ir tiek. Aciu uz atsakymus  4u.gif

Tikrai neismusa jokiomis dememis, balina tolygiai. Man patiko balintis juostelemis.
Beje, sioje temoje labai daug info apie balinima juostelemis, reik tik nepatingeti paskaityti.
Atsakyti
Perskaiciau nemazai temos, kad plombu nebalina supratau smile.gif
O kaip su dantu apnasomis (akmeninis)? Ju turiu tikrai nedaug, bet vis tiek idomu? Gal geriausiai pries balinant dantukus, apsilankyti pas dantu higienista? g.gif

I- nete panarsiau ir radau, kad ar juosteliu 14, ar 28 kaina - panasi. Peroksido kiekis skiriasi nedaug (4 proc.). Tai kaip cia suprasti? ax.gif
Atsakyti
Turiu tas balinimo kapas su svirkstais, crestwhite juosteles... Nezinau kodel, bet mano dantys kazkaip isjautreje ar kas, bet man skauda jas laikant... kai laikau dar lyg kazkas burnoj sprogineja, kas cia gali buti?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 01 03, 17:38)
Turiu tas balinimo kapas su svirkstais, crestwhite juosteles... Nezinau kodel, bet mano dantys kazkaip isjautreje ar kas, bet man skauda jas laikant... kai laikau dar lyg kazkas burnoj sprogineja, kas cia gali buti?

kad išjautrėja tai čia daug kam taip, nes visgi dantims tai nėra labai geras dalykas.. aš irgi iš pradžių išsigadau, kodėl taip dilgčioja, bent nebuvo taip smarkiai, kai nustoji balint, po dienos - dviejų viskas praeina, o kol balini tai jaučias ir visą dieną (ne tik kol laikau juosteles) toks jautrumas.. aišku jei jau negalit kentėt turbūt labai jautrius dantis turit, tai gal tada geriau atsisakyti balinimo.
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 01 03, 16:38)

Gali būti kad tavo dantyse yra įtrūkęs emalis, todėl dantys tokie jautrūs ir balinant jaučiausi tas "spoginėjimas".
Man buvo labai panašiai, todėl klausiau savo odontologės.
Atsakyti
Sveikos, pasakykit kurios crest whitestrips juosteles geriausios? Nes ju yra ten visokiu rusiu... ax.gif mano dantukai truputi jautroki, bet labai noriu pabalinti siomis juostelemis blush2.gif paskutiniu metu labai daznai geriu kalci, susistiprinsiu dantukus, o tada pirksiu juoteles.. patarkite, labai prasau kurias pirkti? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2011 01 23, 16:27)
Sveikos, pasakykit kurios crest whitestrips juosteles geriausios? Nes ju yra ten visokiu rusiu... ax.gif mano dantukai truputi jautroki, bet labai noriu pabalinti siomis juostelemis blush2.gif paskutiniu metu labai daznai geriu kalci, susistiprinsiu dantukus, o tada pirksiu juoteles.. patarkite, labai prasau kurias pirkti?  blush2.gif  doh.gif

man patiko advanced vivid, daug kas jas giria, nes labai gerai prilimpa prie dantų ir laikosi, nereikia jaudintis, kad ten kas nukris ar atsiklijuos smile.gif
Atsakyti
kokia kaina ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2011 01 23, 21:35)
kokia kaina ju? g.gif

ir kur galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
Sprogineja, nes matyt po juostelem truputi seiliu patenka ir ivyksta reakcija ten su tuo peroksidu, todel ir putoja,''sprogineja'' kaip minejot
Atsakyti
Dar skaiciau atsiliepimu, labai giria Premium, sako, kad jau tikrai rezultatas geras,o Pro Effects super is viso g.gif gal jus kuri pakomentuoti galit, mergaites? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2011 01 23, 20:42)
Dar skaiciau atsiliepimu, labai giria Premium, sako, kad jau tikrai rezultatas geras,o Pro Effects super is viso g.gif gal jus kuri pakomentuoti galit, mergaites?  wink.gif

Tai naturalu, kad kuos stipresnes juosteles, tuo geresnis ir greitesnis balinimo rezultatas, bet reikia atsirinkti paciai, nes pvz. jei dantys jautrus, tai paciu stipriausiuju juosteliu geriau nenaudoti.
Atsakyti