Šįryt draugė prisipažino tvarkanti popierius skyryboms. Neišlaikiusi apsižliumbiau -per tris dienas tokį prisipažinimą išgirdau iš penktos (!!!) draugės/pažįstamos. 4 atvejais iš penkių - vyras susirado kitą. Kartu gyventa nuo vienerių iki 12 metų. Visais atvejais yra vaikas/vaikai. Moteros, jūs man pasakykit, kas, po velnių, darosi?
QUOTE(Summer @ 2005 11 21, 13:33)
Šįryt draugė prisipažino tvarkanti popierius skyryboms. Neišlaikiusi apsižliumbiau -per tris dienas tokį prisipažinimą išgirdau iš penktos (!!!) draugės/pažįstamos. 4 atvejais iš penkių - vyras susirado kitą. Kartu gyventa nuo vienerių iki 12 metų. Visais atvejais yra vaikas/vaikai. Moteros, jūs man pasakykit, kas, po velnių, darosi?
As busiu bjauri, bet tai aplinkybes. Moteris turi tureti geras pareigas, namai tvarkingi, valgyt padaryta, vaikai priziureti, pati gerai atrodyti ir dar vakarais buti laiminga ir visus apsokineti. ir jei tai nedarai, atsiranda kas pasirupina vyru.
Kas klubuose vyksta: panos dziaugiasi, kad kazzkas "paglamzo", o jei dar pasokdina isvis fantastika/
QUOTE(Summer @ 2005 11 21, 11:33)
Turbūt kiekvienas atvejis individualus

QUOTE(mingaude @ 2005 11 21, 13:49)
As busiu bjauri, bet tai aplinkybes. Moteris turi tureti geras pareigas, namai tvarkingi, valgyt padaryta, vaikai priziureti, pati gerai atrodyti ir dar vakarais buti laiminga ir visus apsokineti. ir jei tai nedarai, atsiranda kas pasirupina vyru.
Kas klubuose vyksta: panos dziaugiasi, kad kazzkas "paglamzo", o jei dar pasokdina isvis fantastika/
Gerai: paglamžė, pašokdino. Bet paskui juk "už varčios ir vėl iš pradžios" - suglamžytai irgi reikės : turėti geras pareigas, tvarkyt namus, daryt valgyt, prižiūrėt vaikus, pačiai gerai atrodyti ir dar vakarais būti laimingai ir visus apšokinėti".
Svetima: nuo 25 - 38. Čia į tą "vidutinį" amžių man dsar nelabai traukia

o gal kaip tik sunku gyventi su super moterim?

riboto mąstymo panos, jei džiaugiasi paglamžytos

tai moteris visada turi atrodyti tobulai, būti tobula namų vergė, kitaip vyras pabėgs pas kitą? Visi esame žmonės, o ne mašinos, negali gi moteris visada būti kaip barbė devyndarbė, visus darbus nudirbti ir dar vakare laiminga atnešti Ponui valgyti, nes pats nebesugeba. Būna juk ir tokių dienų, kai staugti iš pykčio norisi, tai negi vaidinti ir apsimetinėti, kas mano nuotaika puiki, kad tik vyras nepamatytų, kokia jo žmona pikta žiežulair nepabėgtų pas kitą? Vyras turi mylėti žmoną bet kokiu atveju, pikta ji, susivėlusi ar dar kažkokia

Kai subinė pilna, tai ir nebežino ko norėt

Laisvė duoda savus rezultatus. Daugelyje firmų, tam kad padidintų darbingumą, organizuojami vakarėliai bendradarbiams ir dažniausiai antros pusės ten netoleruojamos, skatinamas bendradarbių suartėjimas, ir čia jau suveikia gamtos dėsniai į kuriuos darbdaviui nusispjaut, lengva intriga tik didina firmos darbingumą. Vyrams jau tapo normalu pasilinksminti be žmonos, o laikui begant ir nutolsta vieni nuo kitų. Dar prieš 10 metų buvo keista, jei vyras eina į baliuką be žmonos, dabar į tokią atvykėlę bendradarbiai žiūrėtų jau su lengva ironija. Esu pati buvusi ir baliuke, kur be ceremonijų vedusį vyriškį atakavo mergina, aiškindama savo privalumus, buvau ir kažkokiame meet'e, kur išgirdau kaip viena mergina su pašaipėle vyriškio klausė kaip jau čia jį taip žmona išleido, net neįtardama kas šalia stovi, yra tekę būti ir mano vyro darbovietės renginyje, kur vyro bendradarbės jį kvietė:"eikš pas mus, o tai sėdi ten nežinia su kuo". Viskas kitaip atrodo esant ištekėjusiai, nei tai kuri neturi sutuoktinio. O vyrams tikriausiai patinka toks jų graibstymas, mat kokia vertybė, visos tik draskosi, visoms taip reikia, o žmona jau ištyrinėta, užkariauta, nebeįdomi. Tik tingumas ir nenoras kažką keisti, gali sulaikyti nuo noro skirtis vyrą, kuris nuklydo.
Ne veltui ankstesnės puritoniškos šeimos taisyklės buvo sukurtos- išgyventi šeimoje yra daug sunkiau nei trenkti durimis ir keliauti pas kitą, nežinomą, neįprastą.
Ne veltui ankstesnės puritoniškos šeimos taisyklės buvo sukurtos- išgyventi šeimoje yra daug sunkiau nei trenkti durimis ir keliauti pas kitą, nežinomą, neįprastą.
Aš savo nuostabai, pastebėjau ir kitokį reiškinį. Kurso draugė (ištekėjusi), organizuoja susitikimą. Pabrėžtinai - be vyrų (žmonų). Atseit, reik laisvės. Nu vieną kart bobiškai pasipletkavojom, antrą, trečią... Ir su vyru jau pageidaučiau atsilankyt, bet - ne fasonas. t.y. - jie griežtai nepageidaujami.
tai čia kaip man suprasti? nurašau viską tos draugės kompleksams. Bet jau imu galvot, gal čia aš užsimerkus vaikštau
tai čia kaip man suprasti? nurašau viską tos draugės kompleksams. Bet jau imu galvot, gal čia aš užsimerkus vaikštau

QUOTE(mumis1 @ 2005 11 21, 16:17)
Aš savo nuostabai, pastebėjau ir kitokį reiškinį. Kurso draugė (ištekėjusi), organizuoja susitikimą. Pabrėžtinai - be vyrų (žmonų). Atseit, reik laisvės. Nu vieną kart bobiškai pasipletkavojom, antrą, trečią... Ir su vyru jau pageidaučiau atsilankyt, bet - ne fasonas. t.y. - jie griežtai nepageidaujami.

Labas,užsimerkusioji, mes atrodo belikom vos kelios, kurioms norisi su savo vyrais linksmintis, bet ir mes išnyksime kaip dinozaurai, nes šeima- tai stagnacinė struktūra, nepatogi vartotojiškai visuomenei- visko naudoja mažiau, pradedant kilnojamu ir nekilnojamu...
QUOTE(Enija @ 2005 11 21, 16:03)
Laisvė duoda savus rezultatus. Daugelyje firmų, tam kad padidintų darbingumą, organizuojami vakarėliai bendradarbiams ir dažniausiai antros pusės ten netoleruojamos, skatinamas bendradarbių suartėjimas, ir čia jau suveikia gamtos dėsniai į kuriuos darbdaviui nusispjaut, lengva intriga tik didina firmos darbingumą.
kazkaip labai jau neoriginaliai cia ismastei. Pas mus darbe yra tik vienintelis kartas, kada visi yra kvieciami su seimomis, bet cia ir finansai labai stipriai suveikia.
Kur tau rengti vakareli dviems, o kur keturiems simtams.
Savaime negalima atmesti ir to pasakymo ,kad bendradarbiai turi kazkiek suarteti, o tai labai yra sunku bendrauti su zmonemis, kuri tu pazisti tik is nuotraukos imones servery. Gal mazoje kompanijoje yra ir kiek kitaip, bet dideleje yra butina skatinti darbuotoju bedravima.
Siandien is vieno kliento isgirdau komplimenta... kad jisai noretu ateiti pas mus dirbti vien tik del tarp musu tvyrancios atmosferos.
O santuokos yra todel, kad tai nebera vertybe... kad tiesiog yra skatinama ne keistis paciam, ne ieskoti iseities is padeties, o keisti partneri.
Kad ir siame forume - kaip daznai yra duodamas patartimas issiskirti palikti... ir kaip patariama dar bandyti.
Būna juk ir tokių dienų, kai staugti iš pykčio norisi, tai negi vaidinti ir apsimetinėti, kas mano nuotaika puiki, kad tik vyras nepamatytų, kokia jo žmona pikta žiežulair nepabėgtų pas kitą? Vyras turi mylėti žmoną bet kokiu atveju, pikta ji, susivėlusi ar dar kažkokia
[/quote]
Sventi zodziai, tik deja realybe kitokia. Jiems keistis galima, o mes turime likti tokios pat grazios, geros, jaunos.

[/quote]
Sventi zodziai, tik deja realybe kitokia. Jiems keistis galima, o mes turime likti tokios pat grazios, geros, jaunos.
Pagal paskutinius mano pastebejimus vyriskosios lyties poziuris i seima labai sparciai keiciasi.Priezastis?Manau jie istizo,o mes pasidarem daug stipresnes.Tikrai neesu feministiniu paziuru.Toli eit nereikia,namuose turiu mylima vyra-kuriam beje vidutiniojo amziaus krize (cia mano diagnoze),yra kiti artimi zmones is vyriskos gimines (tikrai ne meiluziai) i kuriu elgesi ziurint siurpstu.Kodel taip elgemasi su zmonomis,savo vaiku motinomis nesuprantu.Nu nei vienos bjaurios,negrazios,neistikimos nera.Isvada: manau jie jauciasi kaip labai paklausi preke.A,ji siandien susiraukus,ne taip mane pasitiko-vadinasi pati kalta,kad kita susiradau.O koks musu visuomenes poziuris i issiskyruse moteri?Tipo ji vyro islaikyt prie saves nesugebejo...Arba buvo apsileidus ir delto jis ja paliko...Tai kam jam stengtis ir klaust zmonos;mieloji,kas tau negerai?Paskui klausyt verksmingo pasakojimo.Jei nuejes i kluba,ar siaip i draugu susiejima ras zavia,jauna,issisiepusia dama.Kuri tikrai neuzkraus (bent kolkas) rupesciais apie buiti,vaikus ...Del to ir sakau,kad dauguma vyru (atsiprasau visu kurie yra tikri seimos vyrai) nori lengvo gyvenimo,kam stengtis jeigu galima nebe?
Mane biesina toks ju poziuris i seima

Mane biesina toks ju poziuris i seima