Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(delfinyte @ 2010 04 13, 18:31)
desineje puseje uzmetimas, gera akis dvi akys sumegztos kartu is desines, o kairej pusej, dvi sumegztos is kaires (tik jas reik apsukt ir is kito spuses sumegst,) gera akis ir uzmetimas, o blogoj pusej blogosiomsi akimis

va iskalbingiau ir detaliau paaiskino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 04 13, 18:31)
desineje puseje uzmetimas, gera akis dvi akys sumegztos kartu is desines, o kairej pusej, dvi sumegztos is kaires (tik jas reik apsukt ir is kito spuses sumegst,) gera akis ir uzmetimas, o blogoj pusej blogosiomsi akimis

Ačiū, bandysiu pavyzdėlį pramegzt 4u.gif
Atsakyti
Lieknėjimo rezultatas ax.gif

originalas
user posted image

mano versija
user posted image

Sulieknėjau tik 200 g su biškiu, o siūlų tokių turėjau net 500 g, teks vėl kažką iš tų pačių megzti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 14, 13:45)

originalas
user posted image

mano versija
user posted image

Sulieknėjau tik 200 g su biškiu, o siūlų tokių turėjau net 500 g, teks vėl kažką iš tų pačių megzti  smile.gif

labai gražus darbelis thumbup.gif gal galit pasakyti kokios sudėties ir storio siūlus naudojot?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 04 14, 13:58)
labai gražus darbelis  thumbup.gif gal galit pasakyti kokios sudėties ir storio siūlus naudojot?

Čia Vernito medvilnė, 100 %. Storis rašo 234 m, bet kažkurioj mezgimo temoj neseniai rašė, kad tokį metražą rašo ant visų vernito siūlų, o realiai jis gali būti bet koks wacko.gif Aš manau, kad čia daugiau metrų, nes tik 2 matkelius sunaudojau, o dydis maždaug 40 - 42 gavosi ax.gif
Atsakyti
mano versija

Sulieknėjau tik 200 g su biškiu, o siūlų tokių turėjau net 500 g, teks vėl kažką iš tų pačių megzti  smile.gif

nu bet kaip grazu wub.gif noriu rastelio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 14 balandžio 2010 - 13:41
QUOTE(dontstop @ 2010 04 14, 14:34)
Čia Vernito medvilnė, 100 %. Storis rašo 234 m, bet kažkurioj mezgimo temoj neseniai rašė, kad tokį metražą rašo ant visų vernito siūlų, o realiai jis gali būti bet koks  wacko.gif Aš manau, kad čia daugiau metrų, nes tik 2 matkelius sunaudojau, o dydis maždaug 40 - 42 gavosi  ax.gif

Ačiū už atsakyma, turiu ir aš tokiu siūlų bet tik raudonos spalvos bet vis juos paiimdavau ir galvodavau kad nieko nesigaus ir padėdavau atgal tai dabar jau žinosiu kad labai gražiai gaunasi iš jų numezgus kiauraraščiu
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 14, 14:41)
nu bet kaip grazu wub.gif noriu rastelio  ax.gif

QUOTE(savitre @ 2010 04 14, 15:07)
Ačiū už atsakyma, turiu ir aš tokiu siūlų bet tik raudonos spalvos bet vis juos paiimdavau ir galvodavau kad nieko nesigaus ir padėdavau atgal tai dabar jau žinosiu kad labai gražiai gaunasi iš jų numezgus kiauraraščiu

Smagu, kad patiko smile.gif
va tema apie jį Osinkoje, 7 psl. gera schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 14, 15:40)
Smagu, kad patiko  smile.gif
va tema apie jį Osinkoje, 7 psl. gera schema  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 14, 14:45)

originalas
user posted image

mano versija
user posted image

puiki kopija, grazi spalva, ir neblogas sulieknejimas, siaip kazkur matytas tas originalas man reigis esprite jei neklystu, as ir daznai megstu pasiskolint ideju is firminiu megztuku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 04 15, 00:12)
puiki kopija, grazi spalva, ir neblogas sulieknejimas, siaip kazkur matytas tas originalas man reigis esprite jei neklystu, as ir daznai megstu pasiskolint ideju is firminiu megztuku thumbup.gif  4u.gif

Taip, čia Esprit megztukas smile.gif
Atsakyti