Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Mano vyras pamate bangelee lobius ir sako: kam tiek daug reikia? bigsmile.gif tai gi nusiperki du ar tris kamuoliukus, sumezgi, o tada vel nusiperki. tongue.gif nieko jis nesupranta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 04 09, 21:50)
Mano vyras pamate bangelee lobius ir sako: kam tiek daug reikia?  bigsmile.gif tai gi nusiperki du ar tris kamuoliukus, sumezgi, o tada vel nusiperki.  tongue.gif  nieko jis nesupranta  lotuliukas.gif

jis tikriausiai megztų tik kojines.

Paskaičiavau savo atsargas:
4 kg gerų naujintelaičių siūlų, kurių atskirai užtektų 5 megztiniams ir 2 kg po vieną du matkiukus visokių likučių, kartais net po pusę... Gal ir kukliai, bet man atrodo labai daug blush-anim-cl.gif: didžiausia bėda tai, kad atlėgus įkarščiui nebesinori TO, kam planuoti buvo siūlai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 04 07, 19:30)
10 priežasčių pirkti beprotiškus kiekius siūlų:

"Atradau" 11-tą priežastį. Ir net ne jumoristinę. Ilgą laiką neperkant siūlų, naudojant tik "atsargas" (ką aš aiškiai per ilgai dariau), pradedi nebesuprasti moderniomis šiuolaikiškomis technologijomis apdorotų siūlų elgesio.
"N" metų mezgiau jau be jokių pavyzdukų, pasižiūri į raštą, pasižiūri į siūlą, ir aišku, kas gausis. O dabar -- su trečio gamintojo merino siūlais žaidžiu (mezgimo to nebepavadinsi), visi elgiasi skirtingai, ir net pavyzdukai nepadeda. Pvz., po skalbimo ištįsta tik rankovės (nors pavyzdėlis net nebandė ilgėti). doh.gif
Dar viena baigiamojo darbo tema kuriai nors, studijuojančiai tekstilę ar pan. mokslus: "Siūlų elgesio priklausomybė nuo apdirbimui taikytų technologijų: technologijos, gamintojai, siūlų rūšys, elgesio priklausomybė nuo rašto ir mezginio dalies pobūdžio".

Einu n-tąjį kartą ardyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 04 10, 10:56)
"Atradau" 11-tą priežastį. Ir net ne jumoristinę.
Dar viena baigiamojo darbo tema kuriai nors, studijuojančiai tekstilę ar pan. mokslus: "Siūlų elgesio priklausomybė nuo apdirbimui taikytų technologijų: technologijos, gamintojai, siūlų rūšys, elgesio priklausomybė nuo rašto ir mezginio dalies pobūdžio".

Juokas pro ašaras, ar ne? lotuliukas.gif doh.gif

O mano dieta kažkaip neteisingai juda doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Paskutiniu metu nudietinau:
-90gr;
-26 gr;
-7gr ir t.t. blush2.gif

o vat vien vakar parsinešiau + 650gr !!! ph34r.gif
(bet beveik pasiteisnimą turiu blush2.gif tongue.gif )
Papildyta:
Va, -90gr darželio 'namų darbams'
user posted image

ir - 26gr pamarginimui ir apdailai:
Dukrytės PAČIOS išsirinktas siūlas buvo baisiai niūrus verysad.gif
user posted image
padryžinau user posted image
O čia visas 'tiuningas' lotuliukas.gif
user posted image

"Man patinka, o Jums ką - nea?!?"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 04 09, 15:58)
si karta ir as siek tiek pasilaikiau dietos, sumazinau palyginus nemazai, emiau visas spalvas, kuriu turejau po pilna arba beveik pilna kamuoli

Oi, Liolke ohmy.gif Tiesiog nerealus darbelis wub.gif Išsisaugojau, kada nors megziu ir aš tokį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 10, 22:26)
Oi, Liolke  ohmy.gif Tiesiog nerealus darbelis  wub.gif  Išsisaugojau, kada nors megziu ir aš tokį  wub.gif

aciu, galit bandyt nieko sudetingo ten nera, tik paskui tas siulu sukaisiojimas nepatinka man, labai jau laiko gaisimas, bet be laiko gaisimo ir rezultatu nebutu, spalvas galima nebutinai tokia eiliskumo tvarka, galima ir kitaip deliot, galima viena siauresne juosta, kita platesne po to vel siauresne, cia jau kaip sauna i galva, dar viena ideja turiu viena margiuka megzt ir panasiai is tiek spalvu tik kitokiu ir skirtingu rastu aisku, plius apykakle, bet cia jau turesiu pirkt siulus, nes po pilna nelabai turiu kokiu man reik spalvu
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 04 10, 12:21)
ir - 26gr pamarginimui ir apdailai:
Dukrytės PAČIOS išsirinktas siūlas buvo baisiai niūrus verysad.gif

"Man patinka, o Jums ką - nea?!?"

scare.gif Nedrįsčiau pasakyt, kad nepatinka lotuliukas.gif Labai fainas dalykas, užsimaniau ir saviškei tokį numegzt.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 24, 17:04)
Na, man idėjų netrūksta, bet kai pradedu megzt, niekas nebepatinka.
Papildyta:

Na, gal kam kitam tiks. Galima kiaurą ant maikutės, irgi gražiai atrodytų. O jei siūlų nedaug, gal bolero arba liemenė?
Man Vernito irgi nepatinka, bet turiu dar 400 g. Sakiau nusimegsiu kompui kišenę, nes ant savęs gaila tokią tarką vilktis - aš nieko blogo sau nepadariau, kad save taip skriausčiau schmoll.gif

Mielos darbštuolėlės:)
Kaip nudžiugau paskaičius, kad galima kišenę kompui numegzti...Pas mane taip pat 2 pusmaišiukai siūlų...gal turit kokią konkrečią mintį ar nuotraukėlę apie tai, tai yra, apie kompą?
Didžiausia svajonė- iš lino audinio+ kažkas primegzto - tai terbytė pirkiniams...
Gal paplūdimiui ar šiaip atostogoms....Būtų svajonių svajonė. Jūs tokios išmintingos, gal kokią nuorodą ar paveiksliukų suorganizuosit g.gif g.gif g.gif
Būčiau labai dėkinga.Daug saulės Jums ir malonių valandėlių prie labai moteriškų darbo įrankių, daug kūrybinių minčių 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liolke @ 2010 04 09, 16:58)
si karta ir as siek tiek pasilaikiau dietos, sumazinau palyginus nemazai, emiau visas spalvas, kuriu turejau po pilna arba beveik pilna kamuoli

user posted image

Puiku. Jūs šauni smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2010 04 11, 16:54)
Kaip nudžiugau paskaičius, kad galima kišenę kompui numegzti...Pas mane taip pat 2 pusmaišiukai siūlų...gal turit kokią konkrečią mintį ar nuotraukėlę apie tai, tai  yra, apie kompą?

megzkit paprasčiausią stačiakampį, kurį susiuvus gausis Jūsų pc dydis mirksiukas.gif

raštą, spalvas galite rinkti skokį tik norite, keletas pav rastų pas save kompe
user posted image user posted image
p.s. paspaudus pav -pasididina
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 11, 17:03)
megzkit paprasčiausią stačiakampį, kurį susiuvus gausis Jūsų pc dydis mirksiukas.gif

Kokia šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2010 04 11, 15:58)
Mielos darbštuolėlės:)
Kaip nudžiugau paskaičius, kad galima kišenę kompui numegzti...Pas mane taip pat 2 pusmaišiukai siūlų...gal turit kokią konkrečią mintį ar nuotraukėlę apie tai, tai  yra, apie kompą?
Didžiausia svajonė- iš lino audinio+ kažkas primegzto - tai terbytė pirkiniams...
Gal paplūdimiui ar šiaip atostogoms....Būtų svajonių svajonė. Jūs tokios išmintingos, gal kokią nuorodą ar paveiksliukų suorganizuosit g.gif  g.gif  g.gif

Galima imti stačiakampės rankinės modelį. Aš taip ir planuoju daryti (kai pabaigsiu visus pradėtus darbus, kažkur po 100 metų).
Mano svajonė - kombinuota odos, veltinio ir nėrinių rankinė. Turiu keturkampių odos lopelių, kuriuos gavau išardžius sijoną, iš kurio planavau daryti kažką NEREALIAI gražaus, stiliovo ir nepakartojamo, ko dabar visiškai neatsimenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 11 balandžio 2010 - 17:42
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 11, 18:03)

user posted image    user posted image
p.s. paspaudus pav -pasididina

oj aciu, J@lanta uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pas jus gausu ideju, o kokia lengva terbele detis i rankine atsargai pirkiniams siulytumet pasigaminti- lino audinys+ linas siulas?
Atsakyti