Kalta, kalta... Ėjau į "Diteksą" medžiagų pasižiūrėti... +300 gramų galbūt riešinėms...
QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 12, 16:26)
labai laukiam

As turiu labai daug kosmetikos priemoniu, tai kai reikia ka nors surasti, tenka ilgai pasiknisti. Sugalvojau, kad siulu likucius galiu panaudoti kosmetinems. Nusimezgiau kelias kosmetines seseliams, piestukas, lupdaziams

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 12, 16:59)
Dar gerokai teks palaukti, nes reikalingas tiuningas - siuvimas ir siuvinėjimas - man paprastai laaaaaaaaaabai ilgai užtrunka, o dar ir manekenė išvažiuoja.
Einu į pabaigą su paskutiniu megztuku, šiandien pabaigsiu, rytoj noriu pradėti sekantį. Nusižiūrėjau tokį modelį:

Tik man neaišku, kaip mezgamas tas raštas su skylutėm šalia pynių? Gal kas padės?

Tik man neaišku, kaip mezgamas tas raštas su skylutėm šalia pynių? Gal kas padės?

QUOTE(dontstop @ 2010 04 13, 13:36)
Einu į pabaigą su paskutiniu megztuku, šiandien pabaigsiu, rytoj noriu pradėti sekantį. Nusižiūrėjau tokį modelį:

nupiesti nzn kaip, bet bandysiu paaiskinti. mezgama is abieju pusiu suimant ir uzdedant akis (ta prasme ir is geros ir is blogos puses)
Laba diena mielos mamytes
. Manau pas visas siulu dietos besilaikancias yra tokiu kamoliuku is kuriu nelabai kas iseina, siulau padietintikilniu tikslu, mezgant kepuraites veziu sergantiems vaikams

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 13, 13:57)
nupiesti nzn kaip, bet bandysiu paaiskinti. mezgama is abieju pusiu suimant ir uzdedant akis (ta prasme ir is geros ir is blogos puses)
Tiesą pasakius, man neaišku

QUOTE(dontstop @ 2010 04 13, 16:12)
desineje puseje uzmetimas, gera akis dvi akys sumegztos kartu is desines, o kairej pusej, dvi sumegztos is kaires (tik jas reik apsukt ir is kito spuses sumegst,) gera akis ir uzmetimas, o blogoj pusej blogosiomsi akimis
QUOTE(liolke @ 2010 04 09, 15:58)
si karta ir as siek tiek pasilaikiau dietos, sumazinau palyginus nemazai, emiau visas spalvas, kuriu turejau po pilna arba beveik pilna kamuoli

Nepaprastai gražus! Toks tikrai pavasarinis

QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 11, 10:28)