Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Per savaitgalį sulieknėjau 490 gramų showoff.gif Deja, įrodymų teks palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 12 balandžio 2010 - 15:26
Kalta, kalta... Ėjau į "Diteksą" medžiagų pasižiūrėti... +300 gramų galbūt riešinėms...
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 12, 16:26)
Per savaitgalį sulieknėjau 490 gramų showoff.gif Deja, įrodymų teks palaukti.

labai laukiam ax.gif
Atsakyti
As turiu labai daug kosmetikos priemoniu, tai kai reikia ka nors surasti, tenka ilgai pasiknisti. Sugalvojau, kad siulu likucius galiu panaudoti kosmetinems. Nusimezgiau kelias kosmetines seseliams, piestukas, lupdaziams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 12, 16:59)
labai laukiam  ax.gif

Dar gerokai teks palaukti, nes reikalingas tiuningas - siuvimas ir siuvinėjimas - man paprastai laaaaaaaaaabai ilgai užtrunka, o dar ir manekenė išvažiuoja.
Atsakyti
o aš šiandien atradau dar vieną užslėptą maišelį su juodais siūlais suplanuotais megztinukui doh.gif , matyt jau netilpo į krepšius balkone, tai paslėpusi buvau, kad akių nebadytų ir ant sąžinės neliptų blush2.gif , tai dabar pradėti du mezginiai, jei pradėsiu dar ir trečią blink.gif doh.gif ...
Atsakyti
Einu į pabaigą su paskutiniu megztuku, šiandien pabaigsiu, rytoj noriu pradėti sekantį. Nusižiūrėjau tokį modelį:
user posted image
Tik man neaišku, kaip mezgamas tas raštas su skylutėm šalia pynių? Gal kas padės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 13, 13:36)
Einu į pabaigą su paskutiniu megztuku, šiandien pabaigsiu, rytoj noriu pradėti sekantį. Nusižiūrėjau tokį modelį:
Tik man neaišku, kaip mezgamas tas raštas su skylutėm šalia pynių? Gal kas padės? blush2.gif

nupiesti nzn kaip, bet bandysiu paaiskinti. mezgama is abieju pusiu suimant ir uzdedant akis (ta prasme ir is geros ir is blogos puses)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 13 balandžio 2010 - 12:58
Laba diena mielos mamytes 4u.gif . Manau pas visas siulu dietos besilaikancias yra tokiu kamoliuku is kuriu nelabai kas iseina, siulau padietintikilniu tikslu, mezgant kepuraites veziu sergantiems vaikams
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 13, 13:57)
nupiesti nzn kaip, bet bandysiu paaiskinti. mezgama is abieju pusiu suimant ir uzdedant akis (ta prasme ir is geros ir is blogos puses)

Tiesą pasakius, man neaišku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 13, 16:12)
Tiesą pasakius, man neaišku  blush2.gif

desineje puseje uzmetimas, gera akis dvi akys sumegztos kartu is desines, o kairej pusej, dvi sumegztos is kaires (tik jas reik apsukt ir is kito spuses sumegst,) gera akis ir uzmetimas, o blogoj pusej blogosiomsi akimis
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 04 09, 15:58)
si karta ir as siek tiek pasilaikiau dietos, sumazinau palyginus nemazai, emiau visas spalvas, kuriu turejau po pilna arba beveik pilna kamuoli

user posted image

Nepaprastai gražus! Toks tikrai pavasarinis thumbup.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 11, 10:28)
scare.gif Nedrįsčiau pasakyt, kad nepatinka lotuliukas.gif Labai fainas dalykas, užsimaniau ir saviškei tokį numegzt.

lotuliukas.gif Išsigandai?????? tongue.gif
Atsakyti