zodziu - brolis isvaziaves i uzsieni.dirba jau 3 metus.yra isvaizdus, protingas, issilavines.pagaliau rado ten pakankamai nebloga darba(ne juoda).jis bendraujantis ir t.t. deja, vaikysteje mama ji labai lepino, jis neturejo jokiu namu darbu, net pusryciai buvo i lova.zodziu - jis yra kazkiek infantilus.noreciau paaiskinti, jis darbstus, bet psichologiskai priklausomas nuo moters, deja tikrai cia mamos klaida, ji perdaug ji lepino...
dabar problema:
i uzsieni jis isvyko kartu su drauge, kuria mylejo, jie kartu studijavo.
bet po pusmecio jie issiskyre. jis puole i depresija.ir tuo metu internetu susipazino su kita.ji irgi dirba tame paciame mieste, ja ka tik buvo pametes vaikinas.ji pati ne is lietuvos o is latvijos.zodziu jie greit susikukavo ir vos ne po keliu savaiciu ji pas broli perveze savo smutkes.
eina jau antri metai kaip jie gyvena susimete.cia ivadas taip sakant.
po metu bendro gyvenimo suzinuojau, kad jos mama atvaro pas mano tevus i svecius kartu su ja ir broliu.na as tada tikrai nebuvau nei priesyskai nusiteikiusi nei ka blogo galvuojusi apie ja, nes maciau tik foto ir kai ka brolis pasakodavo.bet kai jie atvaziavo - PASIBASEJAU...
na ji labai neisvaizdi...na bet ne tame problema... nors aisku krenta i akys.ji labai pavydi, pastoviai vadovauja broliui, net, sakyciau taiko psichologini smurta..jos mama tokia pati...labai nemalonus zmones.mama naglai ikalbinejo mano tevus kad jie paspaustu broli, kad jis vestu kuo greiciau..
dabar dar esminiai dalykai, kurie man nepatinka tiesiog baisiai - mergina visiskai nesiekia tobuleti - per kelis metus ne kiek neismoko kalbos tos salies, kurioje dirba, neturi profesijos, net nesiekia ka nrs mokytis, dirba paprasta darba ir nenori tobuleti.gyvena islaikoma brolio, pati pinigus leidzia savo reikmem arba siuncia motinai, kuri irgi nedirba, ir net neiesko darbo - tipo o kam?juk dukra siuncia babkes.taip pat galima sakyti brolis arniukas piperka ir merginos jaunesni broli, berniukas 15kos, bet irgi tinginys, mokytis nenori..zodziu seima tinginiu, mergina is ju pati geriausia, tik kad ji nemato jokiu perspektyvu, nenori siekti tobuleti...as su ja kalbejau apie tai, kodel nemokosi kalbos, galetu geriasni darba susirasti - sako o kam, u\ mane JIS(brolis) pasako, o mano darbe kalbos nereik.jai rupi tik apsirengti, papramuogauti, na zodziu toks va siauras ratas..
baisiausia - ji baisiai pavydi, niekur neleidzia brolio vieno, per ja jis prarado visus draugus uzsienyje.benrauja tik su jos drauge ir jos vyru.skambineja pastoviai.kai jis buvo atvykes vienas pas tevus keliom dienom - skambinejo kas valanda - ka darai, kur eini, su ko.kontrole...net gatveje einant - kodel i ja ziuri...na liguistas pavydas.ji baisiai bujo kad ji nesutiktu kitos...tiesiog isikabinusi ji...
man taip del brolio neramu.jis visad sieke tobuleti, net svajojo studijuoti dar viena specialybe uzsienio kolegijoje...as skatinu ji ieskuotis darbo ofise - jis ta galetu, kad jo supanciu zmoniu ratas prasipliestu, skatinu tobuleti, mokytis, bet didele dalis jo uzdirbamu pinigu eina jos seimai islaikyti...vietoj kad stoti mokytis, jis apmoka jos mamos keliones kelis kartus per menesi pas jos, nes jos mamai liuuudna.dar aisku ir jos brolis atvaro.ir sveciuojasi pas jos, valgo ir apsirengia tenai...
o ji labai nenori, kad jis stotu mokytis, pati sako, ka tipo, ir dabar uzdirba, bijo kad ofise bus moteru, nes dabar jis dirba vyriskam kolektyve...
zodziu...jis mazai kur buna be jos, darbas-namai, pramogos tik su ja...del to jis nieko ir nemato ir nesutinka...
jie labai skirtingo intelekto lygio, ji labai..na tokia paprast paprasta, staciokiska net, kalbos tik smutkes ir pan...jis visai kitoks, bet matau kad jis ritasi zemyn...
ergyvenu, kad ji nepastotu, nes tada jau tikrai jo nepaleis..ir koks bus jo gyvenimas?
nei mokysis nei ka...nezinau, mano mama verkia, nors stengesi gerbti ji jo pasirinkima, i akys nesake jai nieko, bet poto man taip verke, o as kai jos nemaciau dar sakiua, kad ka tu isigalvuoji,nelisk...bet kai pamaciau pati... siaubas...nezinau...sakau viskas del to kad jie susitiko kai jam buvo depresija, ir reikejo zmogaus salia, o ji isikabino i ji...nes kitaip nepragyventu..betto, kaip rasiau, jis labai simpatiskaas , zavus vaikinas... ji net mamos neprisileidzia, visur karrtu, negalejau net dviese pakalbeti su jo, ji visad salia...taip pergyvenu