Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

Na, kaip panašu į mano brolio istorija. Su dabartine žmona susitiko irgi kai buvo gilioje depresijoje, nes jį paliko jo gyvenimo meilė. Dabartinė žmona irgi laabai pavydi. Esminis skirtumas tarp tavo brolio draugės ir mano brolio žmonos, kad ji yra išsilavinusi, baigė du magistrus. Tačiau išsilavinimas gyvenime nieko nereiškia jei žmogus iš prigimties stačiokas. Šiuo metu tp nedirba, brolis veža visus šeimos finansus.
Iš pradžių visko buvo ir ašarų ir pykčių, bet pagaliau aš suvokiau, kad jei mano brolis su ja gyvena, vadinasi jam yra gerai. Taip pat ir jūsų brolis, jei jis su savo drauge (juk net ne žmona dar, be vaikų) gyvena, vadinasi jo draugė jį tenkina ir nieko jūs čia nepakeisite.
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2010 02 24, 17:54)
issilieju ir ieskau patarimu 
zodziu - brolis isvaziaves i uzsieni.dirba jau 3 metus.yra isvaizdus, protingas, issilavines.pagaliau rado ten pakankamai nebloga darba(ne juoda).jis bendraujantis ir t.t. deja, vaikysteje mama ji labai lepino, jis neturejo jokiu namu darbu, net pusryciai buvo i lova.zodziu - jis yra kazkiek infantilus.noreciau paaiskinti, jis darbstus, bet psichologiskai priklausomas nuo moters, deja tikrai cia mamos klaida, ji perdaug ji lepino...
dabar problema:
i uzsieni jis isvyko kartu su drauge, kuria mylejo, jie kartu studijavo.
bet po pusmecio jie issiskyre. jis puole i depresija.ir tuo metu internetu susipazino su kita.ji irgi dirba tame paciame mieste, ja ka tik buvo pametes vaikinas.ji pati ne is lietuvos o is latvijos.zodziu jie greit susikukavo ir vos ne po keliu savaiciu ji pas broli perveze savo smutkes.
eina jau antri metai kaip jie gyvena susimete.cia ivadas taip sakant.
po metu bendro gyvenimo suzinuojau, kad jos mama atvaro pas mano tevus i svecius kartu su ja ir broliu.na as tada tikrai nebuvau nei priesyskai nusiteikiusi nei ka blogo galvuojusi apie ja, nes maciau tik foto ir kai ka brolis pasakodavo.bet kai jie atvaziavo - PASIBASEJAU... 
na ji labai neisvaizdi...na bet ne tame problema... nors aisku krenta i akys.ji labai pavydi, pastoviai vadovauja broliui, net, sakyciau taiko psichologini smurta..jos mama tokia pati...labai nemalonus zmones.mama naglai ikalbinejo mano tevus kad jie paspaustu broli, kad jis vestu kuo greiciau..
dabar dar esminiai dalykai, kurie man nepatinka tiesiog baisiai - mergina visiskai nesiekia tobuleti - per kelis metus ne kiek neismoko kalbos tos salies, kurioje dirba, neturi profesijos, net nesiekia ka nrs mokytis, dirba paprasta darba ir nenori tobuleti.gyvena islaikoma brolio, pati pinigus leidzia savo reikmem arba siuncia motinai, kuri irgi nedirba, ir net neiesko darbo - tipo o kam?juk dukra siuncia babkes.taip pat galima sakyti brolis arniukas piperka ir merginos jaunesni broli, berniukas 15kos, bet irgi tinginys, mokytis nenori..zodziu seima tinginiu, mergina is ju pati geriausia, tik kad ji nemato jokiu perspektyvu, nenori siekti tobuleti...as su ja kalbejau apie tai, kodel nemokosi kalbos, galetu geriasni darba susirasti - sako o kam, u\ mane JIS(brolis) pasako, o mano darbe kalbos nereik.jai rupi tik apsirengti, papramuogauti, na zodziu toks va siauras ratas..
baisiausia - ji baisiai pavydi, niekur neleidzia brolio vieno, per ja jis prarado visus draugus uzsienyje.benrauja tik su jos drauge ir jos vyru.skambineja pastoviai.kai jis buvo atvykes vienas pas tevus keliom dienom - skambinejo kas valanda - ka darai, kur eini, su ko.kontrole...net gatveje einant - kodel i ja ziuri...na liguistas pavydas.ji baisiai bujo kad ji nesutiktu kitos...tiesiog isikabinusi ji...
man taip del brolio neramu.jis visad sieke tobuleti, net svajojo studijuoti dar viena specialybe uzsienio kolegijoje...as skatinu ji ieskuotis darbo ofise - jis ta galetu, kad jo supanciu zmoniu ratas prasipliestu, skatinu tobuleti, mokytis, bet didele dalis jo uzdirbamu pinigu eina jos seimai islaikyti...vietoj kad stoti mokytis, jis apmoka jos mamos keliones kelis kartus per menesi pas jos, nes jos mamai liuuudna.dar aisku ir jos brolis atvaro.ir sveciuojasi pas jos, valgo ir apsirengia tenai...

o ji labai nenori, kad jis stotu mokytis, pati sako, ka tipo, ir dabar uzdirba, bijo kad ofise bus moteru, nes dabar jis dirba vyriskam kolektyve...
zodziu...jis mazai kur buna be jos, darbas-namai, pramogos tik su ja...del to jis nieko ir nemato ir nesutinka...

jie labai skirtingo intelekto lygio, ji labai..na tokia paprast paprasta, staciokiska net, kalbos tik smutkes ir pan...jis visai kitoks, bet matau kad jis ritasi zemyn...
ergyvenu, kad ji nepastotu, nes tada jau tikrai jo nepaleis..ir koks bus jo gyvenimas?
nei mokysis nei ka...nezinau, mano mama verkia, nors stengesi gerbti ji jo pasirinkima, i akys nesake jai nieko, bet poto man taip verke, o as kai jos nemaciau dar sakiua, kad ka tu isigalvuoji,nelisk...bet kai pamaciau pati...  siaubas...nezinau...sakau viskas del to kad jie susitiko kai jam buvo depresija, ir reikejo zmogaus salia, o ji isikabino i ji...nes kitaip nepragyventu..betto, kaip rasiau, jis labai simpatiskaas , zavus vaikinas...  ji net mamos neprisileidzia, visur karrtu, negalejau net dviese pakalbeti su jo, ji visad salia...taip pergyvenu  verysad.gif  verysad.gif

Mano pusbrolis buvo susimetęs su alkoholike, laisvo elgesio mergina, pats ėmė pamažu keistis ir jo mama visai nieko nedarė, priimdavo juos bet kada, pamaitindavo. MAno mama (pusbrolio krikšto motina) auklėjo savo seserį, jo motiną, tipo, kaip tu gali, kaip aš ten jai parodyčiau tai k.. ir pan. O pusbrolio mama pasakė auksinius žodžius: Jei mano vaikui gerai, tai ir man gerai.. Vat taip.. O laikas viską sudėliojo į savo vėžes. Pusbrolis metė tą moterį, turi normalią šeimą, paauglę dukrą.
Nedrįskite kištis į savo brolio gyvenimą, jei jam bus blogai, jis pasirinks kitą kelią ir kitą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 24, 19:12)
na su kuo gyvensi-tuo ir pats tapsi  ax.gif taip jau buna... as manau nesikiskit,jo gyvenimas-jo klaidos... susigadins-bent zinos,kad pats susigadino,o ne sese ar mama pakiso koja  biggrin.gif ... gal jam ji brangi,ka cia suprasi... isvis sunku vyrus suprast..kiek geru moteru vienisauja,o kokias k... atsiprasant ant ranku nesioja ir suprask kodel ir uz ka  cool.gif ...
palaikykit rysius su broliu,bet nesakykit ka jis turetu daryti... tegu daro ka sako ji ,ateityje suprasit kodel taip geriau  ax.gif

na tikrai, tiek daug aplik nerealiu paneliu, o sitas va tau...pasirinko..o ji jau tikrai nepaleis, isikabinusi nagais..reik pamatyti , kad suprasti.pati ilga laika galvojau, kad mama perdeda.pasirodo, kad ne..
as irgi uz tai, kad zmogus turi mokytis is savo klaidu, bet vistiek norisi apsaugoti ji...va, sedejau ir galvojau, ka daryciau jei i mano sunu kesintusi tokia panele? nenoriu, kad butu nelaimingas...turejo svajoniu, o dabar jau nekalba nei apie studijas, kalba jos zodziais.nesuvokiu, na kaip taip galima zmogu paveikti..ka reiskia atstumas nuo artimuju
ir nesinori gadinti santykius su jo..nezinau..matyt tikrai tyleti, sukandus dantis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salomejka: 24 vasario 2010 - 18:27
QUOTE(salomejka @ 2010 02 24, 16:54)
issilieju ir ieskau patarimu 
zodziu - brolis isvaziaves i uzsieni.dirba jau 3 metus.yra isvaizdus, protingas, issilavines.pagaliau rado ten pakankamai nebloga darba(ne juoda).jis bendraujantis ir t.t. deja, vaikysteje mama ji labai lepino, jis neturejo jokiu namu darbu, net pusryciai buvo i lova.zodziu - jis yra kazkiek infantilus.noreciau paaiskinti, jis darbstus, bet psichologiskai priklausomas nuo moters, deja tikrai cia mamos klaida, ji perdaug ji lepino...
dabar problema:
i uzsieni jis isvyko kartu su drauge, kuria mylejo, jie kartu studijavo.
bet po pusmecio jie issiskyre. jis puole i depresija.ir tuo metu internetu susipazino su kita.ji irgi dirba tame paciame mieste, ja ka tik buvo pametes vaikinas.ji pati ne is lietuvos o is latvijos.zodziu jie greit susikukavo ir vos ne po keliu savaiciu ji pas broli perveze savo smutkes.
eina jau antri metai kaip jie gyvena susimete.cia ivadas taip sakant.
po metu bendro gyvenimo suzinuojau, kad jos mama atvaro pas mano tevus i svecius kartu su ja ir broliu.na as tada tikrai nebuvau nei priesyskai nusiteikiusi nei ka blogo galvuojusi apie ja, nes maciau tik foto ir kai ka brolis pasakodavo.bet kai jie atvaziavo - PASIBASEJAU... 
nti - sako o kam, u\ mane JIS(brolis) pasako, o mano darbe kalbos nereik.jai rupi ti, valgo ir apsirengia tenai...

oa, ir reikejo zmogaus salia, o ji isikabino i ji...nes kitaip nepragyventu..betto, kaip rasiau, jis labai simpatiskaas , zavus vaikinas...  ji net mamos neprisileidzia, visur karrtu, negalejau net dviese pakalbeti su jo, ji visad salia...taip pergyvenu  verysad.gif  verysad.gif

nugi nesu sutikusi gyvenime baisesnio zmogausm, kaip mano vyro sesuo.. jau tookios durnes taiper gyvenima neteko matyti..
bet ziuriu ji ne vienintele tokia, ir daugiau tokiu yra.. Perduok nuo manes linkejimus ir didziule uzuojauta savo broliui ir brolienei..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 02 24, 19:21)
nugi nesu sutikusi gyvenime baisesnio zmogausm, kaip mano vyro sesuo.. jau tookios durnes taiper gyvenima neteko matyti..

kad pati irgi nesat auksto intelekto
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 02 24, 19:21)
  bet ziuriu ji ne vienintele tokia, ir daugiau tokiu yra.. Perduok nuo manes linkejimus ir didziule uzuojauta savo broliui ir brolienei..

O jus autore asmeniskai pazistat?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 02 24, 19:14)
Iš pradžių visko buvo ir ašarų ir pykčių, bet pagaliau aš suvokiau, kad jei mano brolis su ja gyvena, vadinasi jam yra gerai.  Taip pat ir jūsų brolis, jei jis su savo drauge (juk net ne žmona dar, be vaikų) gyvena, vadinasi jo draugė jį tenkina ir nieko jūs čia nepakeisite.

drinks_cheers.gif Nu gi auksiniai žodžiai.
Autore, pasak jūsų, jūsų brolis labai, labai žavus, protingas ir dar bile kaip nuostabus, tai ar nemanot, kad jis pakankamai didelis ir protingas, kad susitvarkytų su savo problemomis? Ir iš viso ką jis toks nuostabus daro su tokia nevykele - negražia, tingia, kvaila ir t.t.? Man atrodo, kad jūs gerokai persūdot, gal tiesiog jums ta moteris kelia žvėrišką antipatiją ir tiek g.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek. Jus broliui galite sakyti ką tik norit jis tirai nenorės girdėti. Jis dabar yra aklas. Ką jam be sakysit, jis galvos kad norit jį išskirti su mylimu žmogumi. Kol patas nepraregės tol nieko ir nepadarysit.
Atsakyti
atsikniskit jūs nuo jo doh.gif
toks vaizdas, kad tai moteriai pavydit
Atsakyti
Tikriausiai ji tinka Jūsų broliui kaip moteris. Tokiu atveju tikrai nieko nepakeisit. Jei Jūsų brolis leidžiasi iki jos lygio - anoks jis ir protingas ar išauklėtas. Ne itin protinga, švelniai pasakius žmona nesutrukdė dabar jau a. a. akademikui Eduardui Vilkui būti vienu intelektualiausių Lietuvos vyrų. Beje, Jūsų tekstas taip pat švyti toli gražu ne korektūros klaidomis ir atitinkamo sluoksnio žargono žodeliais. Juokiasi puodas, kad katilas juodas... ax.gif
Atsakyti
Jusu broliui gerai ir su sia panele,kad ir kaip jum tai nepatiktu. Jei bus blogai ateis laikas ir atsimerks,bet kiek matau jam gerai,tai ko jus cia werket? Beje labai nemaza tikimybe kad jo buwusios swajones buwo wisai ne jo o jusu mamos.
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2010 02 24, 18:21)
....jei i mano sunu kesintusi tokia panele? ...

O tai ką - jūsų sūnus - jūsų NUOSAVYBĖ, kad panelės kėsintųsi jį nuvilioti nuo jūsų blink.gif
Nedarykite nei sau, nei savo vaikams tokių "paslaugų", neišgdykite savo sūnaus infantilišku, kaip jūsų mama išaugino jūsų brolį.
Atsakyti