Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

Tai jusu brolio gyvenimas - leiskite jam gyventi taip kaip jis nori. Jis turi tokia teise. Jeigu jis klysta - jis turi teise klysti.
Suprantu, kad tai neatitinka jusu seimos lukesciu, taciau geriausia, ka jus galite sioje situacijoje padaryti, tai susitaikyti, kad yra ne taip, kaip jus norite ir priimti viska taip kaip yra.
Gyvenimas viska sudelios i savo vietas. 4u.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, kodėl kai kurios taip užpuolėt autorę. Liūdna žiūrėti, kaip žmogus degraduoja šalia kito, kuris nenori nieko siekti verysad.gif Šiaip tai yra tokia rūšis moterų, kurios prisiriša vyrą prie savęs ir taip užsitikrina garantą "visam" gyvenimui. Aišku, jos niekada gyvenime to nepripažins, o panašias visada gins. Ar ne? bigsmile.gif P.S. Niekam asmeniškai netaikiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 25 vasario 2010 - 09:53
QUOTE(Cleo_25 @ 2010 02 25, 10:36)
Nelabai suprantu, kodėl kai kurios taip užpuolėt autorę. Liūdna žiūrėti, kaip žmogus degraduoja šalia kito, kuris nenori nieko siekti  verysad.gif  Šiaip tai yra tokia rūšis moterų, kurios prisiriša vyrą prie savęs ir taip užsitikrina garantą "visam" gyvenimui. Aišku, jos niekada gyvenime to nepripažins, o panašias visada gins. Ar ne?  bigsmile.gif P.S. Niekam asmeniškai netaikiau  ax.gif

jus visiskai teisi.o puola dazniausiai tos, kurios pacios taip gyvena, kito saskaita.jei mergina butu tiesiog neissilavinusi del to, kad sunkus gyvenimas, bet siektu daugiau, tobuletu.o gi ne - jai nereikia to.svarbu butu pinigu pragyventi, prasimaitinti, rubu pripirkti...labiausiai gasdina mane , kad ir jos mama tokia, ji dar nesena, o dirbti nenori.gyvena ispinigu kurios siuncia dukra.ir brolis, stebejausi jo kalbomis...na aisku jis dar jaunas tik 15kos.
mane dar labai gasdina tas jos nesveikas pavydas - juk su pavydziu zmogum net pavojinga gyventi. be to suzinojau dar viena nedziuginancia naujiena apie jos seima..dar baisiau pasidare..nesuvuokiu, gal mano broli uzkerejo, na gi gal cia jau is proto kraustausi, bet visko gali buti, pas burejas eina zmones.jis tapo kazkoks , na be savo nuomones. kalbejau su jo telefonu siandiena, jis i darba vaziavo.graziai, nieko apie ja nesakiau per daug, bet klausinejau apie ju santykius.
jis kaip zombis - man jos gaila, man jos gaila, ji be manes prapultu...tai kokia cia gali but meile?

o visos , kas puolat - kad jusu sunus kada tokia mergina susirastu..prisiminkite tada kaip kalbejot...

as neturiu kelis brolius, ir man jo labai gaila.. bet kaip padeti dar nezinau..

Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2010 02 25, 09:36)
Nelabai suprantu, kodėl kai kurios taip užpuolėt autorę. Liūdna žiūrėti, kaip žmogus degraduoja šalia kito, kuris nenori nieko siekti  verysad.gif  Šiaip tai yra tokia rūšis moterų, kurios prisiriša vyrą prie savęs ir taip užsitikrina garantą "visam" gyvenimui. Aišku, jos niekada gyvenime to nepripažins, o panašias visada gins. Ar ne?  bigsmile.gif P.S. Niekam asmeniškai netaikiau  ax.gif

Zinoma, liudna... Bet per prievarta juk nieko zmogui neisiulysi - jei jis nori su ta moterim gyventi, tai ir gyvens toliau. O mama ir sesuo, bandydamos kistis rizikuoja sugadinti su juo santykius pacios.
Mano tevams taip pat nepatiko mano ex - bet as apie tai suzinojau TIK PO skyrybu biggrin.gif . Jie nekaisiojo pagaliu i ratus, kai uz jo tekejau ir su juo gyvenau. Nenuteikinejo manes pries ji. Visada graziai sutikdavo, kai atvaziuodavom i svecius, graziai islydedavo. Manau ismintingai elgesi - nes kisdamiesi ir man kazka aiskindami, butu komplikave ne mano seimynini gyvenima, bet mano ir ju santykius. Seimyninis gyvenimas susikomplikavo ir be ju pagalbos biggrin.gif.
Todel ir sakau - zmogus isvadas turi padaryti pats. Aplinkiniai gali buti teisus simta kartu, bet kol paciam zmogui tos tiesos nereik arba jis jos nenori matyti - nieko jam ir neisiulysi. Tik santykius sugadinsi ir tiek. Todel neverta to daryti.
Gyvenimas sudelios viska i savo vietas laikui begant... 4u.gif
Atsakyti
Jei jau jus taip rupinates savo broliu, tai gal pirmiausia paklauskit jo, ar jis ja myli, ar nori buti su ja. Pati buvau panasioj situacijoj atsidurusi, tik tai buvo mano geriausia drauge, kuriai vienas degradas galva susuko, ir ka, tai jos gyvenimas, ne zodziu neuzsiminiau, kad ji verta geresnio, nes maciau, kad be proto ji myli, o toms, kurios bande ja paprotinti, buvo pasakyta nesikisti. Deja, niekas jos negalejo sustabdyti..taip kad nesikskit ten, kur jims ne vieta.
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 25, 11:21)
Jei jau jus taip rupinates savo broliu, tai gal pirmiausia paklauskit jo, ar jis ja myli, ar nori buti su ja. Pati buvau panasioj situacijoj atsidurusi, tik tai buvo mano geriausia drauge, kuriai vienas degradas galva susuko, ir ka, tai jos gyvenimas, ne zodziu neuzsiminiau, kad ji verta geresnio, nes maciau, kad be proto ji myli, o toms, kurios bande ja paprotinti, buvo pasakyta nesikisti. Deja, niekas jos negalejo sustabdyti..taip kad nesikskit ten, kur jims ne vieta.

paklausiau - ar ja myli - atsako man jos labai gaila... unsure.gif
sakau, jis tikrai uzhipnotezuotas..as tikrai suprantu, nedera listi su savo nuomone.bet supraskit, salia mano artimo zmogaus tikrai negeras asmuo..seimoje, pasirodo yra is psichiniu ligoniu, gal but tas jos pavydas del to...matot man labai del jo baisu.juk pavydus zmones nevaldomi...nenoriu as jos kaltinti, tiesiog ji tikrai yra siurbele..

as bijau, man taip gaila savo mamos ir tecio kurie labai del jo peyvena.
as tikrai labai del jo bijau...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2010 02 25, 11:40)
paklausiau - ar ja myli - atsako man jos labai gaila... unsure.gif

matyt manipuliuoti moka labai gerai juom... ji nepadarys nieko tam broliui,jus taip nepergyvenkit ax.gif ...
Atsakyti
Kol brolis nores buti su ja, nieko jau nepakeisit.Jeigu jam brangi si mergina, jis tikrai neklausys jusu nuomones.Kai pats pamatys, kokia ji ir jos seima, tada su ja ir issiskirs, mirksiukas.gif tik kad paskui jau per velai nebutu
sekmes jums ir jusu broliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2010 02 25, 11:09)
Zinoma, liudna... Bet per prievarta juk nieko zmogui neisiulysi - jei jis nori su ta moterim gyventi, tai ir gyvens toliau. O mama ir sesuo, bandydamos kistis rizikuoja sugadinti su juo santykius pacios.
Mano tevams taip pat nepatiko mano ex - bet as apie tai suzinojau TIK PO skyrybu  biggrin.gif . Jie nekaisiojo pagaliu i ratus, kai uz jo tekejau ir su juo gyvenau. Nenuteikinejo manes pries ji. Visada graziai sutikdavo, kai atvaziuodavom i svecius, graziai islydedavo. Manau ismintingai elgesi - nes kisdamiesi ir man kazka aiskindami, butu komplikave ne mano seimynini gyvenima, bet mano ir ju santykius. Seimyninis gyvenimas susikomplikavo ir be ju pagalbos  biggrin.gif.
Todel ir sakau - zmogus isvadas turi padaryti pats. Aplinkiniai gali buti teisus simta kartu, bet kol paciam zmogui tos tiesos nereik arba jis jos nenori matyti - nieko jam ir neisiulysi. Tik santykius sugadinsi ir tiek. Todel neverta to daryti.
Gyvenimas sudelios viska i savo vietas laikui begant... 4u.gif

Labai nuostabus zodziai. Patikrinti patirtimi. Isiklausykit ir palikit savo broli ramybej. Man is jusu postu sklinda neapykanta tai merginai, jos zeminimas ir saves aukstinimas. Vis pabreziat, kad ji nesiekia tobuleti, mokytis, o pas pacia kruva elementariu rasybos klaidu. Pyktis, kad brolio pinigai kazkur nuplaukia svetimiems.. Koks jums skirtumas - jis laimingas, jis gyvena kaip pats to nori sia diena, negi jums to maza ? O kas bus jei bus, pamatysit, tai ivyks be jusu pastangu ir kisimosi. Zmones pragyvena eile metu, labai abu issilavine, atitinkantys vienas kita, ir bac - skiriasi. Isvada - laime yra sia akimirka. Ne kazkada, ne ateityje, bet dabar. Jeigu jam gerai su ja, net jei jis aklas - kam grauzti save ir kankintis del to KAS BUS TOLIAU ? Juo labiau, kad tai ne jusu pacios gyvenimas. Atsipalaiduokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal viskas ne taip, kaip temos autorei atrodo. Negi jūsų brolis aklas, kad galėtų gyventi su tokia furija, kaip čia pasakojat? Galbūt čia tik jūsų tokia nuomonė apie brolio moterį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 25 vasario 2010 - 11:48
QUOTE(Inntra @ 2010 02 25, 13:44)
Vis pabreziat, kad ji nesiekia tobuleti, mokytis, o pas pacia kruva elementariu rasybos klaidu.

Man irgi šitas faktas labai akį rėžia, todėl kažkaip keistokai atrodo tos brolio draugės vertinimas ir pristatymas kaip kokios nemokšos baisos pabaisos g.gif
Nežinau... man čia kažkaip atrodo, jog juokiasi puodas, kad katilas juodas... oj šiuo atveju turbūt pyksta puodas, kad anas kitas katilas irgi juodas rolleyes.gif
Kaip ten bebūtų, jei broliui gerai su ja, vadinasi atitiko kirvis kotą. Suprasčiau, jei jis į kokius narkotikus inykęs būtų ar azartinius žaidimus, tada jau reikėtų pavojaus varpais skalambinti, bandyti žmogų traukti iš to mėšlo, bet ir tai menkai kas pavyktų, jei jis pats to nenorėtų, nu bet šiuo atveju manau nederėtų kištis. Su laiku pats pamatys ir įvertins kaip ir kas, o jei ir nepamatys, vadinasi jam to reikia ir viskas jį tenkina, yra laimingas ir patenkintas. Argi ne to trokšta temos autorė, kad brolis būtų laimingas, na o su kuo - tai jau ne autorės reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 25 vasario 2010 - 12:21
na deja viskas tikrai taip kaip man atrodo...daug ko dar cia nenoriu rasyti..
visos Jusu teisios (paskutines komentatores).matyt tikrai nieko nepadarysi...reikia tik laukti, reik tiketis, kad nieko baisaus neivyks.o jis pats suvoks viena diena kas salia jo...
jis turbut jauciasi geradariu...del to viskas..
na aklas jis.
reiks laukti..nors vistiek taip skaudu ir baisu...
Atsakyti