QUOTE(Cleo_25 @ 2010 02 25, 10:36)
Nelabai suprantu, kodėl kai kurios taip užpuolėt autorę. Liūdna žiūrėti, kaip žmogus degraduoja šalia kito, kuris nenori nieko siekti

Šiaip tai yra tokia rūšis moterų, kurios prisiriša vyrą prie savęs ir taip užsitikrina garantą "visam" gyvenimui. Aišku, jos niekada gyvenime to nepripažins, o panašias visada gins. Ar ne?

P.S. Niekam asmeniškai netaikiau
jus visiskai teisi.o puola dazniausiai tos, kurios pacios taip gyvena, kito saskaita.jei mergina butu tiesiog neissilavinusi del to, kad sunkus gyvenimas, bet siektu daugiau, tobuletu.o gi ne - jai nereikia to.svarbu butu pinigu pragyventi, prasimaitinti, rubu pripirkti...labiausiai gasdina mane , kad ir jos mama tokia, ji dar nesena, o dirbti nenori.gyvena ispinigu kurios siuncia dukra.ir brolis, stebejausi jo kalbomis...na aisku jis dar jaunas tik 15kos.
mane dar labai gasdina tas jos nesveikas pavydas - juk su pavydziu zmogum net pavojinga gyventi. be to suzinojau dar viena nedziuginancia naujiena apie jos seima..dar baisiau pasidare..nesuvuokiu, gal mano broli uzkerejo, na gi gal cia jau is proto kraustausi, bet visko gali buti, pas burejas eina zmones.jis tapo kazkoks , na be savo nuomones. kalbejau su jo telefonu siandiena, jis i darba vaziavo.graziai, nieko apie ja nesakiau per daug, bet klausinejau apie ju santykius.
jis kaip zombis - man jos gaila, man jos gaila, ji be manes prapultu...tai kokia cia gali but meile?
o visos , kas puolat - kad jusu sunus kada tokia mergina susirastu..prisiminkite tada kaip kalbejot...
as neturiu kelis brolius, ir man jo labai gaila.. bet kaip padeti dar nezinau..