Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas - daug vitamino c :)

Sveikos mamytes!

na siep labai paprastos bet gana skanios salotos,bent jau vyrai labai megsta.

Reikes:avokado,cesnako,citrinos,druskos,alyvu aliejaus(tinka ir paprastas).

Avokada nulupu,perpjaunu,isimu kaula ir supjaustau kubeliais,sudedu i dubeneli,ispaudziu citrina ir cesnaka ir supilu ant avokado,druskos pagal skoni na ir aliejaus truputi,uzdengti ir palaikyti kokias 10 min.
Labai tinka prie lasisos kepsnio,mesos ir pan,na cia savotiskos salotos,bet bent jau man tai super ir kiek vitaminu!

Beje,is avokado kaulo issiauginau labai grazu medeli smile.gif

parasykit,kaip ar patiko jei bandysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2010 - 22:32
Butinai pabandysiu. Vis ziuriu i ta Avokada parduotuvese, bet ranka nekyla pirkti, nes nezinau ka su juo reikia daryti. Labai megstu salotas, taigi avokadas- bus mano krepselyje kita karta. thumbup.gif thumbup.gif O kokiu metu laiku sodinai ta kaula?
Atsakyti
Megstu avokada, bet needu is pricipo. O kokio velnio jam tokiam kaloringam reik but? mad.gif

Bet salotas zinau.

Supjaustyt pomidora riekelem, ant jo Mozarela surio uzvaryt ir avokado. Viskas irgi apslakstoma citrinu sultim, prieskoniais (butinai baziliku), uzpilama alyvu aliejaus slakelis.
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 05 01, 14:43)
Butinai pabandysiu. Vis ziuriu i ta Avokada parduotuvese, bet ranka nekyla pirkti, nes nezinau ka su juo reikia daryti. Labai megstu salotas, taigi avokadas- bus mano krepselyje kita karta.  thumbup.gif  thumbup.gif  O kokiu metu laiku sodinai ta kaula?

kaula sodinau ziema ir pamirsau,bet auga labai greitai ir grazus medelis smile.gif
Atsakyti
Hm....ale idomu gi pasidare, kiek tas avokadas kaloriju turi kazin? g.gif
Atsakyti
Smulkiai pjaustytas avokadas + smulkiai pjaustytas svogunelis + smulkiai pjaustytas pomidoriukas + petrazoles + citrinos sultys + druskyte.Niam kaip uzsimaniau...
Atsakyti
O aš avokadą valgau vieną be nieko thumbup.gif Tiesiog su šaukšteliu kaip kivį rolleyes.gif
Ir dar labai skanu ant juodos duonos uždėti riekelę avokado ir pabarstyti druska.Labaaaaaaaaaaai skanu essen.gif
Atsakyti
Kazkada bandziau daryti Avokadu sviesta. Labai patiko.
2 avokadai
1-2 cesnako skilteles
citrinos
pipiru
2 saukstai aliejaus
druskos
Avokadu minkstima istrinti, ant jo isspausti citrinos sulciu( neparuduoja tyre).Tada sudedame isspaustas cesnako skilteles, alieju, druskos, pipiru pagal skoni.Viska ismaisome.
Valgeme su prancuzisku batonu.Skanaus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Asta @ 2004 05 01, 21:57)
Hm....ale idomu gi pasidare, kiek tas avokadas kaloriju turi kazin? g.gif

Vidutinis avokadas ~340 kcal (kaip du kiausiniai)
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 05 02, 11:23)
Ir dar labai skanu ant juodos duonos uždėti riekelę avokado ir pabarstyti druska.Labaaaaaaaaaaai skanu essen.gif

Aha, labai skanu tiesiog su juoda duona ir su druskyte ir pipiriukais thumbup.gif
Atsakyti
as irgi tiesiog dievinu avokado,
beje jame yra daug folines rugsties, taip reikalingos nesciom.
dazniausiai valgau viena. jai kisene leistu valgyciau kasdien.
o man niekaip nepavyko isaugint medelio, nezinau ka ne taip darau, o butu visai smagu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Alicija @ 2004 05 03, 10:30)
as irgi tiesiog dievinu avokado,
beje jame yra daug folines rugsties, taip reikalingos nesciom.
dazniausiai valgau viena. jai kisene leistu valgyciau kasdien.
o man niekaip nepavyko isaugint medelio, nezinau ka ne taip darau, o butu visai smagu g.gif

GAl paparasciausiai neislaukei - mums jis dygo kokius tris menesius...
Atsakyti